Länge sen!

Jag vet jag varit as DÅLIG på att blogga. Nån som verkligen lagt märke till det är lilla söta Kevin. Så aa, nu Kevin ska jag försöka blogga iaf lite mer.

Idag rå skulle jag egentligen dragit och bowlat med Deas, Soffan och sofias levande kåtbock ;) .. Men det blev inte av eftersom vi kom fram till att vi inte skulle hinna. Lukas Synnergren hälsar nu bah helt random att han ärBÄST på hockey!! Mycket bättre än Deas! Aa asså är på deras träning nu om ni undrar ;) AS KUL!!!!!! *sajk* men har börjat vänja mig. Sen blire sova hos Deas! Ska tvinga han se någon bra film(vi har inte samma filmsmak så det kommer bli fight.. Men Eftersom jag är starkare så kommer jag få min vilja igenom :D

Imorgon har jag och Bebi varit tsm i 2 månader!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD och då tänker ni säkert, vad mysigt ska ni på bio? Mysa hemma? Göra något speciellt? Svaret är förstårs... Neeej! Han ska spela paintboll med sina små vänner.. Men det här är självklart inget ovanligt att han inte är med mig när de e lite speciella dagar..
1 mån dag= den kom han inte ens ihåg!!!
Alla<3dag= han är och åker fucking skidor ist för att vara med mig.
2 mån dag= paintboll.
Ni kanske tycker han är värdelös?! Aa det gör jag med men han är världens finaste iaf. Jag får Vell leva med att han dissar mig. Jag ska endå träna imorgon men endå, han måste skämmas lite ;)

Nu har jag skrivit as långt! Grattis till er som orkade

Puss

Har man tråkigt så har man.. Mitt B i bild vetja fan inte vart de kom ifrån !!

Haha, töntarna på sidan av som inte får spela.. Han i blått närmast e min, han e inte så bra, de e derför han står där


snart fyller man år då..

bara.. 2 månader kvar.. japp så snart e man 15 ;) haha



asså för er som inte fattar fyller jag 27/4 = 27 april ´!! glöm nu inte!

vila i frid Mormor

om ni undrar varför jag har inte bloggat nu på ett tag är det för att jag har varit på min mormors begravnign.

<3




Shoping

tack Mammi!!

byxor + skor + fundation :)




Asså jag vet inte

Är allmänt Depp så känner att jag kanske inte ska blogga så mycke eftersom att de inte blir då kul och läsa om en sur och trisst em så puss på en liten stund.

Världens bästaste och sötaste pojkvän!!


hahahaaha!

sitter på Svenskan och ska skriva en sak på datan. (jag har faktiskt skrivit mye!) aa, så är de en grej på mobilen där man ska rita så var det en valross och jag visste inte vad det hette så sökte på google translate. aa och så kommer läraren (Hanna B***** nånting, aa mesigare får man leta efter) men aa så har hon samlat mod för att kolla om jag är typ inne på facebook eller nåt!! hahahahah och så var översättning på valross! asså hahahahahahahahahahaha! hon bah aahh, mm okej och gick! haha! asså kanske inte låter så kul men MIN HUMOR! :'DDDDDDDDDDDD

aa hejdå


Måndag..

Måndag igen dårå! Snacka om ångest! Det gick inte att komma upp i morse!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Så tänkte jag skriver om helgen här istället.

Fredag.
Drog t Deas efter skolan. Var hos han och mös, sen så kom hans mormor, morfar, farmor & farfar på midag. Har fasen snart träffat hela hans släkt.

Lördag.
Drog jag och Deas på match. Tullinge-MSK. Gick åt helvette! Och jag var då jävla febrig så aa..
Sen hade han träning då kolla jag o hans mamma på Whitney Houston's begravining. Efter de hämta vi Andreas så drog vi t mig.

Söndag.
Vaknade, drog t hans match, kollade på den. Drog sedan och mötte upp Johanna. Vi Köpte Donken och drog t gärdet och kollade först på mitt lag som spelade mot Nacka W. 4-3 t oss. Sen var det Dif DJ mot några som vi också kollade på. Drog sen hem och kollade på big brother! Typ as tråkiga människor med i år. Förutom hon blogg Hanna som jag inte tror någon har missat!

De var min helg puss


Mot nosalen.

Så ska ha no, ikv blire Andreas (nehe) får se vad vi hittar på.

Fortfarande osminkad. Så söt jag är *sajk* på lunchen blire att ficka sig lite!! Just so you know!


