Nattprat

Har precis pratat i telefon med Elias :) huvudämnet idag var bajs!! det var iaf mest jag som snackade om det och han snacka och tyckte jag var dum i huvet. Jaa, jag är oerhört omogen men det ÄÄÄÄÄRRRRR så kul! Haha han skrattade lite o höll med ibland. Bajs är alltid kul vilken ålder man än är i (jag) haha men men, lägger upp lite bilder om kvällens ämne x)


In tha sunarium (On engelska)


Mot mami

Nu sitter man på bussen då o ska möta upp mami och sola lite. Ska bli skönt eftersom jag är lilkblek!


Solarium??

jaa, tänkte åka och sola lite solarium. men asså vart finns närmaste solaritum i nacka! har somsagt bara solat i stan eftersom de är där jag känner mig hemma. men orkar inte åka så långt och speciellt inte osminkad. så skulle vara jävligt skönt om jag hittade något nära. vet ni nåt ställa nära mig i nacka?
en grej till som jag stör mig på, många människor som man säger till att man solar solarium då och dp till tycker man är dum i huvet för canser o lalalala.. men vaffan man får lite strålning, men det får man av mobilen, datan allting. och vet ni, bananer är också Canserframkallande såg jag i någon tining. så sluta äta bananer era jävlar. men men jag fattar ju också att man inte får canser för man äter en banan då och då men endå, det är mitt val att jag solar solarium och så farligt är det inte! lev livet vaffan! det är mitt problem om jag får canser. så jag solar solarium och ni äter bananer :)



lite konstigt sätt att sola solarium på? :S

haha jag tycker de e lite läskigt..

kolla denhär killen!.. ska inte säga för mycke, men han borde ju lixom ångra sig!

vad tycker ni`?

rubrik sökes

god morgon snorungar. vaknade för ett tag sen och har stödat i mina garderober! fatta duktig jag är!? det är jättefiint nu :) aa har inte så mycke mer att säga, pusshej!



haha Moltas, Johanna, Jag och Douglas i 6.an x) haha söta vi var :P (det hemska är att jag ser typ likadan ut!! eller?)

Ny header

var så fruktansvärt trött på min Header nu så bytte till den här sålänge. lovar ska få den fixad ordentligt men det duger sålänge :)

puss

Halloj

nu ligger jag i soffan och bah slappar! det är så jävla skönt att bara vara hemma ibland och bah döö!! neej men aa.. vi får se om jag orkar hitta på något sen idag ;)
jag jobbar iaf på en ny design, så efter jag e klar med bilderna o såå ska min kära vän Johanna fixa allt eftersom jag är så överdrivet IT befriad ;) men aa puss



haha hittade min nya favoritplats igår ;)

@TG3

Nu sitter jag i myser i TG3 med mamma :)

Haha mamma klagar på nått som vanligt x)


NeXT stop: Wallmans / TG3

Nue jag på bussen efter en hemsk match.. Vill hellst inte snacka om de.. Aja var snabbt hemma o bytte om o nue jag påväg in till stan igen. Fick springa.. Asså verkligen jan attack springa, asså inte lite tejigt utan som i ett 60m lopp me men hann iaf!!


Min outfit och skorna jag sprang janfort i.


O.O

Haha, den roliga synen när man står på odenplan och ser alla bleka och helt slutkörda människor som kommer ut från IO asså jag orkar inte!!x') hoppade t.o.m över att gå på bussen som jag skulle på ta för att se dom lite till ;)!! mitt jävla arsel som inte tog bild men var helt upptagen med art glo!


klockrent

så jävla söta! o så jävla duktiga på att imitera! haha!!


asså serriöst!

DETTA GJORDE MIN DAG!! asså så jävla roooooligt!! hahaha asså! jag har inte ord för hur mycket jag garvar just nu!!

 

asså! jag mår så bra nu! o e på så jäkla bra humör! aa hoppas ni garvar lika mycke som jag efter ni sett den.

god morgon

nue jag vaken och kollar på något program om en designer som designar åt stora galor ganska roligt faktiskt. a men iaf idag e de en div2 match och den ska meja stå (starta) o sen får vi se om jag ppar in ;) men de e vell hennes tur o stå nu! men jag kanske bryter ett ben eller så på henne innan för JAG VILL STÅ!! ;) haha aja, efter tror jag att jag ska till wallmans och prova Tg3 maten, sen blire hem och chilla :) aa de e min fina lördag puss




wallmans för några år sen ;)

Worsfeud

haha sitter o kolla på helenieus hörna samtidigt som jag spelar Wordfeud med elias! hahahha gillar att jag säger vart han inte får köra när jag har värsta bra! haha! o han e så snäll o gör de inte så jag får massa poäng o leder :D (a) aja, jag hadde ju vunnit utan de.. men asså de e ju roligt o vinna stort :)



sexyyy!

Kvällens planer och outfit

Ikväll är det feke.. Aa men mig själv hemma ;) haha. Neej men ikväll blire bah hemma och döö!! Är så trött så jag snart går av! Men men. Har ätit typ hur mycke mat som hellst. Så somnar vell in i en slags matkoma snart ;)

Kvällens outfit, och min fina lilla mat-kul-mage ;D


Friendsmöte

Då e man på friendsmöte rå!! Haha såhäääääääär kul -.- typ jag o han från min klass + 7.or. Nu ska man inte vaa elak! Men folket Här är tråkiga Arne!! -.- åhh typ läraren e de roligaste. Menmen. Jag slipper fysik så pusshej

Såhärfin o sliten e man på fredagen ;)


Jag satt på wc-plats då..

..då jag såg han!! Min älskling!! Lite pinsamt o vara på toa när han kollar på lite sådär sexigt

På bilden ser han ut som ET men men ;)


Haha jag går av!!

Linnea e skitsur på läraren!! För att aa orkar inte förklara men dom står verkligen o drygar mot varandra medans jag dööööör av skratt!!


