Buss 834

Nu är vi påväg till handen för att sedan ta oss till en kille för att köpa något för att den dra och bada med några kompisar. Ska t Andreas land imorgon eller ikv. Myspys! Haha!! Så jävla fula!!


Stor fiskarna!!

Haha sitter och fiskar med pojkvännen, hans bror och deras kusselini. Myspys ju! Fast vi inte får några fiskisar!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2741110/images/2012/pic_5009da26e087c3147a0002c4.jpg" class="image">


Värmdö

Tja, nu är jag på Andreas landställe och har åkt ring och grejer. Är typ helt blåslagen på hela kroppen efter att ha trillat i vattnet 24/7.. Men men nu ligger vi och kollar på tv.. Dom bytte till något as dåligt så e skitsur! Jag kollade faktisk på nyheterna och Kännde mig lite stor.. Nej då byter som till en as tråkig film som man inte fattar nåt av! Som ni märker är jag hungrig och har PMS! Jag har inte ätit sen.. Àa för as länge sen! Så nu vill jag ha mat. Men god natt alla och och drick inte för mycket nu era små töntar (ni vet vilka ni är muppar) Puuuuuuss


Efterlängtat

Gud vad jag längtat efter att få gå och lägga mig med min bebis och höra hans andetag! Det är så myyyysigt!! Aja god natt alla, imorgon ska jag upp och få pojkvännen städa ur sin garderob och slänga alla fula saker så alla nya kommer in+ att göra lite plats till mig så jag kan stoppa in lite av mina saker. XxxXx Hihi så söt!!


Fy f**n va svenskar är tråkiga!

Nu när jag är påväg till Andreas så åker man förbi Slussen. Det var 30 min innan bussen gick så tänkte köpa en kaffe och en macka! Så gick först till ett ställe där dem har billiga as gosa mackor där det står en italiensk (?) spansk(?) kille i kanske 27 års åldern. Så fort jag kom började han skämta och berätta om sina arbetstider och började prata om att alla var så tråkiga på morgonen och att jag var så vacker (aldrig fel att höra en morgon när man är as trött) vi hade as kul och han bjöd på en kaffe. Ett billigt skit kaffe som jag drack halva och sen slängde, men endå snällt liksom. Efter ett bra tag gick jag till espressohouse där jag kom in med ett as bra humör och sa "hej" högt och tydligt till människan bakom disken. Han kollade nervöst på mig sedan ner i marken och sa "hej, vad vill du ha?" jag beställde vad jag ville ha och började då fundera på det här.. Varför är svenskar (i de flesta fall) så jääääääcla trista! De e så typiskt svenskt att inte söka ögonkontakt eller prata med någon random eller ens vara trevlig åt andra människor på t.ex bussen med bara ett leende. Och speciellt bland ungdomar så ska man vara lite dryg för att passa in. Det är så sjukt konstigt, och de flesta som träffar mig skämms as mycket med att jag kan gå fram till vem som hellst och bara börja prata! Skärp er nu för fan! Skaffa lite social kompetens och väx upp! Du kan Vell endå le åt människan mitt emot på tunnelbanan eller kunna ha ögonkontakt med människan som kanske kommer och frågar om vägen..


Wehååååå!!


Sussa sött!

Nu ska lilla gose jag sova. För imorgon är det!....... Andreas dags!! Åhh vad glad jag är serriöst! MIN LILLA GURKA ÄR SNART HEMMA!! :D Men sussa sött nu sweeties <3


myspyshunden

måste faktiskt erkänna en sak efter över 3 år! min hund är nog världens gosigaste hund! hon är faktiskt lite smågullig.. men fortfarande en djävulshund.. men passar vell bra med en ond unge som mamma säger. ;)
 

duktig tjej!

hej vill bara berätta för alla att jag är jätte duktig (Y)
jag har målat hela stugan.. ficj iof en liten gnutta hjälp av Erik. men nästan helt själv! :D aja, Erik drog nyss och väntar på william som ska komma och hålla mig sällskap här i skogen :)
 
 
kolla vilken liten skönhet ;)

(A)


Asså typ världens roligaste spel

Haha asså de går ut på att man ska döda spermier och det är serriöst beroeendeframkallande! As töntigt egentligen.. Men de e lätt att förstå och faktiskt kul


Asså daaaaaaah!!


