Brandövning

Vi ska ha brandövning idag!! Fast vi vet inget såå tysst om det x') Neej men serriöst snacka fail att ALLA vet fast ingen ska veta o att de e i *hemlighet*


Karate

Lilla söta theo och jag kör karate


Trött chey

Sha Sha, jag är inte bara lite trött altså. Väntar på no lektion. Vill inte ha no med min lärare som utmanat mig att inte glamma på en hel dag.. Jag misslyckades med de redan i morse, men ska låssas på lektionen att jah e lite fin och posiviv ;) men men uppdaterar om jag orkar sen. E inte riktigt på toppen humör.

Haha bilden e sååå fiin. Såhär ser altså em ut en fredag -.-


@home

nue jag hemma, e helt jävla S.L.U.T! guu vad jobbig de e att gå i skolan asså! höll på o dör efter 1 lektion och den lektionen var halv eftersom vi fick reda på nån gympa-skollag-skit aa såå mm.. tyck plågades igenom dagen -.- men men nu e jag hemma o kollar lite på tv. kommer decka snart.´så

Puss

ska ut jaoo

nu ska jag ut o möta upp Sofia vid slussen. sen blire Gärdeshallen ;) haha, ska ju somsagt iaf var med o kolla när dom tränar :) imorgon blire skolan. tror egentligen inte jag e redo, men klarar inte av att ligga hemma längre. får vell gå hem om jag blir får trött. aja hörs sen puss.


hihihihihi



kolla de röda garnet i början x)



asså de e lite väl, men snacka om damp barnet har!



hihihihihihi, så jävla klockrent att bara slå till han x)



såå jävla skönt slut





neej men asså snacka dubbermoral :O x)


lite sorjligt.. men jag har så elak humor såå jag bah typ döör av garv.


åhh, hon e alltid lika kul



såå jäääääääävla bra!!

aja dehär var min dåliga humor ;) men men :P

hallå musklerna?

asså nu har man vaknat då. o lagt sig i soffan då jag tog lite på min armmuskler. ??!?"?"?"?""!!!!??!?!? VAR ÄR DOM? dom e helt borta. de e som att klämma på lixom en liten människas armar. lixom tomt, armen e tom, de finns ingenting i den :S FATTAR INTE FOLK ATT JAG BEHÖVER TRÄNA!? aja, idag blire iaf att kolla på den. men mina ''litenmänniska ärmar'' får fortsätta vara de :( aja nu ska jag fortsätta chatta med en så sjukt rolig kille. han e ju precis dum i huvet (på ett bra sätt) ;)

puss



haha sär ögon

jag bah ligger här (som vanligt)

aa jag bara ligger här, o vänar på Svenska Hollywoodfruar :D asså tiden gåt så låååångsamt :( de e ju ''bara'' 2,5 tim kvar -.- aja får vell ligga här o möggla lite till ;)
pusshaj!



blir tokig av att inte få träna snart!!

Nu är man vaken då

japp nue man vaken. ingen skola idag helle ''/ men på Onsdag hade jag tänkt o börja whopwhop! känns faktiskt bra, e lite småtrött på att ligga i denhär soffan nu. men men, nu ska jag se harry potter och fången från Azkaban. ni som läser min blogg vet attt jag såg den för nån dag sen. men jag ska alts se den igen! de är min favorit harry potter film! har sett den så sjukt J******, hysterisk, mycke! o jag kollar jämt på den när jag e lite nere ''/ aja tänkte lägga ut bild på dagens outfit! :O



såhär gör man om man ska vara snygg på dansgolvet



och avslutar såhär.. men men nu till outfiten

byxor-CALVIN KLEIN
sportbh- hm

vad hemskt

jag sitter och kollar på 112?på liv och död. och så är den en mamma som ringt. och när polisen kommer dit berättar hon att hennes SON hotat henne med typ nåt slags vapen och misshandlat henne o skiit. asså tänk sin son som man har uppfostrat, uppoffrat massa för och lixom älskat och sen göt han så så man måste anmäla honom och så dom måste gripa. Tänk vad hemskt att man måste ANMÄLA sitt eget BARN. Om jag skulle vara hon skulle jag vara helt förstörd. att lixom stå o säga att man är skit rädd för sin son dör inne och att dom måste gripa han nu annars så vågar hon inte bo kvar.. aa där hon nu bor. SNACKA HEMSKT! aja de var bara de jag ville säga.


