Hem en Snabbis

Nu ska vi hem en Snabbis och hämta lite saker, sen ska vi tillbaka till han igen. Puss

Ute i betongen ja00 ;)..


Jag vill ba säga att jag älskar min mamma mest av allt!! Hon är världens bästa! Tack mamma due så gullemullig!
<3333333333333333333333333333


nattsson



jaja såhärkommer jag se ut imorgon eftersom jag sover med blött hår -.-


@orminge

nue jag hemma och chillar galet i soffan till barnprogram, det är alltid mysigt såhär på en Torsdag? det är torsadag idag va? aa vi får låssas som de e de eftersom jag säger det.


god morgon

nu har ja sovit och snarkat och dreglat.. aa som jag alltid gör. ska vell dra til mamma sen och typ dö. känner inte för attt gör något speciellt idag. haha jag har iaf sovit i mina ''Lifeguard'' kläder! sååå snygg e man ;)



själv ser man ut som en julgris ;) men hahaha aa, snart börjar man träna igen ;)

ska sova snart så puss puss









vadå ful :O

min pappa är så söt!

hahahahaha! han sitter och förklarar! helt serrös e han! om hur poppcornen poppas i kastrullen hr har nu eftersom den andra inte funkar på spisen, asså han e lite stressad typ över de! håller på att DÖ av garv! han mår typ dåligt över att poppcornen inte blir lika bra ;) haha aja bara de jag ville säga puss!

svar..

sara:vilka bloggar läser du?

svar:inte så många, mest mina kompisars eller om man av en slump bara klickar in på någon random men kanske 2-3 som jag läster nästan varje dag. e dålig på de.



HEJ EM:vem e andreas? andreas eurenius???? :)

svar: haha neej! INTE Andreas Eurenius! en kompis :)





min outfit förra vintern..
linne
halsduk
päls
trosor
träskor..
det var grejer det ;)

vad är det för fel på vissa människor?

asså! vissa tjejer e så elaka! jag kan vara lite elak ibland och så, men asså dehär tycker inte ens jag e OK!!




nu för att vi inte ska vara på doligt humör får ni 2 fina små klipp



hihi, min humor.. tyvärr är jag ensam om den , men aa

Utan min mobil känner jag mig naken, nervös, rädd och expoest

somsagt, min mobil är ''kaputt'' eller asså ''ingen service''så aa,kan varken blogga, ringa, smsa eller vara inne på facbook från min mobil. men asså om ni vill säga ngt viktigt hör av er på facebook så svarar jag när jag har en data.

aa, drog från johanna för ett tag sen. så nue jag hemma och käkar innan jag ska till pappa och fira julafton. skaa premiär sova där i nya lägenheten. mysigt! men aa orkar inte skriva mer hejdå.





hahaha, 2 otroligt fina bilder från sexan.


@Johannas crib

Nue vi hos Johanna o myser.. Eller några av oss iaf..

En romantisk bild och en.. Mindre romantisk -.-


Dagmar -.-


Jensens stekhouse

Mötte upp Johanna och lukas. Shoppade lite och nu sitter vi på jensens stekhouse. Mysigt! Ska sova hos Johanna ikväll. Puss


ska vell till snart dårå

japp vi ska in till stan snart. mellandagsrean och hon ska på någon intervju. ;))))

ikväll kanske de blir bio eller nåt :)
puss


Maria & Jag ska sova nu

Har kollat film tills nu, så aa nu e jag och Maria trötta, så vi ska lägga oss puss och godnatt!<3


Påväg hem

Har kollat på hockey match/träningsmatch. Haha jag e faktiskt ganska bra på att kolla på matcher ;) jag hade Lixom gjort de alla gör fel på ;) aa ni fattar säkert inte! Men för er som gör de. Kul för er -.-

Aja så dom körde mig t Slussen och nue jag på bussen. Så puss alla muppar

Dagens skooutfit!


