Nu blire sängen

God natt. Är på dåligt humör så orkar inte skriva mer. Så hejdå

Jag är söt, okej?!


I telefonen med Max :)

Nu Har jag varit hemma, käkat och bytt om och sitter nu på bussen och snackar med sötisen Max öronvax.. Fint smeknamn va? Haha, han går med på de om han får hetea sötisenMax öronvax. Men tycker inte de är lika bra som Max Öronvax. Helt ointressant men jaja, innan träningen så blir det Vell snack med Grodis om allt mellan himmel och jord.


GE MIG!!

så jävla Snygga skor! typ högst upp på önskelistan !!








Så jävla nasty!

Nu känner jag att det var tur att han hade egen mat med mig.. Aa eftersom en elev fick lite extra protein i potatisen!


Vadå trött på skolmaten?

Haha, har matsäck för att jag är så trött på skolmaten! Bra Em ;)))


Dagen outfit

Asså Fujis nu ska jag lägga ut dagens outfit så aa. Puuuuuss alla små söötnoeöwsisar

Sidenskjorta-lindex
Jeans-grodans garderob
Uggs m päls (alltid päls)
Strumpor-hm
Ringar-massa olika
Örhängen-glitter
Bh+trosor- inte vet jag
Nagellack-någon affär
Smink-en massa
Hårolja-frissören
Tofs-hm

Dagens outfit sötisarwswseeeiwie


Matte! Jaaa :'DDDD

Nu har jag matte. Jättekul!! Asså jag gillar matte men hatar min lärare! Men vi har en jätte söt vikarie! Död ler söt och söt, han är snäll. Vi sitter och snackar om gymnasier. Asså de e han som är våran yrkesledare eller vad nu heter. Har fått tid imorg att få reda på massa skit om de jag vill gå.
Men nu slutar vi (20 min tidigare) så puss


Sov sött

God natt alla söta. Ska smsa lite med bästaste som dog lite på matchen idag, den blir de att sova för mig med.

Vrid på huve, tror faktiskt inte att de e bara jag som blir förvånad


går inte att komentera?

det går tydligen inte att komentera alla inlägg. men om ni vill säga nåt på ett inlägg som dampar. komentera ett annat inlägg och skriv rubriken på den ni egentligen ville komentera på..

så allt toppenbra!




Rumour Has It/Someone Like You

som ni nog vet, eller inte vet så är jag största Glee tönten! och jag kanske är ensam men denhär låten är så jävla bra! älskar hur dem satt ihop dem här låtarna!




Tips

Vill bara tipsa om den här. Världens bästa app för oss tjejer. Den heter
"Tracker lite"
Helt klart värd att prova iaf.


Mongoliden är funnen!! :'DDDDD

Jag har hittat tönten. Hon är i Tyskland.. Tycker ni hon är en bra bästavän som inte bara åker utan mig utan också inte säger något. Men man kan ju inte vara ar på Mongolid GrodaN. Vad hon gör i Tyskland har jag inte riktigt komit fram till än. Antingen ska hon köpa en söt liten gosse som hon kan ha som sällskap. Tro inte nu att jag menar något snuskigt!! Jag menar, om man är mongolid har man inte så mycket vänner (bara mig, men mig dissar hon!! Jävla retard) så då kanske hon behöver någon och cyckla med på sommrarna, prata med när hon komer hem eller nåt, så aa! Jag tror väldigt starkt på min teori, vad tror ni??
Och hennes päron var där för något med båtar jag fatta 0 av de man ser på Facebook (sån har hon fast hon är mongolid, får mongolifer det? Fattar hon ens hur man gör? Eller har hon redan köpt gossen och han hjälper henne? Läster tyskar svenska i skolan? Och är tomater ogiftiga?) fråger som alla vill ha svar på men alltid kommer bestå obesvarade..

Denhär lustiga kreakturet finns inte längre kvar i grodaNs tankar, nu är det en Tysk gosse!

Jag är den andra gullisöta personen som gör ett sånnt smidigt litet pélotilitéó (smidig hopp och ner i hög hastighet, betyder de på franska)


Sjuk..