OMG

asså kolla den här lilla killen! GALET. nej men hur gammal e han? 7? 6? 


 

Halloj

nu har jag precis suttit i grinat till MAIMI INK.. aa de kanske låter lite konstigt men de var sorjligt. men men nu sitter jag och kollar på Fångarna på fortet repris, men såg de inte igår så aa ser de nu. venne vad jag ska göra idag. blir säkert bara att vara hemma o försöka bli frisk. men aa. de e så TRISST . men får se om jag kommer på nåt..



oh så fin man e när man ligger i soffan

igår

dom var jätte duktiga idag på Wallmans, de var ett killnummer som var SKITKUL inte bara för att dom var halvnakna utan dom lixom.. aa de går inte o beskriva dom var så sjukt skojiga! men alla var jätte duktiga. maten var bajsgod som vanligt. Lite jobbig o äta fortfarande så fick tugga varje tugga 225 ggr.. men men de var de värt :) ska faktiskt när jag blit helt frisk börja jobba lite där :). *cashing* dehöver verkligen lite extra pengar (a)
aja lägger upp lite bilder. man ser inte så bra. men men.



Jocke, Darren och Bero (inte för att jag kan stava namnen men men)



samma små gossar







några sjönge en liten sång på hyllan :) där jag egentligen satt



bild ner från hyllan



den ffina lilla drinken jag fick :)



haha drinken och Anders, var tvungen att ta kort bara för att han inte ville vara med ;) såå
Anders in action allihopa :D

hehe

kolla vad jag hitta när jag sökte på min egen pappa på google. (haha man vill ju veta vad dom har för sig där) hahaha o så hitta jag dehär. jag vet att han e DJ på lite olika ställen.. men kunde han inte valt/fått något roligare? och barra hur dom skriver. var inte bar shlager? aa ni ska få se..



haha assså jag tycker de e skit kul.. fast han får endå byta till nåt av de normala! -.- jag ska ringa o klaga nu så hejdå..

tycker ni jag har fin frissyr?



min fina morgonfrilla. jag har faktiskt inte ens fixat de så de blivit så trassligt o fult. stäppte ut håret och de hamna i den här fantastiska frissyren.. -.- önska mig lycka till att få ut dehär..

@Lördag

idag blire somsagt att kolla Marieberg-Värmdö. klart vi kommer vinna! va? såklart! sen blire att dra till Wallmans o spana in nya showen lite. kommer vell somna på mammas kontor efter 2 nr eftersom jag inte dirrekt e frisk. men jag ska försöka vara med så bra jag kan. asså vet inte omm jag sagt de tidigare men asså de e helt sjukt. under tiden jag varit sjuk (6dagar jag inte kunnat äta på) så har jag gått ner 4 kg.. de e faktiskt sjukt mycket om man tänker på att jag gått ner över ett halft kg varje dag! (0,66666667 kg) tycker själv inte de märks. 4 kg e egentligen inte så mycket men på såhär kort tid e de de.

skriver lite mer sen pallar inte mer.
puss



superwoman! lite läder o jag e lika snygg som catwoman :D

jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. :S

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN DEEEEEEEEEEEEEEEEET HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄÄVLAAAA TRISSSSSST! GrodaN firas, så henne kan man inte snacka med. mamma jobbar eftersom de är premiär på nya showen där hon jobbar o ahhhhhhh alla normala gör ju något roligt ute!! o vad gör jag? ligger inne o kollar på vadå? 4 reprisen av BIG-BROTHER -.- hur kul e de på en skala? + att jag e så sjukt irriterad på en person så jag håller på att dö! såå, aa .. de e mitt liv. man känner sig jävligt mobbad asså. jag har inga vänner :'( jooo, men dom e lite för coola för mig o e ute :( ajaa, jag ska inte ta självmord för de? vad tråkigt de blir utan mig :O fast jag e så udda, konstig och lite småjpbbig är jag ganska rolig o söt.. som alla säger ''de finns bara en Em'' o de stämmer nog. sen e inte de så positivt alla gånger men men, känner mig lite misslyckad här i soffan nu. skulle behöver en skojig person som muntra upp mig lite.