WakieWakie

Japp, e vaken nu. Som hos Andreas i natt. Mysit. Aja ska Vell hem sen. Venne riktigt vad jag ska göra! Kanske ringa grodaN (grodan om jag inte gör de så e de för att jag e trött) hörs sen puss

Måste bara lägga upp den otroligt fula bilden på Daniel ;) förlåt!! Men den e inte så smickrande


Family Ståhl have just left the town.


Cp mobil!!!

Aa som ni ser så kom det 422 bilder av varje bild -.- aja nåt man får leva med.

Jag o hugge ligger i sängen. Eller jag försöker då upp han men de går sådär, ska Vell snart dra t mormor och morfar för att packa alla saker? Så jag kanske hinner hem så jag kan sova hos Andreas. Men de e inte så lätt att planera med henne.

Puss


Såhär kul hade vi igår ;)

Här får ni lite bilder på oss.. Otroligt fina :P

Haha Damp mycke bilder men aja ;)


Myspys!!

Sitter o myspysar i soffan med hugge bajset ;) ska snart gå ut o ta lite fina bilder med Ebba.


God jul

God jul alla rumpnissar! Haha är dr nu o har hälsat på alla! Skönt att ha det klart, aa men mm.. Jag vill bara ha min paket nu känner jag ;) haha, fick världens sötaste pressent av Andreas :)!! Aa men skriver sen puss


cp hugo!

åhh är så trött på pucko, tönt, mongo hugo! han förstör mn jul så kommer snart döda han eller iaf slå han hårt i huve!! aja han ska nte få några julklappar, av mig iaf!! pussssssssssssssssssssssssssssssssssss
FiskeN <333333333
såhär söt *host* är han!!

Stallet

Nu har jag varit i stallet ett tag och hälsat på Henke Larssons hingst som Malin (Baryard) rider och tävlar. Super fin. Vi blev bff's haha, neej men nu ska vi äta lunch sen så ska vi göra oss i ordning för att dra till Mie och alla för att fira jul! Puss


Seg eller vadå?

Inlägget jag skrev igår när jag kom laddades inte upp förens nu, känns jätte bra ;)


@jonstorps gård

Nu är vi framme på jonstorp och sitter och fikar med mormor och morfar! Världens sötaste är dom!
Jag och min bästavän (katten Kurre) har funnit varandra efter typ ett år igen!! Han är ju så sööööt!! Aja, ska in och hälsa på mammas syster + man och Malin & hennrik med deras 2 barn Alvar och Ed. Så hörs sen.


Btw kolla människan i bakgrunden :')


@Nacka forum

Just nu e vi i nacka forum och tar en sushi. Var faktiskt jävligt hungrig (för ovandlihetens skull) ;)


Orminge c

Mamma ska typ handla nåt t mig så sitter i bilen och väntar! Sen är det raka vägen till Norrköping, ska sova hos mormor och morfar i natt och ska fira jul hos min kussin mie, där kommer alla andra snorungar också vara ;). Det e min jul puss på er


@köket hos familjen S

japp, Andreas ska laga panacotta, jag o lukas ska slå in paket så aa vi har de ganska mysigt ;) haha aja hörs sen pöss
det är såhär det ska gå till! männen står i köket och kör julpyssel medans jag äter chocklad o e inne på facebook o bloggar.. (och gjort en ''LITEN'' facerape på lukas)
- jag är så avundsjuk på min bror som har en sån snygg tjej med sig idag. drog och köppte julklappar eftersom jag inte vill se det hemska något mer !! när ska jag få en riktig pangbrud ?!


och gjorde denhär som hans pp-bild
den blev suuuper liten men aja!!

Asså piiiinsamt

Haha jag visste inte att ALLA verkligen ALLA lärare t.o.m rektorerna ställer sig på scen i tomteluvor och sjunger. Asså våran största rektor såg så sär ut, hade öronen utanför luvan. Men jag tyckte faktiskt mest de var pinsamt att dom gjorde så! Alla sjöng så jävla falskt!


Sista gången i skolan för dehär året.

Whopwhop! Sista morgonen man behöver släpa sig dit för idag. Haha ska bara få mina betyg och ska sedan till Tyresö. Ganska nice dag faktiskt.