@soffan

Nu sitte man i soffan då efter 5 min lektion o börjar kvarti 11 sen igen. Såå aa ligger o diskuterar med maxi!! ;)



Dagen outfit

Jeans-Zara
Svart tröja-hm
Pälsväst-veromoda??


bad time

nu ska jag bada o sen blire sova för min del så säger nattiinatii nu då :)




inte als sliten nej nej ;)




Så här konverserar vi..


Lloyd - dedication to my ex.

asså, ÄLSKAR denhär låten. den blir bättre o bättre ju mer man lyssnar! tycker den e skitskön. funnits ett tag men aldrig komit på vad den heter. men ni som inte hört den. lyssna


Jag<3busschaffisen.. Eller?!

Hahaha!! Busschauffören ragga på mig. Känns skitbra ;) hahaha!! Aja nue jg påväg till sjukgymnasten fast jag har ont i magen.. Jaja de går vell ganska fort. Ska bara strecha tror jag ;)

Säger vell hur de går sen. Inte för ngn bryr sig men iaf ;)<3

Haha, mmmyyyyssssig!!.. De kunde vell iaf varit en snygging ;)


Ingen skola för mig

Japp jag är somsagt hemma. Har typ bajsont i magen "/ aa så jag e hemma. Ska till ngn jävla sjukgymnast sen så får hoppas det gått över då ;) jaa har inte så mycke mer att säga ;)

Puss

Ine ALS sliten ;)


Mobilbloggar

Japp, nue jag hemma o loger i sängen o myser lite ;) haha läser en piistråkig bok som man måste läsa klart typ tills imrg.

Aja, efter skolan drog jag till Elias. Vi typ chilla. Sen drog jag på träning som gick åt helvette eftersom jag har så överdrivet bajsont överallt efter gympan i måndags.. Inte såhär träningsvärk ont utan mer slagit mig, ajj blåmärke Ont så var inte så taggad. Men måste tagga t tills på tors så jag kanske får spela matchen som jag inte tror jag kommer få eftersom De e nog lite Mejas (den andra målvaktens) tur. Så aja
Puss o godnatt <3



Saknar sommaren, saknar dig, saknar oss!! MÅSTE TRÄFFAS mer!!
Btw hann inte ringa! O orkar verkligen inte nu :( lovar mammas död att jag ringer imorgon. Puss älskar dig <3


Engelska

Japp Engelska dårå. Våran lärare Bitterman e inte i klassrummet!! Alla snackar o jag försökte jobba o jag fattar inte ad man ska göra!! Fattar inte grejen med att t.o.m beskrivningen är på engelska!! Då fattr man inte vad man ska göra


Kört på osminkat hela dan ;)


Typ aj?

Är helt blå efter mina små akrobatiska uppvisningar på gympan!! Dom där snurrarna på stången. Sadel hoppav hästen eller vad de nu hette! Var typ den enda i klssen som klara de! På 1.à försöket också!! Haha fick visa A klassen hur man gjorde ;) aja men den gjorde ont iaf så har blåsor på händerna och blåmärkän på hela, rumpa,lår o knäveck haha fiina asså! Tur att badsessongen e över.

Aja nu ska jag iaf som puss på er

Typ jag??


''STACKAR LILLA FJORTIS MIG''

jag stör mig så mycka på alla tjejer som ''inte orkar mer'' ''inte mer med skitnu tar livet av mig'' o blaahblaah blahhhhhh! vaffan! alla har jobbiska stunder o det roliga är att de flesta ''tyck synd om mig för mitt liv är bajs människorna'' har de så jaävla bra egentligen. ett rykte o dom skriver 6 fb-statusar 23 inlägg på bloggen och smsa 33 av sina ''bästa vänner'' (som dom har fast det e så jävla synd om dom o e så jävla ensamma) SHUT THE FUCK UP NU FÖR FAAN! fattar ingen att alla andra blir så jävla trötta. SVAR ja det kan vara jobbigt i livet men vaffan mår man dåligt ringer man vell kanske till sin bästa vän, snackar lite o så får man för fan resa sig upp igen. men nej nej! vi låter alla andra som INTE BRYR SIG veta också! åhh, jag e så galet på sånt! man kan ju ´vara deppig och så. men snälla försök håll det från facebook för jag bryr mig inte ett skit om att typ eran hamster har dött och ni får ett rykte att ni e små fjortis-slampor. så var inte så uppmärksamhetsberoeende o statuskåta om att ni måste synas hela tiden! så TYSST nu för fan.


HISS&DISS



jag börjar med o HISSA o jag hissar den här godingen.. neejmen  när ajg hitta han gjorde han serriöst min dag! SÅ JÄVLA MONGOLID!!



sen vill ja också hissa pälsmodet iår! älskar päls! päls på skor, jackor, västa allt! så stor HISS!




 sen vill jag dissa alla fulisar som kaxar o håller på!!


som den, den ska ju inte ha rätt till  att håla på att kaxa o dryga o fitta sig!den ska ju typ vara snäll såå.. döööö alla äckliga små snorisar.

Fysik

japp ni sitterja på fysiken. man ska plugga inför prover men jag vet inte hur!! jag fattar inte hurjag ska plugga på denhär skiten!! om man bah läser de om o om igen så gåre in o ut lixom.. aa så jag bloggar o snackar med Stephi ist. haha btw, såjävla skön video!




haha så jävla skönt!! livar de han!

Haha..

Max blev inte så glad över mina kärlekssånger


God morgon.. -.-


Natti Natti

alla sötnosar. nu ska jag smsa ett tag innan jag somnar puss <3



Dream it,
Wish it,
Do it.

