R.I.P

Den otroliga deppigakännslan när man kämmpat super hårt för att skala av skinnet på mandarinklyftan så tappar man den :'(


Next-Huddinge

Ska nu hem till min kära vän (freddes kära vän) och vara med honom ett tag. Sen kommer Fredde och då ska vi troligen baka om jag få min vilja igenom! Vilket jag alltid få med dom även om det kan vara mycket skrik och många sura miner ;)

Sen ikväll vet jag inte riktig vad vi hittar på. Kanske träffar några men ska nog sova tidigt eftersom sömntutan (Fredrik Andersson) jämt är så pömmsig på kvälls-kvisten, sen har han den muppen match också!


Pluggar

Ligger nu i sängen och pluggar med min zzzzzzzznarkande gris brevid mig.

Idag så har jag ju varit hemma. Sedan kom mamma hem och vi åkte till forum och skulle lämna tillbaka något, där mötte vi upp Fredde som var as sexig i sina små snickar byxor (elektriker byxor) sen handlade vi mat och drog därefter hem och myspyste framför tv.n

Hahahaha!! Så charmerande!!!!


Gullisarna


Såhär kul har man de när man e sjuk ;)

Ego pics! What à cutiepie!!


Gooood morgon!

Nu ligger man här i sängen med två rottwilers och myspysar. Är hemma idag från skolan för är sjuk! Mensvärk + huvudvärk + snorig är ingen trevlig kombination ! Men men. Ska vell snart ut med grisarna puss :)


After Dark

Påväg till After Darks show med divve pappa och bicke!


Första skoldagen

Så jäääävla seg.. Hade utväxklingssamtal och allt.. Gick bra!! Lite för mycket frånvaro bara.. Whopsiiiii!!

Efter de tränade jag.. Typ inte ens kul längre eftersom tränarna cp:ar sig.. Man gör så mycket mer än andra och får ingen utdeling.. You know it! Pallar inte gå in på detaljer.. Har iaf nyss kommit hem och har snackat ett tag i telefon.

Imorgon äre skola. Fredde kommer sen och då ska jag t min match som jag tvingat plufsen att kolla på ;)

Såhär söt var jag på träningen.


414

Sitter nu på bussen med Fredde mot stan. Idag har vi typ degat och käkat massor av mat och godis.


;)


Mot östermalmstorg

Är Påväg till Lisa på torget och ska käka ty sen lunch med pappa eller vad man nu ska kalla de.


Telefon med fredde

Vaknade nyss och ligger och snackar med Fredde. Ska upp snart och ska till stan och möta upp pappa och käka. Sen ska jag nog möta upp Fredde och kanske några till.


Torsdag

Idag kom mina små söta pojkar Fredde och Anton till mig vid 9 tiden! Gulliga som kommer från Huddinge när man ringer på morgonen. Var sedan hemma och snacka och chilla ett bra tag, Anton och min hund är typ ett par men mm.. Sedan körde vi till Huddinge, mötte upp några och nu e jag hemma.


RSS 2.0