Nu ligger man i sängen och är sjuk/skit ont i huve. Blir ingen skola för mig utan bara att ligga och chilla i sängen. Tänkte nog gå upp och käka frukost snart. Men det är så GAAALET kallt så det har jag ingen lusta med, fast endå har jag det för att jag är hungrig, och ja jag är tjock så kommer Vell gå upp och trycka i mig mat fast de är kallt. Tror jag. JAg har inte bestämt mig. Jag ska sluta vara random nu hejdå.


NAtti nAtti alla gosisar

Hittade den här bilden. Den är på nåt sätt söt bara för att dem är så udda.


Bones

Nu ligger jag i soffan med mami och vovven, kollar på bones och käkar. Matchen slutade 4-2, med vinst såklart !! Även fast vi vann har jag ångest. Skola imorgon vettni. Men aa snart helg igen :) puss


svar

Jossan :) <3 om No lifer eller vadå?:
Är det Lucas hyll du menar? <3

svar: haha nej, Lukas Synnergren. men vadå känner du han eller?

myspys

nu ligger jag i soffan med grisen. Vi har typ degat hela morgonen och bara chillat, käkat och lite. sen så diskade ''VI'' hahahaha!! han är ju så söt! speciellt i dem aprikosfärgade handskarna.. jaa han e lite gay men han gillar de så inget och göra åt saken. sen idag blire match i gärdet mot värmdö. vi tar de den här gången med tjejer. ikväll blirer bara chilla så pöss



happyface!
Stoneface*


men hallå?

nu får ni fasen börja komentera lite mer igen.

komentera lite grejer som ni vill jag ska komentera om! blir lite lättare att få er nöjda babys. så sluta klaga och säg vad ni vill ha istället!


image description

vet att ni frågat några gånget om en smink eller hår video?
JA/NEJ?
smink/hår
tillräckligt många som vill så gör jag de.
puss!


Jag efterlyser fan min vän!

GrodaN är borta!! Hon har inte svarat i telefon på 1 dygn och inte svarat på min hysteriska inlägg i hennes logg. Har någon sett denna varelse så komentera! Antingen är hon död, eller så är jag rå dissad.. Personligen tror jag mer på död.

Komentera nu om vart grodis är!

Hon är 14 år,
Brunt, långt, rakt hår,
Mysig rumpa,
Och är förjävligt mongolid!

Här har ni bilder


Match baby

Påväg t matchen nurå. Lägg märke t att klockan är 5 i 2 och satte mig Precis på bussen från v-orminge och har match i gärdet och samlingen är 2.. Ja, jag är sen men de var inte vaa mitt fel. Min kära moder satte på mina målvaktskläder på tvätt innan jag kom hem såå aa.. Var ju tvungen o tvätta klart + torka. Men som tur är är de inte jag som startar utan Meia.




@sängen

Vaknade nyss med min lilla bajskorv bredvid. Lite mysigt faktiskt ;) aja, måste dra typ nu eftersom jag måste hinna t matchen. Sen efter matchen ska jag hem och min lilla älskling kommer efter sin match. Han lirar hockey och är det sämsta jag sett.. Så jäääävla kass.. Haha nee han är bäst de är bara han som är mupp och tycker han är dålig. Haha gast de ser lite kul ut eftersom han åker som en ostbåge. (helt ointressant, men aa)
De e min dag puss

Japp de e min fis som flyger.
Hahahahahaaha!! Vi är så fruktansvärt fula! Såå, aa tro inte vi ser såhär ut påriktigt. Det är tidigt okej?


Tjockis!!


No lifer eller vadå?

Är lite no lifer varning på mig. På dirren efter skolan t Haninge. Myste lite, drog sen och lämnade Andreas o lukas på deras träning, den drog jag och deras mami och kollade på hennes kompis som hoppträna (asså hoppträna hästar för er som är lite efterblivna) ;) sen t deras träning och nu då sitter man o kollar på den. Är jag snäll eller vad som följer med på allt ;)

Mästerfotografen eller vad??..


jag mår så jävla bra!