Min mamma

Min mamma vill att jag ska skriva ett hyllningsinlägg till henne för att hon städat mitt rum o lagat mat och tvättat mina matchkläder. Så hyllningar till dig. Aa hon vill inte vara med på bild.. Så hon använder sig av fjortisteckniken att hålla för händerna ;)


haha

inlägget @buss 471.. aa, gillar alla stavfel o rättstavning de blir från en IPhone. hehe asså aa ni fattar att de skulle var at.ex fummade ist för glimmade o hos ist för gosa. aa bara så ni inte tror jag e helt jävla sär ;)

aa just nu kollar jag på vem akn slå filip o fredrik. e faktiskt lite skojigt. japp sen blire ngn krimrnalgrej på 3 eller 4.an kommer inte ihåg :P
puss


@buss 471

Japp nu sitter jag på bussen påväg hem. Haha, ja mötte upp först Elias o Sen så glimmade vi sönder gosa han med hans jävla skidkläder höll serriöst på att gå av ;) aa sen kom några andra o så chilla vi ett tag. Aa o nu så e jag påväg hem. Ska vell ha samma gammla hedliga söndagsångest ;)

Haha asså jag orkar inte!! Så jävla kul!


hihi

asså jag har typ brännt upp heela armen av min plattång! snacka om fail! hahahaha så typiskt mig ;) aja, nu drar jag in t stan. de första jag ska göra när jag kommer in är att köpa en chilatte.

haha lite bilder från igår ;)



hihi fiin chey! haha



haha vad pigg jag se ut då ;)



lilla nusslan! pullilipuss ;) <3



Petsson fes så målvakten svimmade. x')


GLAD? hahah kolla hur jag står! som ett jävla mongo. Em som i mongo x)

vadå e de meningen att jag ska ta en såndär rund sak?



haha klockrent!






God Morgon

just nu sitter jag faktiskt o plattar håret. ska in till stan o möta upp Elias o sen får vi se vad de blir. japp ni får 2 låtar som jag tycker e sjukt bra

typ fett depp menjag tycker den e skit bra. denhar funnits ett tag, ,men men ;)

Puss på rumpan

Puss på rumpan alla människor! Nue de dags o sova dörr mig så nattiNatti o dröm sött :)

Haha linnea begravde mig i fredags med kuddar ;) mysit -.-


Allt för min syser

nue de allt för min syster på kanal 4. har sett den förut o den e så fin! kolla på den alla som inte sett den o har tid REKOMENDERAS! tyå stor bölar jämt!

puss gurk-turken

japp nu har puss gurk-turk klippet laddats upp av min kära vän thea. jag vet faktioskt inte om alla kan se den eller om man måste vara vän med henne men försök iallafall att kolla för de är fett värt! kolla serriöst min ögon när han går emot mig blir typ fett rädd!

http://www.facebook.com/photo.php?v=2366175648198

-.-

Japp nu har vi kört match. Vi torskade.. Fast är ganska nöjd med matchen endå! Dom var galet grymma men vi var fan skot bra.. Men men vi var bättre men e nöjd! Nu så ska jag käka o smsa lite med Elias ;)
Puss

Sakna hollywoodfruarna galet!!!!! Längtar redan t nästa sessong


@ukraina

japp då åker jag till Ukraina då.. neeeeeiiiiii.. jag bah skojjjja. nej nu ska jag in till stan o möta upp S**** och ta nåt o käka innan jag ska på match. så komigen nu. vi tar för fan bele nu. hehe mm.. aa hr inte så mycke mer o säga.. uppdaterar vell mer sen :) pöss


igår

japp var ju på bio med tjejerna men innan det hände de skitmycke sjuka saker!

ja, så kom jag till stan och då satt sem på in&ut vid hötorget. där käka vi skitgod pizza jag och anna flumma på bilder

aa och sen började johanna o Thea typ skrika o leka pruttkudar så då gick anna o jag för vi skämdes. haha o då var thea också snabb på att gå. så johanna satt kavr själv o typ pratade med sig själv means vi tog kokrt i fönstret.

mobbad? svar:JAA!

aja sen så vhillade vi omkring lite. aa o sen ville anna o Johanna sitta o chilla ngn stans men det ville int ejag o Teha så vi gick lit epå drottninggatan tills vi såg en man med en slags flöjt/saxofon aa vi vet inte vad de hete. o så började vi dansa en pardand, fortsatte sedan med fågeldansen. försökte få andra att dana och sså men ingen ville eller joo.. dom ville dansa med oss men vi ville bara dansa med varandra. haha aa o folk filmade och skit. skitkul om jag ska vara ärlig vi höll på att gå av av garv! sen orkade vi inte dansa mer efter 30 min och typ ett par nya vänner o telefon nr. så vi börjad egå runt o låssas som vi inte kunde svenska o frågade var donken eller bion låg fast vi typ stod bredvid de o alla trodde vi vat fett serriösa

aa sen mätte vi upp dom andra 2 lustikurrarna o drog till espressohouse, och tog en chilatte. där vi satt ute o s klagade alla på attt de var kallt då jag började predika o skrika att svensk sommar minsan var såhär.. o så pekade jag på en turk o sa svens sommar! då kom han!! -.- o the filmar allt de här så man ser bara mina ögan när han kommer närmar hur jag bara blir mer och mer rädd o sen tänkte han krama mig jag bah INGEN KRAM o så kramar han mig fast jag typ slänger mig åt sidan o så pussa han mig på kinden.. jag bah! gå till henne där o peka på Johanna så han satte sig bredvid henne isst (skönt) o så börjad ehan ragga husterisk på johanna o jag dog av skratt





(ölen är inte våran utan den kom han med!)
aa efter att tag så smet vi haha o så drog vi till bion, vi såg cray stupid love.



den var så jääääääääävla skönt! asså det var en sån mobbad kille(sonen) aa o så stod han i ett hörn o så kunde jag inte hålla mig jag bah grät av skratt när alla andra var helt tyssta! och jag verkligen bah skrek av skratt och johanna bah käften em! käfften rå! aa o så varje gång jag såg han började jag garva x')



haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! han är så jävla mobbad kolla på han! asså o tänk er han var ännu mer mobad i filmen! asså jag orkar inte! jag bah grääät aa! haha o sen var de en kille som hade så sjukt grymt snygg kropp jag bah ihhhhhhh! aa



den e inte dum asså! haha den var typ snyggare när den rörde påå sig x) mm men men aa.. påväg hem tvingade jag Elias snacka med en skitflummig Em haha, aja sorry grbben. men jag var skitflummig. blir de när jag e lite trött. när jag kom hem deckade jag typ på dirren

aa de var min fredag ;)  den som läste hela är faan cool som årkade!
puss




Gympa

Hahhaha, fiina jag o Linnea är på gypman.. O kolla vilka skills ;)


haha så jävla skön

så jävla flummig. så B men så typiskt mig att bara älska!