At home

Nue jag hemma o handlat klart alla julklappar! Skönt! Så nu väntar jag bara på att muppen ska ringa ;).. Han tränar ju längre än vad jag orkar vara vaken typ! Aja pussipussi

De ser ut o vara jätte lite! Men de e fasen inte de.


Var är Em?

Joo, hon har otroligt skoj i väntrummet till sjukgymnasten.. värsta öset helt sjukt!! Aja efter de ska hon dra och shopa julklappar med sin mamsi.

Puss


Varför inte städa matsalen när man endå är där?


Sitter och filosoferar med bästaste Sofia.

Vi har haft träning! Sååååååå kul, nej men asså den var ganska tråkig men mysig! Haha jag vet inte va jag menar. När jag kommer hem ska jag försöka få tag på bästaste men han tränar ju halva natten så man får ju inte tag på människan. Men aa puss alla gullisar.


youcef Theodor tjatja!!!



puss puss från oss

Mys rast

Nu har Linnea och jag satt ihop 2 soffor så det blev som en säng. Jätte mysigt!! Vi lyssnar på musik och chillar. Snart so. Tråk..


@Svenska

Just nu sitter jag på svenska lektion och typ dör!! Så jävla trisst sista veckan när lärarna cellofan kämpar för att ha något o göra sista veckan! Så man sitter verkligen bara av tiden! Men men. Snart spanska.. Wiiiiiiho -.- efter skolan e de sista träningen för mig innan jul.

Puss


Natti

Andreas drog för ett tag sen så tänkte ta o sova lite.. Lite svårt med en tjockis hund på sig. Men puss puss och god natt.


Segaste grisen i skolan :o

Sitter här i soffan och hade det mysigt sen kom alla kalla killarna som tänker med kuken och satte sig med oss den ena försöker att tafsa sönder mig men tänker snart rymma ;D// Nea <3


lektion

halloj, har no och vikarie så jävla skönt! han e lite blyg så han säger typ inget. så jag ''jobbar'' klart med no grejen(jag e klar)/ jag länkar grejer till mamma som jag vill ha i julklapp ;) haha, on undrade ju vad jag önskade mig så aaa. efter dehär e de lunch. korvgryta med pota.. ASSSÅ KBRY! jag e så jävla tråkig nu så hejdå!



haha gullig bild.. snälla kompisar jag har sm häller vatten melan mina tuttar.. ;)

@Bussen

Åhh, de e faktiskt surt att försona sig när man försöker komma i tid. Hade 4 alarm som vanligt. Vaknade inte av ett enda. Är fan som e kar när jag sover. Men men, nu missade man Engelskan och så kommer man lagom t gympan. Sen efter jag slutat ska jag möta upp Andreas. Puss


The walking dead

Håller på o kissa på mig till the walking dead som vanligt!! Verkar typ bara vara jag som följer det. Det är så bra så alla. Kolla på de!! Imorgon e de början av sista veckan i skolan. Skööööönt som fan! Sen e de jul, nyår o Sen gothia :) men aa, efter programet ska jag sova. Längtar tills imorgon...

För er som inte visste/glömmt så har jag ridit hela mitt liv o haft en "liten" totto. ;) saknar han som fan!! Tråkigt att. Man slutat helt. Aa KBry men ville bah säga de. Puss


Nu Mysar vi

Vi e så mätta nu så vi snart dör!! Vi får Vell lägga oss på en hylla eller ngn innan vi svimmar.


Mot maten!!

Bu ska vi äta mat snart. O kolla på små bajskorvar som sjunger små visor :D haha vi har tagit några "OTROLIGT" :ooOOOoo fina bilder så hejdå!

Gillar hennes kalleanka ställning på benen ;)


Jaa god morgon då

Haha jaa som ni ser har vi besök av hundjäveln. Aa vi ska Vell börja göra oss iordning snart för att dra t Wallmans! Ni ska få bilder på hur otroligt vackra vi blir ;)


Natti bajsisar

Nu ska vi dom små sötnowwwwsarnahh sovahh !!