God natt alla vackra (alla halv vackra också för den delen)

Önskar en söt osminkad, förkylningsmunblåsig, nyduchad, trött jag :D


Har jag världens bästa pojkvän eller vad?

Kolla min extremt fin alla<3dag pressent av min lilla bajskorv! Så galet snygg!! Har jag världens bästa pojkvän eller? (tack tjejkompisen som hjälpte han!!) haha aa puss älsklings bajs

Tack Bebu!


On my way to the träning.

Shoo! Är påväg t träning och ska möta upp gulligaste lilla sötis Sofia i Slussen! Vi behöver verkligen snacka om allt mellan himmel och jord! Ska egentligen inte gå på någon jävla träning eftersom jag e så förkyld men jaja, säger som min pojkvän

-är fan ingen mes! ;)


Så rätt


Klar med friluftsdagen.

Så nu har jag ridit klart och ska dra t Johanna Modig och sedan ska vi till UM. Sen blire träning. Asså hästen jag fick var som att rida på ett Plommon!! Jag sa innan såhär"jag vill ha en pigg stor häst som inte är framåttung." hon bah aa okej!! Vad fick jag? En fet 20 årig gammal häst som var trögare än helvettet själv som var så framåttung att jag fick blåser! Den var fan inte skolad rätt! Aa skit kul dag verkligen.. Aa den är över iaf så jag är nöjd!

Lilla älsklings FranZ var andra grejer de ;)


Gaaaaaalet vah kallt!!

Det är så jävla kallt nu asså!! Har halsduk o typ as mycke kläder och endå fryser jag ärslet av mig. Och inte nog med de missa bussen med 2 Sekunder typ.. Så aa ute o stå här i 13 min är inte så poppulärt enligt mig men hejdå för mina söta fingrar håller på att frysa fast i telefonen.


Trycker i oss kakor

Just nu sitter jag och Max och trycker i oss kakor i fiket. Onyttigt? Javet! Men Vaffasen ibland få man äta kakor. Speciellt om dem e gratis ;)

Haha Max byxor sprack.


Söta tränare va?

Kolla så söta våra tränare är. Vi kom upp och skulle ta bollar ur bollpåsen då vi hittade det här. Kärlek till er Fabbe & Rosanna.


DIF p98

Sitter och myser med mina småkillar! Haha, de jag saknar mest från dif är ju Johanna och att få träna me dem här! Dem e så söta och gulliga! Men men, man får sitta o kolla på träningen och prata med dem lite i mellan.


Nej men varför ALLTID jag!

Det är alltid jag fulla människor ger sig på och är översociala! Han kom fram och frågade om jag kunde prova ett headset som han hitta. Eftersom att jag är så snäll (tro de eller ej) så kan jag inte säga nej. Så jag prova o de funka. Sen så var ju vi typ bästisar. Han skulle bjuda på semlor och frågade om han fick tuggumi och allt. Han var djurgårdare förstår ni så allt var ju toppen när jag också var det. Sen så blev han lite tårögd när han skulle gå o sa att jag var den finaste och trevligaste människan på länge, och att om alla var som jag skulle samhället faktiskt vara vackert. Jag jöll med och vinka hejdå. Japp, de är det trevligaste som har hänt än så länge på alla hjärtans dag. . Asså min har varit kass så missförstå mig inte.

Och tro nu inte att jag tog emot en semla från en villt fremmande person (jag gillar inte de i mitten) utan jag sa att han skulle spara de tills senare.

Många är ju svin rädda för fullisar, men de ska ni fan inte vara, dem flesta är faktiskt snälla. O de finns inte fler farliga fullisar än vad de finns nyktra människor.


Nu blire hem o sova, sen träning, hem o laga mat o sen sova lite Forever alone.


Nej men så sööt

Kolla! Jag dör så jävla söt han är min lilla maskotssötis från och med nu.


Jag tor inte någon missat att det är Alla<3Dag

Somsagt de e Alla<3Dag idag, och ja jag har pojkvän och jag är endå Forever alone. Min kära gris är och åker skidor. Jag ska inte skylla på honom utan den "NÅGON!" som la en fucking skiddag på alla<3dag, hur tänkte den? Jag lovar att det är en ensam jävel som bah haha! Nu ska vi splittra på människor en sånhär dag.. Vad är de för hjärtlös människa, jag blir så upprörd!! Det är så jävla egoistiskt bara för att den ska ha något att göra och kolla på söta små undommar åka skidor bara för att det är en pervers jävel som inte vill vara ensam utan vill kolla på svettiga ungdomar som i pauserna som råkar hälla varm choklad på sig och han är en sån som tänder på sånnt (lägg märke till att jag tydligen vet att det är en han) o ahhh! Blir så upprörd!...