 


vad tycker ni?





hahahaha, när vi endå snackar om sköna videos ska jag visa min o gstafs flumm-video . haha han visade mig den för ett tag sen o vi flumma typ 2 timmar över den´! aa hahaha


bilder

tänkte ladda upp lite bilder från matcherna i helgen som jag tyker e lite skojiga.

om ni undrar vem det är som tar alla bilder och redierar på varje matc så e det bästaste Anette (sofias mamma) som gör det! det är jätte kul o supergulligt av henne! HISS till henne igen ;)




våra tränare som var lite trötta efter dagen innan med match.


haha, kolla pettsons min!! x') haha vi har iaf kul i laget ;)



Meja på uppvärminen



Taggade tjejer?








hahahahaaha, alla ni som vet hur elak jag e med människor som inte är som dom ska.. asså fattar hur mycke  jag garva! o så kom det några längstmed sarjen i full fart så han var tvungen o hoppa över! men den ar förhög! så han typ fick hopa höjdhoppssrång över x') haha jag öll på att trila av bänken.. x') o sen kunde jag ju inte visa att jag garva så aa.. hahahahahahahahahaha, aa..







haha, här tror jag fan e bilden efter hoppet o han precis rest sig upp o ska klättra över igen ..


haha vad gör jag?


o här lixom?



asså jag vet ingen annan som kan bli så muppig på bilder ;)



hehe söt ställning. blev iaf mål :)




hehe söt anja ;)



kolla fett sär. med tjocktöjan ser jag ut som ett sumo!.. men kolla när jag tahit av mig


haha o så bah typ spnkig.. whopsii allt e bah kläder;) fast ne


aja orkar inte mer nu. puss på er

helgens planer

japp, har egentligen inte planerat så mycke än men

FREDAG

ska i till stan  och möta upp Johanna, Anna och Thea. vi ska vell hänga lite. sen så kska vi på bio! skit cill o bah myyyyyyys.


LÖRDAG

ska säker shopa lite innan jag ska till gärdeshallen då Vi har match mot Bele Barkaby, en div 1 match. e skit nervös för de är typ 1.a div1 match jag står hela. aa, så känne typ press.. men men vaffan de klarar jag vell av.. eller? aa o så har vi inte full trupp.. o bel e lixom bra. men men, vi får vell lämpa som vanlig. Klart vi vinner ;)


SÖNDAG

har inte bestämmt riktigt. men jag ska vara med någon. har inte bestämmt mig för vem. haha är egentligen anska mycke en dag i taget för mig. skulle egentligen träffat Oskar men venne om jag pallar. och GrodaN ska säker vara med Lukas-jäveln.. haha aja men jag kommer på något vaffan! ;) på kvällen ska jag ha söndagsångest och depp som alltid! alla söndagskvällar är lika ångesfyllda ;)

japp de e mina planer det.



haha fiina cheyer i 6.an faan de känndes inte som de var så länge sen!



fiint

Vadå trött..?

Japp då ska min strata med de eviga arbetet som man gör varje morgon.. Försöka få till så man inte ser så jävla trött, sliten och lodis ut.. Åh, de så tråkigt! Men som ni ser har jah inte så mycke val.


Förlåt men..

ÄR BRUDEN DUM I HUVET! Jag har lixom väskan där benen ska vara.. Aa o så sitter jag lixom snett för att få plats.. Mm o så kommer hon o sätter sig så jag måste sitta som en köttbulle med fötterna på väskan!! Ode värsta är att det t.o.m fanns dubbel-platser kvar.. -.- åhh vad tänker hon med? Eller vill hon bara vara vidrig o visa lixom! "ha inte stora väskor o ta upp plats!" -.- vill bah slå henne. Aja bara 15 min kvar..

De är inte lätt att ta bild asså -.-


@bussen

Japp nue jag på busse. Och är påväg till träningen. Är så galet Otaggad på träning nu så de e inte e sant. Men men jag får hoppas att jag kan taga till när jag väl är där ;)

Här får ni en bild på hur otroligt snygga kläder jag har när jag åker dit x)


Kuddkrig

Hhahahah sitter i kuddrummet med mina små cp:n haha så söta. Har precis ätit 200 kg pannkakor såå kommer säkert somna snart innan musiken ;)

Måste bara säga att mitt utväcklingssamtal igår gick skit bra. Och dom hittade de eftertraktade felet på min rygg ;)



@väntar på Mamii

Väntar på mamma för att sedan åka till sjukgymnast för ryggen, sen blire utväcklingssamtal.. -.- kommer gå "jätte bra" aja. Sitter iaf med min bildippgift.. Kul..


Fin va.. Hatar bild


Natti Natti

aa somsagt god natt folket. orkar inte skriva mer.


Mitt CP

Jag sätter mig på bussen 1.5 Tim förtidigt.. Vad ska jag göra lixom??! Åhh de e såhär de går nä sofiajäveln inte säger åt mig tider o såhär!! Du får fan inte vara borta nån mer gång :( aja jag får vell dagdrömma lite.. Dee e jag endå bra på -.-


Före o efter jag dör..


Hiss och Diss

Asså jag vill bara rå Dissa några saker

1. Min mamma som inte åker från sitt jobb o hämtar mig på skolan när de spöregnar.

2. Min pappa som inte svarar så jag kan fråga om han kan hämta mig ( o en lien extra Diss på han för att han kommer svara nej om jag hade frågat)

3. Skolan som inte låter mig sova i soffrummet över natten för att jag inte vill gå till bussen i regnet.

Aa nu kan jag Hissa litedå.