Fred claus

Nu e vi hemma o har käkat mycke mat!! Då nu kollar vi film med massa godis!! Myspys!! Vi ska säkert sova snart för båda e trötta.

Eller hon e iaf trött <3 gullis


in tha.. säng

nue jag i sängen. eller asså ligger i sängen, aa ni fattar. hart kollar på julkalendern :') jag har säkert sagt de förut med den ÄR så gullig i år så jag dör! aa men iaf, ska snart på match. djurö-vindö, dome ju inge vidare bra så jag o meja ska stå halva halva bara för att båda ska få köra lite, mest på skoj. (om ngn i djurö-vinfö läser dehär är ni iaf.. säker jätte fina människor..) men men sofia sover här sen, för imorgon ska vi på wallmans jullunch och käka upp oss till riktigt jävla feta grisar ;).

pöss


Sleeptime

Nu ska jag sova efter att ha haft en skratt attack med mamsen åt en bild som hon tog på mig. Så bjuder på den. Puss och god natt


Thai massage

Har varit på thai massage. Så jääävla skönt. Haha asså hon var lite speciell. Hon satt o snacka om mina muskler.. Att dom var stora i fina. Jag bah haha mm.. Men aa, nu ska jag och mamsi dra o käka nånstan pöss


skor

sitter och kollar på massa skor på min no lektion! så jävla snygga skor det finns!
här e några jag i alla fall inte skulle säga nej till.













demhär är mina favoriter! så jävla coola lixom vardagsskor!!

















asså! typ dör! vill ha ALLA!!





Såhäääääääär kul att plugga mitt i natten.

Japp, klockan är snart 1 o man sitter och skriver fysik och kemi grejs!!! -.-
Skulle inte sitta fel med en slav nu. Eller typ en maskin eller nåt.


NeXT stop: helvettet!

Som ni märker e jag inte så sugen på skola idag. O snacka om tur att jag ska sitta i sekriterriatet på skol If skiten. Skit nöjd e jag. Så blir Max 2-3 lektioner föd mig idag :D (tack Annette i fiket) ;) aa efter skolan e de träning. Är sådär taggad på de nu asså men man får hoppas att de ändras.

Såhär söt e jag idag..


Hemma!!

Kom just hem från min kompis hockeymatch! Det var faktiskt skit kul!! Aa men iaf ska sova nu för måste upp imorgon och gå till gamla hedliga plugge.. Haha aa men hejdå


Nacka forum

Är i Nacka forum o väntar på en kompis med en annan kompis. Haha o så sätter vi oss ner. Sen så säger han. Det här verkar vara en kul affär. (går in på apoteket) går ut efter 1 min o säger, fy fan Vilken tråkig affär.. Aa min humor
Ville bara säga de puss

As serriösa!!


Puss ock god natt alla söta!

Alltid söt, alltid vacker, alltid bäst


Lucia skit

Japp nu sitter man på lucia skit. Dom r faktiskt ganska duktiga! Efter skolan är det skolträning sen ska jag möta upp en kompis i forum och sen e det träning med bästaste laget


Gårdagens vackra resultat x)

Haha fint asså! Vi var så jäkla flummiga! Haha ni får gärna gissa vad porten föreställer ;)


Baka

Igår efter matchen drog jag o Thea först till Donken och sen drog vi hem till notan o myste en stund. Drog sen hem o chillade med mamma. Sen blev det prata i telefon typ hela natten me "the A man" ;)

Idag ska jag till farmor och baka. Skit mysigt! Vi gör det varje år så var för inte i år med. ;) Alexandra (min sis) och Kalle (nån släkting) ska också vara med så de blir mys. Venne riktigt vad som händer ikväll. Eller jo blir plugga spanska.. *suck* aja, har Inge mer o säga puss.

Vadå? Jag gillar inte päls..


Thea och em undrar

Vadå skym inte förarens sikt?? Menar dom att man inte får sitta på ratten eller hur annars ska man skymma den? vi skulle bli glada för svar.


