So

So är så jäkla trisst! Kollar på en jävla Luther film.. Serriöst den är as lång och det händer inget..

Ikv åker jag, Andreas och hans familj t Gävle och ska kolla på brynäs och några som spelar. De faktiskt roligare än vad de låter eftersom det oftast e sånna mongon på hockey matcher :)

Tycke att mitt osminkade jag kanske i te ska synas för mycket.. Jag vill inte skrämma iväg mina läsare


Lunchrast

Har lunchrast nu men mår så hysteriskt illa. Känns som om jag ska spy när som helst! Lagom kul när de endå är ok mat Lixom pannkakor. Men men.
Hös Sen ska bara spy lite först

Lagom blek..


Vadå cp?

Jag r inte riktigt som alla andra när jag åket till skolan.

Jag har en plats för mig, en för bick black och en för stylish baggibag.

Och sen så är jag osminkad så går med ett huckle över huvudet och ser allmänt aggresiv ut.


Temadag

Temadag idag då så fick 1,5 Tim sovmorgon så börjar 9.30 (happyface) vi ska tydligen åka till walldemarsudde (på djurgårn) och gå en guidad visnig i skogen. Men nu e de så att jag har haft häst typ där så jag har ridit där 200 ggr. Så jag vet inte bara hur en skog ser ut utan också hur just den skogen ser ut.. Men det kanske är intressant för lantisarna att se en skog i stan :o

Jaja ikv kommer Andreas och ska sova över. Då tänker ni kanske,
-vaa? Träffas ni på en vardag? Har han inte träning? (ni kanske inte tänker så men iaf)
Och neej han har ingen träning :ooOOOoo woow! De måste vi fan skriva upp i en "kom ihåg händelser bok" men aa han ska sova hos mig och myspysa!

Pappa har införskaffat något som inte är varken svart eller vitt :o haha och då använde just nu välldigt söta jag dem på dirren! Tycker alla ska applådera för lilla pappsen som åker iväg t något konstigt land nu och kanske kommer krascha! Fast de får vi inte hoppas. !!
Men k bry, jag har sovit lite för länge så HEJDÅ!


Gud vad min kompis bara ÄlSKAR barn !!


Fuck Måndag

Åhhh, de e måndag och jag pallar verkligen inte!! Så jävla segt. Msn är så trött just nu så man håller på att gå av. Jag ligger Lixom frf i sängen och börjats om 1 timme typ.. Har as mycket jag måste göra innan.. Asså KBry på detta inlägg men det här var som mycket annat en bortförklaring att ligga i min varma sköna säng en liten stund till..


809

Sitter på bussen till Andreas nu.
20 min kvar tills jag får vara med min älskling.. Aa i 35 min innan han har match då jag får vänta i ishallen 3,5 tim
;)

STANDARD -.-


Hej alla

As skönt väder!! Tror ingen missat de så aa.. Snart min 2.à no lektion för idag. Sen är det gympa sen slutar jag wehoo! Helg bitches!! Ska t Andreas som vanligt och sitta i en kall ishall. ;) söndag är det dessängens sista match. Den vinner vi :)


Söt

Kollas så söt Andreas är i mina klackskor x')


Såhär uppfattar Linnea min pojkvän

Hihi, satt på lektion då Linnea hade ritat en fin liten bild på hur hon uppfattade Andreas x')
Jaa, jag vet i te riktigt vad jag ska säga men .. Hon var nära! Eller?


Torsdag

Sista dagen innan fredagen som är dagen innan helgen wiie!

Ska in på no nu snart. Efter skolan ska jag (snäll som jag är) föröka med Johanna (inte Grodan utan en annan Johanna) till UMO. Snabbt där efter ska jag dra och träna. De e min dag. Puss och kyss

Öh, thats true?


Hemma

Hellu. Är hemma nu och bara myser framför tv:n pappa e snart hemma igen och ska laga mat till mig, Frank & Dennis som är på middag.

Haha, min dröm maskin


In hell

Aa med andra ord jag är på björknässkolan. Igår klarade jag av 1,5 lektion innan tålamodet tog slit med min extremt efterblivna klass. Asså dem är typ 3 år yngre än mig och de roliga är att min gympalärare höll med till 100%. Aa idag har jag träning efter skolan och möta upp Johanna lager, den lilla bajskorven :D

jag har flyttat hem till pappa den här veckan, ska bli ganska mysigt faktiskt. Fick 2 as söta bikinis som han köpt när han var i Thailand. Tack pappi!
Lägger upp bilder sen


Torsdag

Hajsan alla. Påväg t skolan nu då. Ska träna efter skolan sen Big Brother!
Jag har verkligen inget mer att säga så puss hejdå.

Asså mjaoo


Bild

Åhhh, är lite små trött på min klass.. Alla tycker dem är så jävla coola.. Vi har en vikarie (praktikant enligt henne) -.- hon e cp för jag får inte måla min Mimmi pigg :( jag ska göra någonting annat som alla andra ska göra. Jag gillar inte henne så jag strejkar. den riktiga gillar ju faktiskt mig. Så jag får göra lite vad jag vill för henne.. Men tydligen inte för vikarien.

Kolla tix mongot.. -.-


Hihi, hur mycket längtar du efter ännu en helg med mig Älskling <3??


Men Serriöst! -.-

Serriöst, vilka orkar göra sånna här användare? På riktigt? Tror dem att man bah "yeees! Jag är vän med en snygging skit sak!"


Japp, tillbaka till helvettet då!