Iochförsig han jag endå inte kunnat träffa han eftersom jag har träning och måste gå på den för att få en chans att få köra tullingematchen ist för Nacka Wallenstam matchen.. Men endå!!!

Så alla fina! Ha en super mysig alla<3dag och träffa någon du verkligen gillar, en vän, pojkvän/flickvän eller så enkelt som familjen. <3


Yesterday

Igår vare skola. Nävers Lixom aa.. Men i gen uppdatering så skriver idag istället. Efter skolan drog Linnea och jag t hennes stall red och myste lite drog sen och köpte en snabbkebbab as fort! Typ skrek t turken att han skulle göra kebaben sen satte vi oss på bussen o goffa i oss. Vi var 2 o dela på en!! Och vi blev så jävla mätta. O de e inte direkt så att vi inte klarar av att äta mye, vi äter as mye! Tänk då hur mycket mat de var i en fucking plastlåda.


Tröttis

Så är galet trött. Är hemma från matchen, lagar mat, smsar med älsklingen och ska snart bada.
Fick min julklapp av pappsen också :D
Inte helt fel med en till :)


Det är Söndag för er som inte vet.

Just nu ligger jag och min slav i sängen och han ska snart påbörja sitt slavarbete, DISKA :D

Igår när vi åkte hem från matchen så gick vi inte på coop och skulle hitta något att käka, efter en stunds tänkande Kom jag på den tjocka idén att köpa beanesesås och köttbullar och sedan koka pasta! Så de gjorde vi. (han betala och det tyckte han var viktigt att jag skrev för att alla ska veta vilken gentleman han är, ganska självklart om ni frågar mig) ;)))) aa så vi tryckte i oss de t gladiatorerna.

Idag äre match, ska till pappsen innAn och fixa lite saker. Sen så e de match mot Hässelby. Jag är så jäääävla nervös av någon anledning. Aja, nu ska snart slaven upp o städa puss <3


Gästbloggar

Tja tja! Nu äre andreas "zylt" Synnergren som skriver! Ja kan berätta lite om mig själv! Jag är en pöjk på 15-år. Ja jag är äldre en Em så jag har ju lixom lite mer i bagarget. Ja fanns ju när trazan och banane regerade! Hon är ju en sån som är bortskämd med hd hela livet! Jag spelar hockey, men de går ju lite sådär, vi torskar allt! Men de är ett bra sätt att hålla kontakten på.
Min bästis heter Kevin. Han är en ung fresh man som letar efter kärleken. Han har en kk som ingen får veta namnet på. Han är en bra kille med medelbetyg. Han tror han är biff men ja fet ej fan asså! Nu äre match så ja kan inte skriva mer. Puss!

Här har vi godbiten! Fråga Em så får ni hans nummer!


@Globen

Nue man i Globen rå och kollar Finnland-Tjeckien och senare idag är det Sverige-Ryssland.
Haha de e faktiskt lite kul!! De trodde ni fan inte om mig. Men hejdå!


Mot Haninge.. Och ännu mer skridskor..


Jag var gryyyym!

Asså var så jäkla bra!! Hade Gabriel som var bäst som knöt, snöra av och drog av dem! Stort tack t dig!! De gick inte själv!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2741110/images/2012/pic_188703067.jpg" class="image">


Snyggich på G

Japp då fixar man sig inför skridskorna.. Haha nej driv men vill inte vara ful resten av dan så fixar mig lite när jag har 2 Tim och 10 min rast ;)


No prov

Sitter här med den "söta" "pigga" lilla Max och pluggar t no (Biologi) provet! Han är så snäll som hjälper mig eftersom jag varit så galet klantig och inte fattat att de e prov idag för ens typ igår men jaja..


Sovmorgon.

Det är så jävla nice med sovmorgon! Vi har ju inte de annars som senast börjar vi 08.45.. Så de e inte helt fel med halvklass så man får börja 09.35 :'D
Igår slutade matchen 5-0 till Värmdö. Personligen tyckte inte jag de riktigt stämde, för om man kolla på spelet skulle de typ blivit 5-4 till Värmdö. Men haha Max var så duktig så aa.. Det blev lite aggresivt på planen så jag pratade hysteriskt med Malin (en kille i haninges lillasyrra) haha aja. Ikväll är de träning och i helgen borde de vara jag som står matchen eftersom den andra inte var med i Tisdags och träna. Så jag börjar redan TAGGA inför Hässelby i helgen!! Vi får hoppas de går lika bra som sist då vi vann med 1-3 :)



I bilen

Är i bilen med Max, Wille tror jag och någon till. Ska kolla på Värmdö-Haninge. Haha komiskt att Värmdö med lilla Max ska möta Andreas min älsklingskorvf. Aja, kommer kännas skit random o bah ett mål och inte veta om man tycker de e bra eller dåligt.


