waikeWaike

japp nue jag vaken och är galet sjuk! haha aa så jag ska försöka krya tills imorgon då jag e reserv eftersom jag stod den igår :) btw, vi vann 3-1 mot hesselby HAWK (tror de stavas så) känns ganska bra att vi vann eftersom jag var så galet sjuk. men men, är man bäst så e man ;) haha nee, men vi var ganska bra igår ;). så nu tar vi Tullinge på Söndag.. igen ;)

idag blire att ligga och kurera mig, som jag redan berättat, mamma kommer snart och ska laga mat till mig :D aldrig fel med mat ;)
jag kommer ha gaaalet tråkigt idag! så spelar ingen roll vem due hör av dig och var social!!

pösssss



typ nån annan gång när jag var sjuk eller nåt. (orkar inte ta nån bil, slö som jage)

Dålig uppdatering..

Aa somsagt hann/orkade inte blogga! Först var jag på praon 10 (en jävligt chill tid endå) aa praoa till 14.15 skyndade mig till Wallmans eftersom jag skulle jobba i köket. Så var där och började 14.30 och jobbade enda fram till halv 10-10 nånting. Kom hem typ halv 12 eftersom min mamma var tvungen och vara social med massa människor.. Japp så nu e man påväg till praon igen och sen drar jag vill till Wallmans ett tag innan tränigen. Haha btw ska stå matchen på Fredag. Vi möter hässelby eller vad dom nu heter. (alla lag heter ju så undliga saker) har varit så jävla sämst senaste typ träningarna så är typ bajs nervös inför matchen.. Kbry men endå. Haha puss på er.


Hahaha, sitter på samma rad som en bajssnygg kille.. Han vägrar vända sig om men men, han har iaf snygga skor x)


Orkar inte med migsjälv!!

Antingen är man sen, eller jävligt tidig. Så jag sitter och väntar på att jag typ ska gå in ;) haha, man kan ju inte komma för för tidigt.. Haha asså jag vet inte vad jag snackar om. Men iaf sen blire kanske lite Wallmans sen kanske lite Johnna och sen möta upp Sofia i Slussen för att åka på träning :)

Pöss på er

Här praoar jag, fat endå inte här utan bakom huset bredvid F12 ;) hAha det är typ ett museum eller nåt :P


Rålambshovsskolan

sitter här i biblioteket med min kära Vän Johanna ochg min lite mindre kära Vän Douglas ;)
är somsagt på rålis o skitkul och träffa alla gammla klasskompisar samt alla mongolida! haha aja, ska vell chilla och sen hem.. prao imorgon också! btw på praoen gicka jag vilse innan och hittade inte vart jag skulle så först till stadshuset sen t odenplan och sen till f12 och sen rå ringde jag tit -.- haha aja skitgulliga människor! :)

pössssssssssssssssssssssss



hahhahahahaha.. jag vet, jag har fula kåååmpisar men adsså aa, dom måste ju också ha några vänner :P

PRAO

Nue man påväg till PRAO dårå, skit nice att börja 10 och sluta 14 i 2 veckor ;) haha, ska jobba på caffe Mejan i stan. Och tycker det är sjukt nice att man slipper skolan ett tag nu :D men man vet aldrig kanske blir mobbad :p
Aja skriver mer sen :)

Såhär fin har jag varit.. "piiiinsamt"


Kick Ass

Har precis kollar på kickass med elias. Haha sjukt flummig film. Se den om ni inte redan gjort det. Hejdå orkar inte skriva mer

Stadshuset@

Nue jag vid stadshuset och ska möta upp Elias.. Asså jag sitter på bussen och är vid stationen stadshuset. Ska åka en liten bit till ;) ska ju inte vara turisst vid stadhuset :p så kul ska vi inte ha de.. Nej men hejdå dehär blev ett helt random inlägg..


Död?

Jaa, jag e som död. Har jobbat framtill nu och de faktiskt ganska jobbigt , eller jobbigt o jobbigt jag blir trött. Haha slö som jag e ;) men men, julklappspengarna in på kontot tack :p nee men, det e ju jul snart och de e inte så kul och ge en teckning i present mer ;) men men, nu ska jag sova och imorgon ska jag vaa med Elias :)<3
Puss på er alla snygga och fula för den delen med :)

Otroligt fina jag, och min otroligt fina mamma innan vi drog in. (finns en viss likhet mellan henne och Cruella Devil)


Tjohooooo

Nu har man vaknar rå, ska vakna till lite och sen ska jag dra in och jobba lite, måste ha lite pengar till julen jue :)

Igår var det jätte mysigt och hon var GRYM!! Vi fick vårat bord pimpat och allt med kumgarkrona och fina ord, godis, läsk och frukt. Haha jätte gulligt. Iof lekte vi mest med dekorationerna ;) haha men allt var jätte mysigt och kul!!

Lite bilder :)

Pappa visar att han är värsta opera artisten xD


Jag e inte som alla andra..

.. Jag går på grönalund på vintern istället för sommaren ;)

(gillar min frissyr btw)


David's crew next -->

Påväg till Davos nu för att käka, sen hämtar pappa oss och så drar vi till Carola grejen :)

Kvällens outfit och David och jag i sommras


Mot frissören

Ja somagy ska klippa och göra slinger+ färga utväxten. Sen blire någon carola tjolahoppsan.