Trött chey

Efter vi käkat frukost och slappat hemma ett tag drog han till verkstaden och skulle mecka medans jag drog in till stan. Köpte massage olja (ska ju tvinga min pojkvän som varit borta från mig så galet länge att massagera mig) och solade sedan. Mattias ringde se. Så vi tog en snabbfika. Drog sedan hem och pratar med mamma ett bra tag. Och ska sova nu. Så god natt


Rubrik brist

Shoo!! Ligger och dampar på min kära vän William för att jag är hungrig och vill ha mat men han vill inte gå upp. Ändrade planer igår mötte upp William och Hampus i forum ist.. Inte lina långt förstår ni att åka. Chillade där ett tag och åkte sedan hem t William, käka middag kollade 2 filmer och sen somna! Idag ska jag först slå William så vi ska äta frukost och sen vet jag inte. Hejdå stalkers


Till stan

cha!
ska snart ta mig upp ur sängen för att sedan dra till stan för att möta upp Mattias (en kompis) och ta en fika och gå runt lite på stan. ska sedan fixa lite saker medans jag endå är där och ska shopa lite. sen blire vell lite solarium och sedan dra hem och chilla.
 
 
haha due så ful!! ;) <3

God morgon

Jepp, nu ligger jag i sängen och smsar med älsklingen som är och har varit i USA i en månad men kommer hem om 3 dagar! Yey! Men i förrgår hade vi middag här för några kompisar och sen så drog jag på fest med Wiliam och Erik till någon Andreas kanske (?) àa sen drog jag och William hem till William och sov där. Igår så vaknade jag upp hos han, vi kollade på film ett tag och sen drog ut med båten med några av hans kompisar. Vi drog och käka i salvia och myste lite. Sedan drog jag och William hem t mig och gjorde inget ett tag innan han åkte. Fixade sen lite saker med mamma på kvällen. Känner att det blev ett långt inlägg så grattis t den som förstod och orkade läsa! Puss Serriösa och allt påväg dit (?) hem(?)


in mot stan

Ska faktiskt dra till farmor och ta en fika. Ska bli mysigt eftersom det var ett tag sen. skriver mer sen ciaoo!
 

<3


Trevlig mamma man har

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2741110/images/2012/pic_4fff3c08e087c305380009ba.jpg" class="image">


Middag

Nu har Frank kommit på middag! Är as sliten och har bara myskläder. Så en myspys kväll har vi framför oss :)


Norrköping

I veckan var jag nere i norrköping (där typ hele min släkt bor) och firade morfars 85 års dag :) pallar inte beskriva så lägger upp lite bilder ist
 
 
 
 
 

Igår

Igår var jag på lisa på torget med mina päron, Magnus, Mathias aa osv.
supermysig middag, har saknat min lilla Mgnus som fan! han bodde med oss förut (typ) och är som min bror :)
efter Lisa, så drog vi till Rickard Engfors och snackade lite eftersom att pappa och han jobbar tillsammans. sen drog mamma och jag hem och jag typ somna på dirren.
 
 
tummen upp på dubbelhakan ;)
 
 
Magnus e den lilla grisen bakom mamma..

Mallorca 2012

bildbomb från mallorca
 
 
 
mina små söta pojkar! ;)
 
 
 
 
 
 

i'm back!

heje, har inte bloggat på ett tag för jag har verkligen inte orkat. men tänkte börja lite smått.

ligger nu i sängen och bara typ lyssna på gamla låtar, skit nice faktiskt om man bortser från att jag har super mycket att göra. men kommer troligtvis ligga kvar här ett tag till ;)


RSS 2.0