Somsagt är jag tillbaka i skolan nu. Engelska som 1.a lektion.. SUPERKUL -.- hatar Engelska! Ett helt onödigt ämne enligt mig.
Btw.. Såg att inlägget från i lördags kom upp nu.. De var ju kul att se såhär 2 dagar efter, men men.

Ikväll blire målvaktsträning, ska bli as kul! Så om de inte e kul sen så blir jag ytterst besviken.


Yeees

Yes! Den som jag ville skulle gå vidare gick vidare. Torsten Flink är helt enkelt outstanding. 100 spänn fattigare på rösterna jag la ner men var fan värt de! loreen eller Torsten ska vinna! Så svenska folket rösta rätt i finalen nu.


Ellie Goulding - Lights



så sjukt skön låt!

halloj

söndag dårå.. skola imorgon, är fan lite små gråtfärdig! lovet har gått så överdrivet fort!
Men jaja, idag hade jag inte tänkt göta så mycket. troligen tänker jag dra till farmor och små prata lite om allt mellan himmel och jord. det var ett tag sen jag träffade henne. sen måste jag hem och plugga spanska! dem andra hade spanska prov innan lovet, men jag var på begravning så aa.. måste plugga as mycke!! kommer aldrig hinna lära mig allt! men men, det är ett helt onödigt språk, speciellt att lära sig 3 år i skolan. hur många kan flytande spanska som läste de i högstadiet? typ 2 på 100 och de e dem som kunde från början. men aja, mamma tycker tydligen de är det vicktigaste ämnet eftersom de är det enda som hon kan hjälpa mig med.. såå aa, då vet ni hur min sista lovkväll ser ut!




Mat affären

Har varit och handlat mat med mamma. Blir mysmiddag till melodifestivalen ikväll.


Hihi, min torra humor


Sommarn, du är grymt saknad!


asså serriöst den är så jävla bra

vinner hon inte hela skiten flyttar jag från cp Sverige!



thahahaha!

min pojkvän är så söt! han är på cup nu så fick jag ett sms av han där det stod att dem hade vunnit och han hade gjort ett mål! ni kanske inte fattar de roliga men nu ska jag förklara! han är världens sämsa förlorare! vi körde tummbrottning en morgon och jag vann! då fuskade jag tydligen.. och sen satt han och tjurade i 30 min typ och han tjatar fortfarande om att jag fuskar eller när vi kollade melodifestivalen så gissa vi vilka som skulle gå till vad och jag hade alla rätt och han hade typ 1, och då blev han as sur och ville inte prata med mig, eller när vi hade NHL tunering och då tvinga han mig köra och sa att jag skulle köra med han (jag hade alldrig kört förut och de sa jag!)  sen råkade jag göra en accist till motståndarna så vi förlorade, då gick han ut på balkongen, svarade inte på tilltal och så höll jag på att inte få sova med han! såå aa han är ingen bra förlorare. så till saken! dem vinner ALDRIG! så nu när dem van blev han as glad och messa mig på dirren! annars säger han aldrig vad det blev!! hahahahahahahaahaha, asså ni som inte garvar fattar inte! (era tröga jävlar!)



                                  ^         
jaja, om man är så här l ful som han så kanske man kanske lyckas med någonting ;))))
asså serriöst ni kan ju inte säga han e söt på denhär!! jag derimot är faktist välldigt söt!

Sean banan

vet inte varför men när jag vakna hade jag sean banan låtar på huvet, så gjorde frukost och sen har jag lyssnat på dem i flera timmar typ. jag får psykbryt på något ibln men aah. idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra! måste egentligen shopa massa saker. men är inte miljonär just nu om man säger så ;) men nu ska jag fortsätta med att löka till lla sean banan låtar.


Hejdå Globen, hejdå AVICII, hejdå pojkvän, hejdå alla!!

Hej onepiece, hej mat & hej säng!


Plattång någon!!

hej jag heter Em Ståhl Lundström, jag är 14 år (snart 15! ytterst snart mindre än 2 mån kvar :D) men iaf! jag har ett hår som när jag tvätta rdet bnlir extrems stort och krulligt! jag har en plattång men den är i norrköping.. såå SNÄLLA OM DET FINNS NÅGON DÄR UTE SOM HAR EN SOM JAG KAN LÅNA?! kan komma hem t den låna och sen dra! jag har gjort ett desperat försöka att dammsuga det rakt! lite rakare blev det men EXTREMT  mycket fluffigare! så jag bönar och ber på min bara knän!!! JAG BEHÖVER EN PLATTÅNG! (en hårborste också, för den e i norrköping den med!)

ring 0708446411 och erbjud er! först till kvarn ;)




jag kan inte gå ut såhär!! DDDDDDD':


jag vet as gammal, men fortfarande lika klockren!


förra helgen

just de, förra helgen var jag, Johanna, Thea, Anna, Elin & Alina hemma hos Thea och firade att Alina fyllde år!










potatisbollarkrig
man ser den flyga iväg




gulligt väder.

det är typ AS bra väder! aa så själv ligger man i sängen och chillar. ska upp sen och fixa lite saker. vaknade 7 btw! sjuk i huvet eller va? aja, måste få tag på lite människor sen när folket börjar vakna. jag e as hungrig så hejdå, nu blire mat!



haha så jävla klockrent!

God natt

Nu ska jag sova. Gosa lite med Deas tröja och sova as hårt! Ska snarka och dregla och allt! Ska blir jävla skönt så god natt


Träning

nu ska jag på träning. myst hela morgon/förmiddan men älsklingen men drog vid halv 1 varit hemma och chillat! nu möta upp sofia och sedan fortsätta till träningen.

hare puss


RSS 2.0