Donken

Nu är jag Thea, Mattias, Markus och myser på Donken ;) haha ska kolla på bergman o notans match sen. Hörs puss


Myspys.

Nu ligger vi här i sängen. Jag Thea & Johanna. Bergman och notan drog efter idol igår. Så då blev det tjejmys på hög nivå!

Idag ska jag antingen kolla på p98 match för Håkan försöker tvinga mig, eller Bergmans o notans match, eller anderas hockeymatch.. Orkar inte bestämma mig nu
Herrå

Så jävla kul igår, det första som kom upp när man skrev www på grodaNs data! :')


Idol

Nu sitter jag, Johanna, Thea, notan och bergan i soffan hos johanna omyser till idolfinalen.

Ingen e bra på att vilja vara med på bild


Fredag

Är påväg till sjukgymnast, jag e lite cp nivet. Sen ska jag t Johanna där jag ska slagga. Ska bli skit mysigt och träffa min lilla groda. Aa Douglas o Lukas e där nu hoppas dom inte hinner dra innan jag kommer men aa. Puss

En bild som alltid kommer ta fram galet starka minnen grodis.


Nej men vad hände? Jag försov mig.. Igen för ovanlighetens skull.

Jaa men nue jag i skolan i mina rosa mjukisar en t-shirt och en tjocktröja med lockigt hår och utan smink! Aja efter denhär so lektionen måste jag få ordning på dethär. Vi kollar på nån jävla fim med en kille som e progamledare o han e mongolid! Hahahaha!! Så för att inte dö av garv så sms ar jag o bloggar för att inte störa. Men nu måste jag försöka koncentrera mig. Pöss

Inte bara jag som gillar mina rosa byxor ;)


Försovit mig.. Igen

Aa, på väg till skolan 1,5 til senare än vad jag egentligen skulle.. Men aja! Alla försover sig ngn gång (à)
Det är konstigt tycker jag att man kan vakna 3 på natten o bah nu måste jag t skolan jag e skit pigg. Men sen kollar man på klockan o förstr att man måste somna om. Sen kan man vara så trött att man inte vaknar när Mina 3!!!!! Alarm går på, utan måste stängt av dem i sömnen -.- pallar inte mig själv.
Aja har en tråk skoldag framför mig o sen träning så puss på er

Tips till er som försover er! Sätt på er nåt vanligt o sen ett par höga klackar och sen e ni stylish och snygga hur mycke fuckface ni än har.


För er som tycker jag stavar mye fel.

Asså har ju Iphone så den stavar av sig själv nivet. Så det är derför.. Som t.ex det ska inte stå ansa där utan smsa. Just so u know bby


Sängen in My <3

Ska få min skönhetssömn nu.. Den behövs verkligen nu asså. Ska ansa en lite stund till. Men puss och god natt.

Asså rawwr!!..


@bussen till Tyresö kyrka

Nu ska vi spela match skit ;) haha det var skit snygga killar på busshållplatsen som också ska spela innebandy. Haha aa det tänker jag på men aa <3 skriver sen pösa


Jävla Pluggis!!


GodeNmorgon

Det är svart ute.. Svin kallt, fiket har inte öppnat än med mina mackor o det värsta av allt, det snöar Aja det positiva idag är att jag bara ska gå 1 1/2 lektion. Puss alla fula

Hej bra kamera


Här sitter han och filosoferar

Bur man hemma snart rå o ska käka o sooooova! Är galet trött.. Match imorgon med skol IF.. Sååhäääääääär taggad ;) sajk. Men puss o god natt.