sol, fest och oroliga föreldrar.

sitter somsagt och kollar på ''sol, fest och oroliga föreldrar'' jag tycker att de e skiit kul eftersom lixom hallå? dom intrevjuas ju hla tiden o skit.. såå dom vet att de bandas in o vadå? alla kan ju inte vara så dumma o inte fatta att de inte e nåt. så känns lite fake asså!! hehe men de e endå kul för dom gör bort sig så mycket!! de är 2 lidingö killar som e så snobbiga o bah, ushh de här var ju lite krigsboeende.. neej här kan vi inte va, inte bra mat här asså. asså orkar inte!! + att föreldrarna måste fatta om dom åker till MAGALUF att de inte direkt är sjögräsdrnks-hälso-resa. aja nu börjar de igen. puss puss



wtf HÖST?

asså serriöst, då kom jag ut va o så... gissa vad?? ALLA LÖV VAD TYP ORANGE/GUL,ROSA,RÖDA! nej men fatta! de har gått o blivit höst medans jag suttit inne o ruttnat :O aja, de var faktiskt mysigt o få lite luft. jag e ju inte den som gillar o gå ut bara föra att gå lite egentligen.. men de här var sjukt mysigt. tror jag ska gå ut mellan varje film :) o nu blire de ''Harry Potter och fången från Azkaban'' egentligen min favorit. såg den minst varannan dag i typ 2 år när den kom ut ;) hihi, jag är verkligen harry potter nörd! men men, thats me.



jag utför en trollformel


en invärkar så ett magiskt ljus uppstår



o om jag skulle vara med skulle jag ha denhär som omslagsfoto.!! riktigt häxlik och magisk!!

@utgång ja000000

så nu ska jag ut med hunden.. haha fiin e man inte. men vem kan man möta? mina nudist grannar? ett par spion-tanter..? neej altså inga speciella. så blir mina smått rosa byxor och en vot långärmad. ska vell ha jacka o halsfuk också men men ;) önska mig lycka till så jag inte svimmar på vägen. för då är de säkert inte en prins som räddar mig med en kyss.. utan de kommer säkert en nudistgubbe :S



hunden är inte så fotogenik som jag!.. ;)



såå tog en på bara mig också :)

ni kanske tycker att jag ler mycket.. men ''the show most go on'' som Gunilla i Svenska Hollywoodfruar hade sagt ;)

puss

Harry Potter

nu har jag gått upp och lagt mig i soffan. ska kolla på Harry Potter o då kanske ni tänker vilken? men jag ska se alla 8 filmer!! o jaa de tar sin lilla tid men eftersom jag ska vara själv fram till typ 1 i natt (eftersom mamma jobbar o folk inte fattar att jag inte smittar om jag inte råstrular med dom..) så jag har lite tid på mig att se dom. ska faktiskt gå ut med hunden några gånger också :O! woooww! jag får gå ut :D asså typ känns som en instängd fånge som får gå ett varv i ett kvarter o sen får gå in igen ;) aja, bättre än inge als.. inte för att de e kul o vara med hunden men asså man får iaf gå mer än från sängen till soffan, från soffan till kylskåpet, från kylskåpet till soffan, från soffan till toan, från toan till soffan osv. men nu ska jag sätta igång här.

ni får gärna stalka mig på sms eller ringa eller vadf som hellst (kan prata någolunda nu!!) för e lite lagom sällskapssjuk nu!

puss på er



ohhh, gud vad läskigt!! undra vad som händer i sista :O -.-



vad tycks om min pälsklänning?