1. Hissar att jag inte blev av med min friendsposition! Woow!! Jag få fortfarande äta bullar o kaker.

2. Att jag får träffa GrodaN en snabbis. Har saknat min lilla älskling som fan!

3. Att det är överbevisat att jag inte alltid e snygg. Men för de behövs regn o mössa på lilla mig :(



@ väntat på att snacka med rektorn

Haha, japp sitter jag o väntar här rå! O hon gav mig väsa killer eysen ! Asså går av jag är ju inte den som gjort något fel. Jag var fan snäll.. Aja pratar mig vell ut dehär som jag gör med allt annat ;)

Pösa


hahaha. next stop:rektorn

haah gillar att jag ska få snakca med rektorn imorgon för att jag sa till en kille som kaxat o snackat om saker om hennes familj o kallat henne saker. haha o då e de nåt JAG gjort fel x) asså jag orkar inte! jag htadfe han ju lixom inte med en mora kniv ;) jag höll i en BANAN! o sa bokstavligt åt han! sa typ snacka inte om saker ddu inte vet o typ var lite arg men de e ju fan bra sagt! jag tyckte typ själv att jag var snäll o var värsta friendsen!! men nej nej! dehär var tydligen fel haha aja pallar inte sånnt skit! haha tycker de nästan e lite kul. 

pusspuss 

 

tjockar mig?

japp somsagt e hemma o tjockar mig just nu!! haha vi bakade bullar på hemkunsapen så de är de jag trycker i mig just nu. dom blev sjuuuukt jävla goda! aja ligger o kollar på ''Flicka,  den underbara mustangen'' x) hihi lite spännande faktiskt. men men nu i pausen såg jag att min ''otroligt'' fina pp-bild har skickats runt! man bah vaffan!! aja här kommer lite bilder




haha fiina billar innan ugnen ;)


Shasha

Nu sitter jag på busshållplatsen o väntar på lilla Max som idag fick 6 min på sig att vakna o ta sig t bussen (haha elak som vanligt) Haha faan han kom nu o skrämde livet ur mig fan asså han klara att hinna igen -.- hihi aja skriver mer sen :) puss



så jävla sköna killar!

så jävla sköna går bara runt o gör massa skumma videos ;)

:'(

gud vad jag saknar min lilla älskling. jag ska läsa klart o sen hka jag sakna den lite.. ;)

klädberoeende?

gillar att jag har haft 3 olika par målvaktskläder i min karriär som målvakt som varit på lite mer än 1 år ;)



1.a kläderna i dif'



2.a kläderna i dif

'

1.a i MSK ;)

haha jag e nog den enda som har de ;) men vad? de e nice med nya kläder :D

klar

japp. nue man klar me helgens matcher. det slutade 5-3. Meja stod 1.a o jag andra. efter 1.a stog de 5-1 och näär matchen var slut stod det somsagt 5-3. så jag håller fortfarande 0.an i serien :D lite små nöjd asså.
aja nue jag hemma och har käkat lite. kommer säkert somna snart.. men men har inte så mycke mer att säga.
pusspuss


@värmdö

japp nu dra vi till värmdö och piskar dehär laget som igår.



tur att målisen e så serriös o fin :)

VAD ÄR DET FÖR FEL?

varför är det capslock? det stör mig som faan!! aja just nu sitter jag o trycker i mig mat fast jag inte e hungrig för jag ska tydligen halft ha match idag.. hehe aja måste packa klart och klä på mig o massa skit innan Pettsson kommer. blir ju hämtad idag igen :D aa håll tummarna för msk idag då :) puss



fiin chey!!

Sofia Hedberg Pettersson, även kallas som Pettson eller min käresta flumm vän. man skulle kunna kalla henne min bästaste vän.. aa iaf dom 2 timmarna vi umgås på träningarna o på matcherna på helgen. mer skulle jag inte orka vara med snorisen. Men endå hon är så oerhört underbar! kommer på sååå skojsiga saker.. eller när jag tänker efter e de jag som kommer på dom skojsigaste sakerna o hon hänger upp sig på dom! Men sofia är en snäll flicka! eller kanske inte just Sofia utan hennes mamma som kör mig hit o dit hela tiden (Hiss Till Anette) men aa, sofia är någon man är med o alltid skrattar med. eller skrattar åt gör man vell mest. Men man får låssas att man skrattar med henne så hon inte blir så mobbad.
Hon har träffat en perfekt pojkvän! han är söt, lika flummig som sofia o aa, där slutade vell de som var bra med han! han är ganska elak o kallar mig ''forever alone'' och tänker lägga upp en anons på mig på blocket!

''En tjej på 14 år som söker någon som tycks tänkas älska henne lite (aa iaf låsssas) hon kostar bara 14 kr ett för varje år''

så dom passar bra ihop. Om ni undrar hur jag träffat denna ''FANTASTISKA'' människa så har jag det genom träningarna, hon är ganska usel på innebandy men funkar som en vän. neej skoja hon e bra. men inte mer än bra. jag e lixom bra ++. aa såå jag tycker alla som inte har en sofia i din närhet knäpphänderna och säg

''kära gode gu de mig en flummInnebandySofiaBästaKompis2TimmarPerTillfälleVinnarSkalleTeckniken!''

jag vill säga tack Sofia för du finns i mitt liv. o gör den lite skojigare! (hörde du betoningen på lite?)

PS.ses imorgon då jag kan visa hur räkskalarvinnarskalleteckniken går till (wäkskalarvinnarskalleteckneikein)

 


här är hon de lilla gullet..

 

och här!!

puss snygging <3


?!

är de min data som e sär eller har min blogg helt plötsligt skrivit ALLT i capslock? asså skitskummt ju!

e de så för er också?

5-0

japp, de blev 5-0 i matchen!! ba msk! värsta utklassningsvinnarskalletekniken. hihihi aja, imogon skulle jag tydligen ta med kläder fast de e Meja som ska stå.. aja kanske ska stå halvahalva? aa jag vet inte vad de ska vara bra för! men men de e ju bara kul för mig att få stå mer. aja nu kollar jag Linas kvällsbok på tv 5 hon e så sjukt efterbilven! orkar inte aja puss


Taggad match!!