Träning

Nu har jag tränat med "skol IF" ska ju stå med killarna i 9.an imorgon på ngn match på Värmdö typ. Aja är pväg t min andra träning med min små älsklingar (som hade spöat skiten ur alla killarna) aa, bad Johanna komma tidigare så vi kan snicksncka lite :) men aa puss

Har fortfarande inte fått svar på denhär.!! Vad är det?! Min mobil kanske sprängs röker blir hackad. Så skulle vara glad för svar


Matte/no profil/elevensval

Sitter med mina mattetöntar -.- aa vi ska göra en blogg om en raket vi byggt.. Fatta vad jag får stå ut med.. Aha dom e lite söta endå :)

Puss på er alla


Döda mig :(

Det är snö.. Aja, det e ingen chock jag bor i Sverige -.- haha skolan nästa rå! Tagggggaa! O så gör man inte de :;pppppPPPPPPPppPppPp jag är faktiskt på gansk bra humör endå.
Men.. Eh.. Hejdå

Såhär mysigt är det hos mig på landet..


vågar inte titta ut genom fönstret

japp, nu ska jag sova o så ser jag att alla skriver ''det snöar'' på facebook så vågar inte kolla ut. har lite ångest. men puss o hej jag ska sova



min älskade bästavän! älskar dig över allt annat <3

jag efterlyser min mamma

han nåon sett min kära moder. ring 0708446411

hon e inte hemma o vi har tider på att hon ska vara hemma SENAST 20.00 och klockan är nu 21.25.

här e hon.. han till höger kan vi ta bort! men det andra kreakturet är min mamma!! börjar bli orolig när man inte har koll..


skype med vicke vire

hahahahha! ligger o skypar med viktor o as garvar  åt att han berättar hur några (ink Grodan) smyger sig in i aulan och leker typ spioner eller ingen kan se oss eller va dde nu e x) hahaha aja men puss på er snuttisar. blir hemma för mig o myyysa pöss


viktor o jag när vi var små

Någon som vet vad dendär lilla grejen e??


Ny har ni den jävla kylan som alla tydligen väntat efter

Heellu, nu är det så jävla kallt som alla väntat efter för att det ska bli snö! NI BOR I SVERIGE!! NI BEHÖVER INTE LÄNGTE EFTER SNÖ.. -.- aja, väntar på bussen som jag ska åka med t björknäs c där jag ska vänta på Linnea i kylan igen -.- hon har försovit sig så blir vell lite extra tid ute.. Men men sen bär de av till simhallen ;) funderar på att putta i gympa läraren bara för att hon ska se hur det känns att simma i en simhall på vintern! Och hur mascaran rinner när man doppar huvet. Iof har hon ingen mascara men endå. Om hon hade haft.. Mm.. Aa hejdå


Ikväll släppte mamma bomben..

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Söndagsångensten har blivit grövre än vad den innan har blivit. Mamma har kommit med en ny regel :( ingen Karlsson på söndagar.. Aa blir Beck och the walking dead utan Karlsson i pauserna :(
Hejdå alla och hoppas inte ni har en lika stor söndagsångest som jag.

Btw. E det nån i min söta klass som vet när vi ska vara i simhallen o var den ligger. ??

Såhär kommer jag se ut imorgon ;) raawr, så jävla söt.
Och boys förväntar er att ni köpt in nya badmodet!!


Vanja

Jag är ledsen att behöva säga det, men den där högen av servetter va faktiskt mitt verk, fel bild. men det tyder ju bara att jag är EXAKT lika bra som dig ;)pusssipusss/ vanja

Svar: Ojj förlåt, men det var min underbara idé ;D men så alla vet nu det är vanja som gjode den så ingen missar det nu ;) puss <3


Dethär är Vanja så ingen missar de heller ;)


Slussen is the shit

Myser i Slussen, ouuff coolingarna, nej men myser lite sådär. Träffat massa polare, myspys! Miiina homies <33333


@Skogås

Chaa chaaaa bloggen! Soffan här jao! Jg vill bara säga att vi är ute på äventyr, ska kolla sm-kvalfinal ute i ingenmanland!! TAGGA! jag älskar Em över Allt annat! Så gör mig en tjänst och kommentera så mycket ni bara orkar, för då blir Em-fem glAd. Och är Em glad, så är ju jag glad! nu är vi snart framme och ska börja gå 900meter, sen är vi framme. Pusspuss <3 //PETTSON