Igår hade vi de jätte mysigt.. Aa dom iaf ;) Neej men vi hade kul och mysigt. Fick tröstäta mig med makaroner och kechup (jag mitt retard kan inte stava till kechup) haha vi kolla lite film o chilla.

Här är dom dom små äcklen


hejdå v-orminge, hej slussen

då drar man då! möter upp sötnosarna GrodaN och Lukas, fast grodaN e ju då lite sötare än Lukas men men ;)



söt tjej på 12,5 år

mamma kolla nu! jag diskar!

så du borde vara stolt över mig och höja min månadspeng! och jag borde typ få 10 extra julklappar






macka=elefantstor

har precis ätit en elefantstor macka!! asså heeelt galet var det!! orkade halva efter jag skärtbort halva! fatta stor då!

men men, ska vell snart fixa mig och dra in till stan och möta upp någon och sen får jag se om johanna (plugghästen) pluggat klart! jaja, ska lägga mig ett tag på golvet nu och smälata den elefantstora mackan!

men först ska ni få ett par fina bilder från igår.



Thea och Alina serriösa som vanligt ;)



thea vill iaf inte läppa oboýskeden ;)



Lager-ar inför vintern



Thea snackar ännu en gång med enkille som stalkar henne -.- tror faan att der är Mr playerB****** haha




förstör mina bilder som vanligt den jäveln!


Om någon undrar kan alina knyta skorna ;)



sån jävla tur att det var mörkt när jag gick ut x)

Home sweet home

Hemma dårå efter en skit kul kväll/dag. Drog t sjukgymnasten, inte så kul dock, drog sen in t stan. Mötte upp. S**** hängde ett tag. mötte sedan upp Johanna, alina, thea. Drog till Johanna, lika fort som vi kom dit drog vi! vi mötte upp 5 killar och 3 tjejer tror jag (e så fruktansvärt dålig på namn) sen kom anna, lowen, fabbe och borken. Alla dom typ sa hej och en drog utom anna som stannade med oss. Aa glimmade ett bra tag och sen mötte jag upp mami och min gudmor som hade käkat på TG3, o aa åkte hem och nue jag hemma ;)
Haha pris till er som tog er igen det random och långa inlägg ;)

Fina tjejor ;)


Mobilbloggar

Sitter och väntar på bussen. Ska först till sjukgymnast och sen möta upp Johanna ett tag. Blir vell midag på Donketän för oss som vanligt ;)


min mobil funkar!! :D

detta är min turdag :D puss på er alla och kärlek från mig och min bebis till alla er som bett för oss.
(tack betty, vad skulle jag göra utan dig?)



så fin så osminkad ovh en finne lika stor som en jordgubbe på hakan! ;)

rip IPhone

japp nu la min iphone av och den går inte o sätta igong.. den har bara slocknat!!!!!11 JAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGG KOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMEEEEEERRRRRRRR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ½!!

serriöst det e min bäbis, mitt liv, min kompis när jag känner mig ensam. ska gå och deppa nu.. hejdå


vänta, vill bara dissa en sak först!
folk som inte svarar i mobilen för att dom tror att man ska säga något som man inte ska säga!! det kan vara något sopm dom verkligen vill veta! men nej nej bara för att dom tror något svara dom inte! sånt e jag så trött på. nu kommer inte de häna mer eftersom min mobil är död..

varning

gå inte in på johnannas blog!! värsta viruset asså.. (för det är inte så att hon har lagt ut ett par så hemska bilde rpå mig att jag typ döööör!och försöker skrämma iväg er.. nejnej) men men, skulle egentligen ha jobbat idag men hinner inte med tanke på sjukgymnasten kl.4 såå aaa, vad ska jag mer göra idag.? möta upp någon i stan kanske, jag kan ju inte ruttna här hemma utom när jag ska till en rutten sjukgymnast. men vi får se vad jag hittar på

pusspuss



desperat efter att ha tittat lukas och johannas myspysande i 7 timmar.. x)

@bio

Nue jag på bion med mina små älsklingar och Douglas asgarvar åt stay hard reklamen ;) lite kul faktiskt!! Ingen vill sitta bredvid mig så jag har 7 tomma säten bredvid mig :( jag som trodde jag skulle träffa min livs kärlek ;D men men jag överlever med min kära Douglas på sidan av. Om ni undrar vilken film så undrar jag också.. Men de märker jag vell snart ;)

Hörs sen puss

Haha fina :)


döda mig..

japp idag ska jag in till stan o först vara lite med farmor o sen blire bio med Douglas och Johanna.. går in i duschen nu på morgonen och vad händer?? DET FINNS INGET VARMVATTEN!! asså jag orkar inte! och nivet när man verkligen behöver tvätta håret. man har typ väntat en dag förlänge t.o.m. och så e de iskallt! hur roligt e de på en skala jag kan ju inte visa mig såhär.. nu fattar nu hur långt ut på landet jag bor. -.- men men får vell duscha håret i handfatet eller något :'(
puss på er



var snäll mot er och täckte för ansiktet..

RSS 2.0