Nu kommer Sofia o hämtat mig om 5! Faan vad jag e taggad asså!


neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

jag döööör olle står som sista 2!! kan han bara säga eller!?.................................................................................................................................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................................................
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! OLLE STANNADE :D faaaaaan vad gla jag e!! min älskling e kvar! fatta vad nervös jag varit :( men nu e han kvar o jag e lugn puss

Alexandet bard

hahaha, sitter  kollar på Idol och vet ni? Alexander ser verkligen, i domdär kläderna  ut som en man i en S&M porrfilm + voldemort i kostym! asså jag går av!! det är då jävla kul! fast.. blir lite rädd för han e så ful.. men men han är sig själv.. o alla e olika x)



asså denhär pluss denhär



pluss den också!



fatta att jag garvar o e lite rädd!!
aa. kanske bara jag som tycker de.. eller asså! vem kan inte tycka de!! degt är  verkligen som jag säger!!


myspis med FF

nu ligger jag  själv i soffan har allmännt myspys! jag tycker det är jätte skönt att få vara helt själv ibland o bara cilla o kan göra lite undliga saker.. aa kommer inte på nåt nu men brukar hitta på nåt otroligt barnsligt o kul ;)

aa, skulle jag ''bara'' handla skor.. men blev lite mer.. aa här får ni se. (inte för bilderna e så bra, för min Iphone camera e som de e) 



vanliga uggs (ser väldigt kalleAnka-fötter ut men e inte så på riktisgt)




faktiskt ganska snygga.




lite underkläder




myspys tröja!!




nån slags blus, skitcool på




Jeans





pälsväst.. ser lite ruggig ut på bilden. men var jätte fin.



kollar just nu på sol, fest och oroliga föreldrar. o snart e de Idol o jag får se Olle :D iiiiiihhhhhhhh lääääääääängtar :) aa ni får en fiiiiin -.- bild på mig just nu :P




MVG på byxorna va? -.-

@bussen

Sitter nu på buss en från skolan. Ska t Nacka forum med mami ;) ska få lite skor. Aldrig fel ;) aha hörs den pösa


Sökes: rubrik

Hehe, igår när jag kom hem från träningen så gick jag o la mig på dirren och derför blev de ingen uppdatering igårkväll. Men men. I helgen e de match för mig:D skit glad? Svar jaa :) aja nu har jag precis gjort so prov och ska in på fysik lektion snart. Aja skriver mer sen puss

Haha fiin bild på mig o nån snygging igår när vi vänta på bussen till teatern


Wc plats

Jag sitter just nu på wc plats o "råkar" ta lite extra tid eftersom jag inte pallar fitt Svenska.. Aja puss


Aa asså för er som inte fattar så sitter jag altså inte på toan utan står o fixar mig lite istället. Behövde en pause


Skolångest

Sha, nu ska jag till skolan. Har så jävla ångest!! Men har bara en lektion sen e de teater i stan tror jag. O då missar jag några lektioner iaf ;) hehe nice som faan!! Aja nu måste jag göra mig klar.

Puss



Sovelisova på g asså

Japp nu ska Em (slajsarN) sovelisova!! E lite trött faktiskt. Ont i magen också så känner sova e en bra idé.


Så jävla ful och tjock man kan va x) men bjuder på den avsräckande bilden för jag e lite knasig. Har tydligen 2 ;)


hahahahahahahahahahahhaha

Emmy om @skolan:
haha vem då? jag gissar på Milton? :)


Svar: hahahahahahhah! neej jag syftade mer på våran so lärare Micke, jag var inte så serriös med att han var snygg.. menade mest att jag var tvungen o gå för vi börja. ;)

jag är inte konstig

men jag saknade sommaren så galet när det regnade så tänkte om jag sätter på mig solglasögon så kanske de slutar regna o så blir se sommar igen :D .... de funka inte. så gav upp och åkte hem ock käka mackor. såå puss


@skolan

Japp då e man i skolan då o väntar på so. Mr M gick just förbi så jag måste avsluta.. Han är ju så snygg!! Jag typ dog. Puss



svar

Nalle om Åhhhh inte igen:
Vilket plugg går du på? Inte Myrsjö va??där slänger lärarna aldrig ut, börja där,

Svar: nee, jag går på björkbäs. skulle vara jätteroligt om du skrev dit namn ;) aa eftersom du vet lite om vilken skola jag borde gå på o skit ;P

Ghost Whisper

kolla nyss en Ghost Whisper avsnitt o fyyyfaaaan vad läskigt de var, höll fullt serriöst på att skita på mig. de var så jävla läskigt.. o jag är endå ingen lättskrämd person men dehär var läskigt!! aja, det var så jävla nice att tränaa! fyfasen vad kul det var! jag har längtat som en jäkla bajskorv efter att få stå i ett mål igen. så jag e typ helt spidad fast fyp endå helt skul.. jag vet, lite random men asså aa.. de går inte o beskriva :P

nu ska iaf em sova sött så pöös



kvinnan är inte ful iaf..


Vet ni vad??!

jag ska få träna idag :D! kommer tyväär inte få köra fullt ut.. men men ska  iaf stå lite i mål!! jag e så jävla överdrivet grymt glad! hihi aja kollar just nu lite på tv o ska dra o möta upp sofia snart :) pöss på er

svärföreldrarna från helvettet

hahahahahahah! kollar på  datan på svärföreldrarna f¨ån helvettet! asså JAG GÅR AV!! såå jävla kul!! roligaste på länge asså! fyyyfan vad hemsk ;) hahahhhahahah! aja ska fortsätta kolla nu puss


hihi



nu kanske ni tror att jag lägger upp den här för att jag bah ''åhh lyssna bruno mars låt! så jävla bra'' men nej så efter är jag inte så jag inte vet at den e bajsgammal.. neej utan det är en grej sen 1.a gången jag hörde den de låter som han säger en grej.. aa på 17 sekunder på säger han eys wide open eller nåt, de gfattar jag också.. men nu e de så att jag kan komma på saker som inte andra gör. de låter som han säger ass isrället för eys såå lyssna nu på låen och tänk verkligen att han säger ass så hör ni de.. o lisom ass wide open x) de är jätte kul om man har samma humor som jjag ;) så gör de nu. ni kommer höra hur jävla likt de e..