Halloj alla morgonpigga ;)

Shaa, jag är så jävla trött.. Jag orkade inte gå upp i morse så låg i sängen tills det typ var 10 min innan jag var tvungen att gå t bussen. Och vill ni veta en sak. Jag fixade mig på 7 min, satte på mig kläder, borsta tänderna, packa och käka frukost. Är fan som en kille på morgonen. Iof ser jag ut som en kille idag utan smink, men men ;)

Idag efter skolan blir det plugga satan!

Haha, GrodaNs gamla haff.. Remember? Hahahaaha!


Högtalare

Nu bygger "vi" (Gabriel) en högtalare, jag var nästan lite positiv t skolan eftersom de stod matte på schemat.. Men nej nej, när jag kom in i klassrummet var de teknik och högtalarbygge! Så jävla trisst..


God morgon

Nu sitter jag här och äter gröt. Skola idag då, jävligt nice med 4 dagars ledigt.. Skulle inte göra mig något med några dagar till, men jag ska vara nöjd.

Efter skolan är de träning. Är faktiskt redan nu taggad. Så pusshej

Lagom sliten..


Allmänt depp

Så orkar inte skriva något långt. God natt.


Jaaaaaaag dööööör!!

2 jävla tanter i skit inslogs kläder ringde på dörren och gav mig små lappar och läste ur bibeln och tyckte jag var vacker helt random!! Jag bah aa okej och ville inte vara otrevlig så jag försökte låta lite intresserad.. Asså jag kunde knappt hålla mig för garv! Dem var så fula med finnsk brytning och aa, jag hittar inte riktigt ord så hejdå.


Degar

Vaknade vid halv 12. Var ute och sprang och nu har jag precis ätit frukost. Skulle egentligen träffa Andreas, men blev inte så. Så det blir Vell en heldags hemmamys skulle jag tro :)

Hej sommaren, due saknad!


Em tipsar

Om du och nån/några kompisar har tråkigt, gör såhär.

1. Hämta en bra kamera som kan fotografera något som går fort.
2. Slappna av i hela ansiktet.
3. SKAKA allt vad du har (som om du skakade nej på huve fast 275 ggr fortare) (glöm inte att slappna av hela tiden.
4. Ta kort.

Asså fotot blir oftast så jävla fult!! Kolla bara på den på mig under en hockeymatch som jag och en kille i lagets syster tog!


1-0

Asså amazing eller vad?! Vi vann 1-0 mot fucking bele barkaby !! Typ topp 5 världens bästa 96 lag och marieberg går in om vinner !! Hållet 0.an fatta hur grymma vi är. Aja nue jag hemma och käkat. Är somsagt ledig imorgon så ska följa med mamma på hundbajsgrejs på ett stall. Ska kolla upp om de e bra för lilla jag ska no börja rida igen! Saknar det så galet!


Halloj

Nu ska vi snart äta frukost sen blire springa t bussen. Möta upp mamma, hämta Sofia sedan fabbe och sen är det match mot bele barkaby, kommer gå skitbra! Btw, matchen igår slutade 4-1 till oss. Wehhoo!! Ajaa de var Vell ingen stor suprise att vi skulle vinna. ;)


:')

Japp.. Jag kommer få sova på golvet inatt.. Hejdå halvdålig rygg, hej ingen rygg ALS.. :') HAN ÄÄÄÄRRR SÅ SUR PÅ MIG!!


NHL

Nu är jag, Andreas, Kevin, Lukas, Anton & Patrik och ska ha NHL-tunering. Haha jag är så jävla dålig och är på Andreas lag och så är han en galet dålig förlorare så aa.. Han kommer vara sur efter en match resten av kvällen. Men han får skylla sig själv att han ville att jag skulle köra..
Puss


Morgonmys!

Ligger man här i sängen och myser med älsklingen som är halvt död. Senare är det match Msk-värmdö. Vi vann förra veckan med 4-2 tror jag så dehär tar vi igen nu tjejer. Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir. Inte riktigt bestämt än.