Det är så himla många tjejer på t.ex. facebook nu som ''mår så jävla dåligt'' det är ju så galet många som skriver om att dem ska begå självmord, att det är så synd om dem och att alla hatar dem!
 snälla söta!
 Det är säkert några som mår jävligt dåligt. Men om jag skulle må dåligt, då skulle iaf inte jag skriva ut det på facebook. Det känns mer som en uppmärksamhetgrej.
Och om ni mår skit,
 gör något åt saken,
 sitt inte hemma på facebook och skriv om att allt är så dåligt,
det blir inte bättre.
Så träffa någon som bryr sig. Det finns faktiskt alltid någon som bryr sig.
 För ni som skriver sånna saker är mer älskade än vad ni tror.
Inget blir bättre om att skriva ut det på hemsidor.
jag mår så jävla bra! och det är för att det är jag som styr mitt liv.
Så sluta ta åt er av småsaker,
sluta överdriv och gör allt till en sån stor grej,
och sluta vara så neggativa.
försök bara tänka frammåt och sluta aldrig ta hand om dem som verkligen bryr sig!
För de är ingen som verkligen bryr sig när man skriver ut sig så,
inten tar dig 100% serriöst.


Vi ignorerar de som dör för oss,
Vi dör för de som ignorerar oss,
Vi älskar de som sårar oss,
Och sårar de som älskar oss.

snälla sluta med att göra ordspråket till sanning..


image description


RFSU

Vi väntar på att få komma in och lyssna på en föreläsning som RFSU anordnar.. Så japp, då vet ni vilken slapp dag jag har. ;)


@busshållplatsen

Busshållplatsen rå. Börjar 45 min senare idag för att vi har RFSU tema-dag, är endå helt död så kommer Vell decka i skolan.

Jag igår när jag skulle dö.. Orkar inte förklara varför så hejdå


jag är..

..hungrig,
trött,
äcklig
&
Forever alone..
men träningen gicka bra iaf ;)


så aa, ska käka, duscha, smsa med någon söt(unrar vem), och sen sova ganska logiskt




oh yeah!


on my way

nu har jag käkat 275 mackor och nu ska jag till träningen.
jag tar BMW:n tror jag ;)


det här är min humor! för er som inte tycker de e kul är fan inte människor!


Rast baby!

Rast jaooo! Så ligger i soffan, smsar och snackar med bästisarna Linnea och Alexandra.. ;) hihi jaja. Snart musik och så ska ju jag och Linnea sjunga i vårar band eftersom vi inte kan något instrument blev vi tvingade till de så aa.. Får dela ut hörselskydd när vi ska sjunga våran fina lilla låt. Btw. Vi ska sjunga "Bruno mars, count on you" haha. Pöss


2 tidningsuppslag

Haha tycker faktiskt dem här uppslagen är jävligt roliga! Ibland fattar man inte riktigt hur dem tänker. Ena bah, nähääää?! Och andra har ju en sån bra plats för sin reklam..


WakieWakie

Hellu,
Nu e man uppe rå och har ett matteprov nu på morgonen.. Och eftersom min mongolida lärare ute VILLE (fattar ni att han inte ville!!!!) lära mig de jag inte kunde så kommer de gå åt helvette. Asså glatt jag får godkännt men aa.. Kul när man vill lära sig och man inte får.. Men men, han ska fan inte komma undan med att han hatar mig och inte vill ge mig rätt på prov.
Träning ikväll då, så aa pöss!

Här får ni otroligt fina före och efter bilder. (jag ser alltid svullen ut i ansiktet på morgonen, så jag har inte fått en allergisk reaktion)


natti natti

nu ska jag få min skönhetssömn så puss och god natt sötisar

image description

oldie

Lite sent?

ja somsagt min mobil fuckade upp på Gothia och sen bah sket jag i och blogga efter de typ, så jag tänkte att jag lägger upp bilder nu istället. så här får ni en jävla massa bilder från Gothia.





vi hittade iaf t hotellet



godzilla?