aa btw de e samma i ''just the way you are'' när han säger her eys her eys look like... aa blablah blaa! haha måste vara nåt med hans utal som bara blir lite snuskigt fel ;)

@hemma

nue jag hemma och har bytt om o ska nu käka lite för att sedan möta upp Sofia vid nacka forum. hennes mamma kör mig o henne resten av vägen. göllit! :) jaap så aa. puss




goden morgon

úppdaterade ju inte mer iår så skriver om vad som hände

igår

japp, drog ju t pappas lägenhet den var jätte fin, eller assså. den var ju inte klar, men e dom hade gjort var fint :) fick sedan skjuts till farmor där jag var typ i 6 timmar o snacka med henne. var facktiskt lite kul. sen bläv de full fart t fridhemsplan där jag mötte upp jaohnna o så köppte vi godis :D sen hem till henne, käka o sen till videobutiken. hyrde 2 filmer och köpte nåt mer kommer innte ihåg vad. men nåt chipsliknande. kom hem snacka o sen satte vi på harry potter :D efter halva orkade i inte mer x) så stängde av såå 1/2 film av 3 duktig vi e ;)


aa så nu ligger vi här, hon vaknade precis. ska vell ligga o snacka ett tag o sen ska jag hem för att byta om och sen drar jag till sofia o sen blire kolla på mitt kära lag :P o skrika HEJA MSK, BRA MSK, DET GÖR INGET MSK.. fast de sista hoppas jag inte jag behöver skrika.

aja nu ska vi kolla klar HarryPotter på pöss

 

saknar sommaren med bästavän


@ Johannas crew

hejhej, nu ligger johanna o jag och kollar reprisen på IDOL. OLLE HAR KLIPPT SIG!! för er som missat de är jag lite små kär i Olle, eller jätte kär!! han e såå fiiin! o  hans mickrofon hår och glittrande ögon... OCH SÅ KLIPPER HAN SIG!! :( aja jag blir inte mindre kär, bara like besviken. men men. kom hen nån gång igår. vi hade skit kul med Lukas, Herman, Malick, Jack och några till. så jävla flummiga. jag satt och lästa Bröderna lejonhjärta medans Herman o nån skulle göra klart chokladbollsdegen. ;) aja när vi kom hem snacka vi om allt mellan himmel och jord tills jag decka. haha aja i morse för er som har missat på Johannas blogg så har hon tagit en virig bild på mig när jag sover.. e lite små sur över det.. men kan inte vara helsur på Johanna hon e ju så söt!!
suupersöt...
aja idag blire först att möta upp papsen och få nytt busskort och sen kolla lägenheten, hur långt dom komit lixom. sen ska jag till Farmor o träffa henne lite eftersom jag inte sett henne på bajslänge så de kanske e dags nu. aa sen ska jag nog möta upp johanna igen. ska se om jag sover här eller inte. Min kära finaste gulligaste bästaste fantastiske mamma kanske inte gå med på de här (hoppas hon läser detta innan jag ringer) aja men men vi får se hure blir.
nue de olle som sjunger så måste avsluta
puss
'
ser lite cp ut här men endå!! HAN  ÄR SÅ SÖÖÖÖÖT!!

måste bara säga att..

..ni får gärna börja komentera igen. ni var suuuper duktiga förut. men vit inte riktigt vad som hände. fortsätt hörrni :)

next GrodaN

ska dra från grodan nu hade jag tänkt. ska bara avsluta mitt fiina samtal med sötaste Ekulf x) hihihiii asså jag dör han e så sjukt knasig ;) hahah aja. uppdaterar säker när jag får tråk på bussen med mina Kbry inlägg.



asså Ekulf forkar inte

@home

nue jag hemma och kollar lite top model innan jag ska in till stan där jag ska möta upp GrodaN. sen kanske vi ska möta upp ångra kompisar och sen blire myyys hos GrodaN. haha aa iaf hon skrev så sjukt rolig grej på sin blogg om mig. hon kanske överdriver allt.. ;) hehe aja klistarar in de hon skrev o hoppas hon inte anmäler mig för att kopierat x)




em ståhl lundström. asjobbig tjej men inget man kan få för mycket av. hon garvar åt anus, cpskadade människor och fula människor. därför hon alltid skrattar när hon är med mig :) nej men henne har jag känt i ungefär två år och hon har väl vänt lite upp och ner på mitt liv. em är nybliven singel, men andra ord desperat så det är bara att köra. vi gick i samma klass men nu har hon lämnat mig. men jag älskar henne ändå och det är henne jag lägger mina telefonräkningar på!



hihi, smågullig, skojigt o lite småll elakt x)

Åhhhh inte igen

Jag e så trött på att bli utslängd!! O denhär gången stod han och klagade o tryckte ner mig inför hela klassen o jag svarade på vad han sa till mig. O bleev utslängd för att jag svarar på alla kränkande ord!! O så frågar han "tycker du dehär är okej?" de är endå en fråga så när jag svara åkte jag ut. Aa hissen går inte enda upp på karn.


BUsen

Nu sitter man på bussen då o typ e påväg de underbara stället som kallas skolan -.- kan kommer "råka" somna på bussen:p


Såhär tom e min buss (Kbry)


Det regnar :(

hur tänkte gud när han gjorde så det regna nu? han kan ju inte bara missat att jag plattade håret i morse o ska ut nu o så regnar det?! han måste tagir sovmorgon vaffan den jäven!! så någon som har kontakt med han (inte Jesustanten, dig e jag lite rädd för men är endå ett stort fan, lite konstig de där :S) be åt han att sluta kissa eller sina små änglar (hans små slavar) sluta pissa. han kan vänta tills då jag sussar söt i min säng och John blund flyger omkring, får om det regnar kanske john blund stannar inne och skiter i att lägga äckel-gul-sand i mina ögon. det är så jobbigt och ta bort på morgonen! så ni som har kontakte.. BE FÖR FAN!




hahahahaha så jävla min humor!! skulle kunnat vara jag (?)