haha de e en filt som jag satte ett skärp på så den skule sitta upp. VET NI HUR SKÖN DEN E!?
aa o sen ansiktet undrar man ju vilken olycka jag varit med om, eller vilkA ;)

nu ska man nog sova lite

så god natt, sov sött <3



saknar min lilla gulle-Groda <3

pantertanterna

nu så e de final i halv 8 hos mig! det är otroligt spännande här. Pantertanterna vill ju alla vinna ;) haha asså nu när jag varit sjuk har man sett allt möjligt undligt, roligt och massa man inte brukar se ;) o så i måndags så började kampen för pantertanterna i halv 8 hos mig ;) dom är extremt roliga faktiskt. för dom tycker själva dom e så häftiga och ungdomliga :P aja sen blire Robinsson och jag vet att dom flesta tröttnat på de! men jag kommer aldrig tröttna! när jag var liten var mina favoritprogram. Robinson, Fångarna På Fortet och Gladiatorerna. såå de e lite barndom i de och jag e somsagt lite fjantig ;) hehe efterdet så e det.... bamparaBAMBAMBAAAAA! Parlamentet! de e verkligen skit kul! men inget slog de då ''Björn Gustavsson'' var med! asså han e !! ''muy muy bién!'' I LOVE HIM!! aja, nu ska jag fortsätta se Pantertanterna! 



han e inte så charmerande.. men men



<33333333333333333333333333333333333333

snacka om att inte ha ett liv..

1. Ditt namn? - Em?

2. Hur Lång är du? - 1,72 (tror jag)

4. Spelar du något instrument? - absolut inte :O

5. Dina första tankar när du vaknar? - om jag bara blundar med ena ögat så borde jag inte somna o...m ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzZZZZzzzZz

6. Vart befinner du dig just nu? - sverige, stockholm, västraormine, korsöstigen, ormingeringen, 1 tr, i mitt hem, mitt i soffan.

7. Vem är snyggast? - jag!! aa men annar så.. Leonardo DiCaprio och David Beckham.

8. Vem vet mest om dig? - GrodaN skulle jag nog tro.

9. Vad vill du ha just nu? - Leonardo DiCaprio (lika ung som i titanic) o han ska hämta ett STORT glas obóy

10. Ditt mål i livet? - svensk hollywoodfru :D

11. McDonalds eller Burgerking? - Donken!!

12. Vad har du för skostorlek-? - 39-40

13. Vill du gifta dig? - ja, sen, om ett bra tag.

14. Din hårfärg? - typ ljusbrun

15. Skor du hade på dig idag? - har inte haft några skor idag.

16. Vad sover du i? - en säng?

17. Kläder du har på dig nu? - vill du allt veta ;)

18. Favoritårstid? - sommaren

19. Favoritmat och dryck? - pasta och obóy

20. Hur svarar du i telefonen ? - ja hallå de är Em?

21. Sov du ensam inatt? - nästan hela, tror hundjäveln var uppe och la sig på mig en stund.

22. Vad gjorde du kl 08 imorse? - sov

23. Vad var det senaste någon sa till dig? - du är så jävla konstig

24. Vad är det för väder hos dig just nu?- soligt fast typ höstkallt.

25. Godaste glassmaken? - åhh, alla som e godast!

26. Drömmer du mardrömmar? - jaa.

27. Favoritklädsel? - mjukisar och linne.

28. Favoritgodis? - chocklad!!

29. Hur många kuddar sover du med? -  3 st som ligger i en rad som var jag än ligger i sängen ska de finnas kudde. o så en som jag kramar så 4 st

30. Längtar du mest efter just nu? - att bli frisk o få träna!

31. Vad luktar det nu om du sniffar lite? - mysig jag som inte duschat på ett bra tag!

32. Saknar du någon just nu? - jaa! eller massa!

33. Vill du ha barn? - jaa när jag fått min 1.a rynka vid 30 års ålden. sen ska jag fylla i den med restilan

34. Längtar du till din nästa födelsedag? - jaa, vem vill inte bli 15..? o så har man så underbara föreldrar som ska ge mig en moppe (A)

35. Tycker du att du har fin dialekt? - haha nee, jag pratar skitskummt.

36. Tycker du om fester? - nej, jag gillar o sitta i ett mörkt rum och tänka på illrar!

37. Tycker folk du är snygg? - vissa dagar bah åhh, amazing! i´m FABULOUS. och andra bah.. hepp nu ser man ut som gollum igen -.-