''kolla sofia, mina ringar sitter perfekt på handskarna''
''käfften em!! jag håller för öronen nu så jag kan höra vad de andra snackar om''



vadå ADHD? de e normalt att tackla någon i sitt eget lag?!





nej men om jag lägger mig här, så klarar ni er ett tag va?





glada tjejor



invigningen.. vem ska såklar synas och står lite disskret upp? nej men de e ju lilla jah!!



syns det att jag inte gillar att gå upp tidigt?



man har ju varit utespelar en gång i tiden..





men asså haha!





man kännde sig välkommen iaf ;)





så jävla tunga vi är.



kvällsmys




men hej nervösa.



inte så svårt att lista ut vilka som är vi.. vi är ju somsagt bäst.









jag ser alltid så onykter ut..



..



sur som inte får spela??



våra tränar som sprider ett sånt lugn i laget..



en hall



haha, asså saga





pettssons straff, lägger ut den här nere



bajsnödigt?





men valross?



ingen talang, inget flyt.



vilken jävla bitchblick på mig sofia!







våran egna fina hejarklack.





hihi, Pippo!



fina vi är



sööt..



Silver, så jäääääävla bra tjejer.

tänkte visa lite av hotellrummet

image description

image description

image description

image description



så duktig due min lilla finis <3

aa här fick ni en extrem bildbomb.

real housewives of Beverly Hills

ligger i soffan och väntar på Mami som ska komma hem med sushi. länge sen så ska faktiskt bli galet gott. ja asså eftersom jag har en pojkvän som inte äter varken fisk, grönsaker eller något annat som är lite nyttigt eller bra, så är det ''Fett läskigt'' nej han är inte mongolid, han är bara lite mesig ;) eller han gillar potatisbullar och det fattar jag inte hur han kan äta! men men tillbaka till ämnet, eftersom jag ganska ofta är med han blir de inte av att jag äter de.

iaf jag ligger ju i soffan och kollar på ''real housewives of Beverly Hills''. dom är helt hopplösa dom bråkar om något jämt! haha fast det är underhållande så dom får hålla på hur mycket dem vill för mig.





kanske skulle passa ;)

nu ska jag fasen börja blogg på riktigt igen..

har varit så jävla rutttet dålig på att blogg men nu e de fasen dags att sätta igång igen ;)

idag har de varit skola (men nääähääää!) aja, Linnea och jag har smidit en riktigt bra plan! asså var ju tvungen att ska en till nu när vi lyckats med våran förra.. ''fått våran Svenska-lärare att sluta'' den nya är så jävla ondskefull. tänker faktiskt inte avslöja denhär eftersom den e så grov.. neej men jag är snäll jag har bara mina kanske 10 min per dag då jag kommer på lite elaka saker.

nu ligger jag iaf och snackar med min kära pojkvän om hans läxa (jätte intressant! lyssnar verkligen på honom just nu) haha puss!! men men serriöst nu! ikväll äre bara chill och läxor. imorgon är det skola och träning.



hahahaha såhär SÖT är min otroligt gulliga pojkvän!
jävla mongo!! <3

Norsk

nu sitter jag och snackar med min små norskar på skype! är så jävla svårt att förstå när alla snacka i munn på varandra och man inte ser dem.. jag tycker jag klrar mig bra men dem mest garvar.
men haha här får ni bild på de söta pojkarna x)







gulliga killar ;)

bajs göteborg

har inte gått att blogga från göteborg men men. vi tog silver i A-slutspel så är så jävla stolt över oss tjejer!

i natt sov *...... här. men nu ligger jag i soffan och kollar TopModel. pöss





bruden är så snygg!!