Rawwr! Maskulinare kille får man leta efter ;')))))))))


Pizza tjockisar

Nu sitter jag och muppN


Hello babys

Nu sitter man här, ledig och allt och har gjort sin lilla skål med gröt och hallon. Ska Vell smsa Linnea snar äre Vell tänkt.


I'm ledig tomorrow (and på månday)

Ledig imorgon då. Ska sova sött tills när jag vaknar. Sen blire iväg och sola men Linnea den lilla fisen och sen blir det att träffa den stora älsklings fisen. Men god natt alla och är ganska nörd att slippa gå upp innan de blivit ljust. Hoppas alla jävlar är avundsjuka på mig?!! Puss HahahahahahaHhahah!


Mot gärdet

Nu ska man på träning då. Har varit hemma, tryckt i mig skit god mat som lagats av världens bästa kock (nämligen jag själv). Ikväll blire mys med mamma som kommer hem :)


@picnick

Jag och linnea sitter ju och myser med våra matsäckar. Alla kollar fortfarande på oss som om vi var värsta retards fast vi har gjort såhär i 3 dagar nu.. Mesta avundsjuka eftersom dem åt potatismos blandat med köttfärssås och det skulle tydligen vara en utsökt, matig, köttförspaj.. Man bah aa tjena.

Ikv är det träning på gång!! Hoppas det går bra då jag får spela bele matchen och slippa spela div 2 matchen msk-Värmdö och sedan glo på en div1 match. Och om jag spelat bele borde jag slippa vaa reserv på Värmdö eftersom de e div2 annars blir jag arg och det blir ju jätte jobbigt så whäääääh! A, hejdå


Sleeptime

God natt alla nattfjärtare. Ska sova lite nu efter allt pluggande hade jag tänkt. Puss

Jag tycker vi alla mer för den här killen innan vi somnar :'D


hej..

hej, jag har nyss fått reda på att.. asså jag kan knappt säga det men jag har fått reda på att vi ska åka.. vill inte skriva ordet så



sånna obehagliga saker ska vi åka nästa vecka. jag är så besviken på min skola. Och är i ett sånnt jävla deppmode nu så.. aa jag vet inte riktigt vad jag ska göra. jag som så smidigt inte riktigt gett någon tid åt min pojkvän att få på mig ett par skridskor och åka med mig (han tycker tydligen det skulle vara skitkul eftersom han vet hur otroligt dålig jag är, och att han är som en liten isprinsessa i hockeyrinken..) aa och så kommer skolan och förstör.. :'( börjar nog gråta snart. vad är det nödvändigt för? ''nej men jag flyr från en våldtäcksman och tar på mig mina skridskor och eftersom vi haft skridskor på gympan kan jag åka suuuuper fort'' asså njaa, riktigt så går det inte till va. + att jag kan bli grymmt skadad, för när jag trillar så trillar jag oftast på knäna och aa.. vad är jag? jo INNEBANDYMÅLVAKT, och vad gör jag? jo jag står på knä! och tror ni att jag kan det med skadade knän från skridskorhelvettet? svar nej, skulle inte tro det!
så jag, Em Maria Kristina Ståhl Lundström, borde inte behöva åka bajs skridskor!
Dem kan (är ganska säker att det blir så) förstöra min karriär :( och då när jag blir världens bästa kan dem inte säga att ''åhh, henna hadde jag i gympa'' så aa! jag tänker INTE åka skridskor!!!! (punkt)!

Jag är grym!

Haha, kolla vilken fin saga jag gjorde när min Andreas sa att han skulle träna fast han hade hjärnskakning.
Somsagt, jag är jävligt nöjd över sagan som jag då också skrev längre ner ;)


Ätit matsäck *tjeck!*

Nu sitter vi här i kuddrummet och är skit mätta.. Aa alla kollar lite konstigt på oss när vi har med oss mat. Men vaffan hällregn de än blodpudding och larver i potatisbullarna.


Förlåt andreas..

Men den här människan är så snygg!
PuckerMan i Glee, asså åhhh! Ni tjejer kan inte säga nåt annat än att han är as snygg !


On My way too hell..

Aa, är somsagt påväg t skolan. Är lite sen eftersom jag satt och grina över min stortå som typ är bruten i en kvart.. Men aa, inte så mycke mer att säga.
Efter skolan ska jag nog(kanske?) vara med Andreas. Han har ju hjärnskakning och kan inte spela match. Åhh vad synd verkligen ;)
Puss

Hejj, som ni alla nog vet så älsklar jag INTE päls.


RSS 2.0