38. Har du använt någon hårprodukt idag? - nej? JAG E SJUK!  

39. Vad har du för planer till helgen? - ska försöka gå på matchen mina kära lagkamrater spelar UTAN MIG! :(

40. Viktigaste frågan, vem är bäst? - självklar e de jag.

hehe tycker faktiskt den här videon är ganska klockren



jag har aldrig sett den förut. eller såklart hört låten men inte den här videon. haha jag e efter som fan men men

hahahaahahahahhaahaaaaa

nu ligger jag här i soffan då de började vibrera! hahahaha såå jag snabt tog tag i mobilen så var de inte den.. då jag kännde på min mage, då var de den som knorra! förlåt min doliga humor men de tyckte jag var kul

tack så mycket

tack så mycket för era tips. ni får jätte görna fortsätta att tipsa! de e jätte snällt! ni e jätte gulliga som lägger ner tid på de :)
puss på er som har tipsat :)


R-U-B-R-I-K

japp, nuså e man vaken o kollar lite på tv. DET FINNS INGET ROLIGT ALS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aså serriöst bara för att inte kl är 19-22 (bästa sändningstid) såå behöver dom ju inte bara ha skitprogram! tänker dom inte på såna som mig? sånna som ligge hemma hela dagarna o e sjuka? de e ju inte mitt fel at jag måste vara hemma o då ska inte jag behöva plågas med, matlagningsprogram och tv-shop -.- aja nu ska man inte klaga jag kan alltid läsa tidningar.

i helgen så har vi våra första seriematcher. såklart kan intejag vara med. men jag ska verkligen försöka komma och heja på allt vad jag har :) ska faktiskt bli skönt att få komma ut på rikigt o inte bara t sjukhuset också. för om man bortser från att jag hoppade in i blien somm stog utan för o hoppade ut utanför sjukhuset o tvärt om så har jag inte varit ute på.. hmm.. 6-dagar.. snacka om att jag känner mig degig :P såå längtar lite smått faktisk! o allrahellst att få träffa alla, eller människor i huvudtaget.
nu tänkte jag läsa o sen vila lite

puss


god natt

nu ska jag sova. fast innan ska jag få tag på min lilla älskling <3

körtelfeber!

hallå där alla ni som har/haft körtelfeber.

har nni några jävligt bra tips eller? jag käkar ju alvedon och Iprem och så. käkar lite glass men de hjälper inte så jätte mycke. skulle bli skitglad om nångon av er skulle skicka ett tips. ni behöver verkligen inte skriva namn. men skulle bli jätte glad om ni skulle kunna säga något som hjälper. e lite smått trött på dehär nu!!
såå komentera ert tips så e ni världens sötaste.


en sak till, till er som har/haft körtelfeber.
blir era läppar skit torra? min blir iaf det, kan ha på hur mycket läppbalsam, hudsalva, lippsyl, idomin allt. men såfort de torkat in e dom lika knastriga som innan, har aldrig haft problem med min läppar innan. så skulle veta om de e bara kjag eller andra ochså + få reda på om något hjälp er :)

snälla komentera era tips.
puss



JAG ÄLSKAR DIG MAMMA


vakensombajsiken

nu har jag vaknat o håller på att leta efter nåt där de står var jag bor eftersom jag inte vet de.. ouppsi :$ men men man kan inte kunna allt, för när man e som jag. så jäkala bra på så mycket saker (i snudd till allt) så är det okej att man inte e så bra på nåt och jag då är inte så bra på min adress ;) idag så händer det massa roliga saker :D ska ligga i soffan,, tycka synd om mig själv, hålla på med datan lite, smsa lite och sen kanske jag tilloch med ska göra soppa o förhoppningsvis får jag i mig 3 dl idag :D wiiiiii för mig -.-
aja kan skriva mer om min intressanta dag sen eftersom ni e sååå intresserade whopwhoop



såhäääääääääääär söt e jag


nu ska jag..