Nya pjäshallen

Snacka om ett töntigt namn på en ful hall! Nu sitter vi och chillar i typ 5 minuter till annan det är samling inför en ny match. Förra matchen som vi spelade klockan 8.00 imorse vann vi med 9-0, mot Tjeckien, NAJS!
Nu är det bara att tuta, kötta och köra!
Önska oss lycka till!!!!!!
Ojuste, mitt fina tåginlägg skulle kommit upp igår vid den här tiden typ, men det funkade inte, sadface... Vi hörs efter matchen, puss Pettson <3


@the tåg bre

Hej alla fina små gulliga bloggläsare!
Nu sitter vi på tåget, och är snart framme om 2,5 timme, så skönt!
Jag och Em-slemm-5 är inte som dem andra barnen, den andra barnen är och leker förutom vi som ska vara små tråkiga "duktiga" skolbarn som sitter på våra sköna mjuka platser och bara filosoferar!!! Kommer uppdatera ganska mycket åt Emsi nu u det resan, eftersom vi bor tillsammans på hotellet! Hörs sen gullisar, puss och kram <3

!


Vi sitter på ett tåg

Massa killar, massa hej, en heja tbx, vi kar en specielltelation :)


Det är fortfarande natt..

..och jag är vaken!! Helt sjukt aja, ska hemta upp Sofia och Anette, sen blir nästa stopp göteborg!


Perfekt tid att sova dagen innan cup -.-

Det tog sin tid att städa, packa och göra matsäck så är lite sent -.- aja, gjorde värsta fynden idag eller rättare sagt igår. Är stolt faktiskt. Orkad einte ta bilder så no får bilder efter cupen babys. Aa ska sova nu iaf pöss


@thaBuss

Är LÅNGT ifrån klar med rummet men aa sitter endå på bussen påväg till forum och ska möta upp Sofia. Ska i tr vara där sålänge, men en liten stund iaf puss


Städar rummet..

Just nu städar jag rummet. Tömt 1 garderob än sålänge.. Önska mig lycka till att bli klar idag -.-


shoping

jag har shopat lite gran under lovet, tänkte lägga upp lite bilder på några av sakerna ;)



t-shirt-gina



stckad kofta- gina



armband-glitter





ringar-gina/glitter




@Linnea

Drog ju till Linnea igår och hade filmkväll, kollade black swan. Den var lite speciell och svår att fatta helt, men på något sätt lyckades sen endå vara bra ;) haha sen så var det skitläskigt att ett fönster öppnade sig och det lät som fotsteg på övervåningen så vi höll på och bajsa på oss. Haha aa men sen så flummade vi galet och sen decka vi.

Nu ligger vi i deras EXTREMT sköna säng och myspyser med deras katter. Ska kanske möta upp Sofia sen.. Men måste verkligen städa rummet tills cupen imorgon. TAGGA TJEJER!! :D


Till TRÄNINGEN!


igår btw

fick jag mina julklappar av johanna :D tack bästaste!!



nejvelpajsring (på Engelska)



och det bästa som finns.. underkläder ;)

tack GrodaN

disneylåtar

nu ligger jag här i sängen och lyssnar på gamla disney-film-låtar. det är faktiskt ganska mysigt. aja, ska snart upp och laga frukost/lunch sen blire träning, skulle vara skönt om det gick bra någon gång.. e typ i värst svackan som jag varit i ett tag nu. men men efter träningen ska jag till Linnea och ha myskväll med massa film och godis :)




GrodaN

Bästaste grodan har gjort en ny design! Jag ser lite ihoptryckt ut. Men äh!! Hon är så jävla bäst! Jag älskar henne <3

Är annars påväg hem nu. Ska Vell sova TIDIGT!! träning imorgon också ;) såhääääär taggad.. Haha nej men det ändras Vell. Hoppas jag ;)

Min bästaste groda


dålig updatering

ja, men jag har verkligen inte haft tid/orkat..
idag så har jag tränat i 2 tim, skönt eftersom man är ganska extremt jätte fet nu efter jul. aa o så nue jag hos johanna, vi har preci käkat. myspys!! imorgon åker hon till Storvreta med sitt lag. vill ochså följa med och vara med min grodis.. men men drar till Gothia med bästaste laget på Torsdag, TAGGGA!! sofia och jag har taggat i kanske 4 månader nu. är det normalt? nee, men vi är lite cp. aa hejdå!
hahahaha! en kille i min förra klass. hittade bilden, söt.. :')

RSS 2.0