Träning :D

Nu blire träning nästa :D ska sätta igång lite nu. Ska jogga och sånt. Känns så jääääääävla grymmt. Jag hoppas ju på målet nästa vecka. Men jag ska vara gla över att de blir jogg :)


Jag har iaf en hund som vill att jag ska upp..

Asså jag orkar inte!! Ibland (välldigt ofta) blir jag trött på snor hunden ..


Kallt eller vadå??

God morgon på er! Visst är det kallt?! Asså jag ligger i sängen o kan verkligen inte gå upp för att det är så jävla fucking kallt!! Man fryser ihjäl. O då väljer jag att ligga kvar lite för om jag skulle frysa ihjäl skulle endå ingen kunna träffa mig sen.. Asså de jag försöker säg äntingen dör jag för att jag går upp nu eller så väntar jag o så får alla träffa mig lite senare. Bra va :D ?!

Vad tycker ni? E de mysigt med höst eller saknar man sommaren sjukt?

Kan vädret bli trisstare?


NattiNatti

Såå nu ska jag sova som jag har gjort sen kl6. Vaknade bara o la mig i sängen förstår ni. Jag har då blivit pensionär x) somnar tidigt o går upp tidigt. Aja sov sött puss

Bjuder på en gammal och fin bild på mig och papegojtanten ;)


Museum

Shaaaa, iAd har vi varit på museum med 6.a så överdrivet trisst!! Jag typ doog! Helt hysteriskt galet tråkigt. Aha nu e jag med en kompis o ska vell hem snart. Puss


Men jaa.. Kolla! Tänk att jobba som sånhär.. "heej jag säljer bröd på Slussen!!!


Wordfeund

Hihi sitter på matte/no profilen o spelar wordfeund med dom här söta gossarna.. X)


Rast

Hihi nu har jag rast i sitter o snackar med världens knäppaste människor asså jag går av. Don snackar om dom mest skumma saker ;) aja de e min rast de
Puss


@Sängen

Nu ligger jag i sängen och ORKAR verkligen inte gå upp!! De e så jävla jobbigt!! Man vet lixom vad som väntar en. En helvetets seg o lång dag i skolan. Och eftersom jag ligger kvar så länge så kommer jag inte hinna fixa mig så jag kommer se ut som en mongolid och alla kommer mobba mig o allt är bara BLÄÄÄÄÄH.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig heller. Jag har inga kläder!! -.- aja nu har jag klagat klart

Puss

Mina fina garderober!! De finns inget vettigt i dom !


sleeptime

nue det dags för tant Em och sova
puss

Knasig i soffan

Jag ligger nu i soffan och knasar mig.. Haha jaa jag e skum men lite småsöt endå. Idag e de ensam mamma söker och svenska hollywood fruar :D har fina Gunilla som bakrund på min mobil för att jag ska bli på bra humör då x) nu till en helt annan grej.. Jag ska få börja träna i veckan tror jag :D aja har inge mer o säga, ni får lite fina bilder :)


Hk

Hehe kolla såhär mycke äppelkaka fick varje person!! Snacka om att folk verkligen måste trycka i sig!!


asså OMFG

japp nu har man blivit förväxlad med en tjej.. DEN HÄR TJEJEN!! VI E INTE ENS LIKA!!
 


förlåt du som e på bilden om du på något undligt sätt skulle hitta till min blogg.. men vi e INTE lika.

Serriöst

Den här promenaden var värre än vad jag trodde.


Promenad -.-

Nu ska jag gå promenad men mamsen och hunden.. E vell inte såhär skitpigg på de om jag ska vara ärlig. Men men e man tvingad så e man. Har inte så myck mer p skriva så puss


morgonpigg eller vad?

nu har jag då vaknat.. helt normalt att man vaknade lite efter 8!!! såå typiskt bara för att man kan sova huuuuuur länge som hellst idag. men nej nej då vaknar man 8. Idag tror jag att jag ska satsa på att bara vara hemma och försöka bli ännu friskare. för somsagt jag e inte helt frisk. de e bara jag som vill de o gör massa grejer utan att vara frisk. (inte så smart, men de e så tråkigt att vara hemma) aja, på våran match igår (som inte jag var med på men kollade) vann vi med 10-2 tror jag det var. var så svårt o hålla räkningen och snacka med 3 människor samtidigt.
jag igår kommer ni ihåg att jag var på nacka forum o fixa grejer! jag köpte ju tårta o skiit till johanna, eftersom hon fyllt år! ;) köpte 2 grodor x') hahaha asså hon kallas ju grodaN såå de var skitkomiskt att de fanns grod-bakverk. aja kanske kommer bilder om hon lägger ut nåt på de. men mibil hadde laddat ur så kunde varken ta kort eller bloggga om de ;) åkte med sofia/ pettson hem och flummade lika mycke som vanligt. haha den tjejen är värre än mig på att vara konstig ;) *nästan*
aja nu ska jag göra frukost/ett glas obóy ;)


Undra om dom tror jag e dum i huvet?


Shopat klart

Nu har jag shopat klart o väntar på att kunna åka till Slussen för att möta upp grodaN.. De e låååååååååång tid kvar så passar på att blogga lite.
Så här sitter jag med massa påsar och min ischi (stavning) och spanar på skit snygga killar muuuuuums säger jag bara! Jag undrar varför alla är här nu.? Dom såg kanske på bloggen att jag skulle hit ;) aja hörs sen puss!!


Nacka forum

Nu är jag påväg till Nacka forum för att fixa lite grejer innan jag mäter upp Johanna för att kolla på hennes match och sedan min :) såå aa, det är dagens planer. Har saknat min groda SJUKT mycke asså kommer bah krama och pussa på henne helt hysteriskt (altså på kinden eftersom jag inte e frisk än) aja lägger ut en bild på hur OTROLIGT vacker jag e idag ;)

Smycken-en massa
Röd koffta- Gina
Lackleggings-Gina
Linnen-hm och Gina


RSS 2.0