en sak jag funderat på..

..och kommit fram till!

läs detta det är ytterst viktig information!

nu på t.ex pendeltågen har det kommit små klisterlappar där det är en bild på en människa som  har fötterna på sätet! dom var inte där förut! såå det är säkert en sån här pensionär som inte har någon ting på dagarna att göra än att ,  göra sig iording i 4 timmar, rullar håret med en hundra årig gammal metod (pappiljotter), sminkar bort nån enstaka rynka så dom känner sig 10 år yngre fast det är ett hopplöst fall så det hjälper inte ett skit, väljer kläder, kläddar med läppstiftet en sista gång och åker in till stan! i stan har dom inga och möta upp eftersom alla dens kompisar redan dött och familjen har tröttnat på henne för länge sen så dom kommer på några ursäkter som ''neej kan inte idag, lillan sket på sig nyss o sket så mycket så det började brinna där bak, så vi ska till sjukan! men vi hörs älskade mamma! HEJDÅ'' *KLICK* innan hon hann svara..
väl på stan köper hon nån förvjävlig ful, kliande päls på en boutique på östermalm som kostar skjortan så hon får äta kattmat resten av veckan! för hon var juh bara ''tvungen'' att gå in där om ett hopplöst försök att få en vän. men det faila sönder! på utvägen pressar hon ner den i sin DraMat och och åker tillbaka hem för hon har ont i fötterna fast hon gått i beiga sjuksköterska skor, men det var ju sååååååå lång hon gick! påväg tillbaka (på pendeltåget) ser dom ett par tonnåringar sitta med fötterna på sätet mittimot! hon känner sig somvanlig ensam och deppig och arg, så hon måste sura på dom o säga ''TA NER FÖTTERNA SNORUNGAR! VEM VILL SITTA DÄR NU'' tonnåringarna orkar inte säga emot utan tar ner dom.. tanten går av nästa station då dom tar upp dom igen! tanten e halvt blind så ser de inte.. men är fortfarande ytterst upprörd! så hon ringer SL klagar på ett gnällit och tjajtit sätt som BARA tanter kan! och kan hålla på huuuuuur länge som hellst med telefonsamtalet med den stackas ungdommen på andra sidan luren som inte kan mer än att notera de här lite smått!!
detta händer eftersom tantjävlarna INTE har ett liv!! utan måste klaga för att ha något att göra!! och få prata med någon eftersom dom e så jävla gammal, fula och dissade! (ENSAMNA)
 
så nu när detta upprepats 10000023040403020201001002100032010,5 gånger med olika tanter så orkar inte sl med alla tanter så SL har tagit skattpengar på att klistra upp små lappar på pendeltågen! 
men tror ni vaffan det hjälpt? SVAR NEJ! tvärt om (iaf med mig) när jag ser lappen bara MÅSTE jag ta upp fötterna!
aa en tanke och ett svar från mig 

förstår om ni inte fattar några av dom hära ytterst svåra orden men kan ladda upp bilder på dem som jag tror kan vara svåra   



altså denhära lappen



Pensionär- gammal människa som sluat jobb och inte har ett liv utan bara väntar på att dö medans hon surar!


sjuksköterska skor- domhär fast beiga menade jag ! sånna som sjuksköterskor har o gammlingar har för att dom trore e porrigt!




dramat- denhär var ganska pimpad (kanske var med i ''pimp your dramat'' who knows?) men en sån tanter har för dom e för skruttiga för att bära..




papiljotter- ett sätt för tanter att få rin fula tantfrisyr
                                      ll
                                      V   

eller


eller



värsta sortens tanter!! -.-




Boutiqe- är en liten affär med JÄTTE, SVIN, ANUS dyra kläder. (en sån fast med tantigare fula kläder!)

allt för mig nu puss :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahahah fattar inte hur du orkade skriva hela det där eller hur jag orkade läsa allt!?

2011-08-28 @ 22:58:41
Postat av: Johan

Eehh, tror nog att jag håller med Emma xd

2011-08-29 @ 23:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0