@pendeltåget jao

Jap sitter på pendeln med Sofia, aa ska kolla på någon match i torvalla. Aa vi har ochså spelat match vi vann 5-1 så vi e helt slut o då kommer domhäär.. Orkar inte


@sängen

nu ligger jag i sängen och ska upp snart.. ska käka frukost och sen ska tydligen sofia hämta mig fast jag bor 200meter bort från hallen -.- jag blir så trött på henne. men aa, har inte så mycke mer att säga, fortsätt komentera :) puss på er!


har fått 2 jättesöta bilder






awwwie! blir jätteglad. super sött!! puss!

Sov sött darlings

Nu ska jag sussa sött, och hehe, nu när jag ska sova kolla jag på min fot.. Den e blå.. Aa så 2 dagar efter syns de lixom, normalt. Men Jaja puss på er

Foten och min vackra dubbelhake-skugga..


Helt normalt

Gillar att jag o mamsen ligger i soffan och trycker i oss poppcorn till "du är va du äter" haha lite dubbelmoral ;) skit bra med tjockis mat innan man ska dra o bada på måndag ;) får lura i alla att jag e gravid. Haha allt från mig pöss


8-0

Japp då vann vi (standard) me 8-1. Jävligt nice faktiskt. Iof ifrågasatte vi varför dom spelade i div 1. Men men, nu ere Wallmans o sen ska jag åka hem med min kära moder. Imorgon e de match igen mot Nacka w i orminge hallen. Den vinner vi ochså hoppas jag;)
Aja hörs mer sen pöss


Väntar på Sofia/Pettson/Pesto/gullis.

Står o väntrum på Nacka trafikplats på Sofia;) saknat min lilla beeebis!! Har inte setts sen i Tisdags :( aja, det är match. Men tror Meja ska stå denhär eftersom min fot e bajsig, men den e typ bra nu men aa.. Ni fattar. Har jag tur får jag stå den imorgon.

Vi ska iaf spela mot Töjnan, sen ska jag säkert möta upp nån.
Puss!


kommer kommer tiden då jag var borta i bilder



jag praoade.. såhär kul var det.. neej det var skitkul!! jag fick inte bara diska! det var bara en drivbild men min och vanjas dåliga humor ;)

mitt servett mästerverk ;)



var ute o shopa en snygg mössa åt vanja ;)



hittade stockkholms fulaste acceroar med pettson :')



varit såhär sexig..



..



..




lagt i pasta i kartrullen så sjukt snyggt och konstnärligt.



hittat en riktig goding.



utökat mina skor :)



hittat min bror.. visst e vi lika x')



det är vell dehät man har brorsor till? att städa och..



göra väggar mjukare. ;)



har käkat midag hos min gudmor och världens sötaste lilla fis.



varit fin med linnea..



och själv..



Gift mig inne på vasa muséet.. GEEEEEK



mobbat våran guide. asså ni fattar inte hur jävla kul det var



Linnea, Henke & Sigrid.. lite konstigt tycker jag att Linnea luktar i Sigrids armhåla.



skrämmt ''The gay Ones'' i en jätte mörk biosalong!



haha gurra trillar ner från scenen.. man se inte för att det var så jävligt mörkt



Henke demostrerar hur man går in i sig själv x)



dödat min fot genom att mosa den mellan min väska och trappan.



hittat ett väldrigt konstigt uttryck på boken vi läser.. :')



åkt buss med mongo hunden.. -.-



använt glasögon när dom behövs som mest ;)


haha aa, de har jag  gjort.. eller aa iaf det jag fått ner på bild :P



I´m back!

japp, nue man tillbaka. jag orkade inte blogga ett tag helt enkel, hade så sjukt mycket att gööra och fixa så aa. men nu ska det faktiskt bli lite kul. forstät och komentera och ni får gärna berätta vad ni vill jag ska skriva om. japp, ska snart göra ett inlägg på lite vad som hänt under tiden :) hörs snar puss



ni får nöja er med en bild från i sommras ;)

RSS 2.0