.. Den lilla godingen sova! iof är de nästan de enda jag gjort dom senaste dagarna menmen.. hoppas att jag får en lite smärtfriare natt iadag utan massa kräk hit o dit!
puss på er



såhär fräch ser jag inte ut ;)

soppa!!

fattar ni hur extremt glad jag är! o vill ni veta varför? joo jag har fått i mig 2 dl soppa! fattar ni hur extremt nöjd jag e?! iof så e jag så mätt nu så jag mår illa (tänk er, jag som kan äta hur mycket som hellst) o sen har jag också fått i mig en mugg saft. och tro inte bara derför att jag e på bättringsvägen.. neej utan på sjukan fick jag nåt skitäckligt som känndes som snor/slem i konsistensen.. aa men iaf de skulle jag hurgla i (spydde lite men men) aja när jag kom hema har jag efter lång tid fått i mig allt dehär!! utan mat sen i fredags och typ inte druckit nåt utom hanske 2-3 dl per dag! så jag e inte bara lite glad nu ;) helt ointressant för er, men jag e glad att jag fått i mig de så jag slipper läggas in på dropp..

aja men iaf, blir jätte glad övr folk som skickar sms, skriver på bloggen eller skriver på facebook, lycka till och massa! supergulligt! eftersom de e så tråkigt att vara sjuk så mycket så blir man superglad! så de får ni jättegärna fortsätta med, de e super sött :D



missade en träning idag och saknar det redan SJUKT!! man vill ju vara med. e så sjukt sugen. o de e surt att man missar dom första matcherna i serien ''/  men men jag kan ju knappt gå eller hålla en gaffel själv så de är bara vänta! längtar iaf tills man får kolla på träningarna iaf.. :)

jepp nu drar jag..

.. till SÖS och ska få något (hoppas jag) så jag iaf kan svälja mitt eget saliv och kanske dricka lite vatten.. jag tror ingen riktigt förstår hur ont de gör.. men tänk er nålar som bara sticker i halsen av att bara svälja sitt eget saliv och att de pulserar i hela halsen fast man sitter helt still. btw jag kollade ner i halsen med en glasspinne och en lampa (kännde mig lite som en riktig doktor) o så om ni tänker att den lilla droppformade grejen i mitten av halsen så e de ju lixom en cirkel och den i men de e så svullet och blåsigt så de blir bara som en liten smal springa längst ner.. haha kan inte prata längre nu heller. de kan nog lilla GrodaN som ringde nyss intyga. hon fick prata med min mamma och ställa ja och nej frågor för jag får fram ''aaaaah'' eller ''ääää'' och som tur var fattade grodaN min ;) aja nu måste jag dra..



ungeför såhär fast min e helt igen svullen till alra längst ner.. (sorry för er som går o spyr nu)



man kan inte alltid vara fräch o snygg.. de e inte alltid gaaala hos mig heller ;)

nu så..

..har jag äntligen slutat kräksas varje kvart.. skit äckligt men hela natten har jag bara spytt o spytt o spytt.. och eftersom jag bara ätit 2 mackor sen typ i fredagskväll (tror jag) så spydde jag inte uppnåt utom vatten i början o sen fanns de verkligen inget kvar eftersom de verkligen var tomt o de gör så ont o äta o dricka för halsen (nu har ni fått lite mysiga detaljer) så nu har jag äntligen slutat spy. e bara helt slut. aa idag blire hemma som resten av veckan -.- e verkligen jätte lessen att jag inte får träna på minst en månad.. alla matcher kommer jag missa i början :( typ har ångest.. menmen jag får vara med o kolla från och med Torsdag om ag får bestämma!! aja mamma kommer hem snart o håller mig sällskap tills hon måste jobba igen, men då tror jag pappa kommer o är med mig. det är så tråkigt att vara ensam. kommer säker våldringa någon stackare ;) 
aja pusspuss uppdaterar mer sen 



mina lite speciella föreldrar ;) 

hahahhahahahha!

hahaså jäkla kul på 1.17 och den scenen shit vad jag garvar åt de! så himla cp!



de e skit trisst..

.. att vara själv hemma! + att ingen e social! alla gör saker. uschh för sånna människor. alla borde vara hemma o bara vänta på att jag ska ringa o höra av mig! men nej nej ingen e social -.- det e skit trisst. + att tv inte har ngn signal.. asså aa. nu e typ min blogg en självmordsblogg o de e inte så kul.. neej så derför avslutar jag med några roliga ord

pojksnopp
analsprickor
analklåda
anus
bajs
och
tårta på skånska

pusshej

för er som då har analklåda eller analsprickor..
      l
     V


..prova AC3. de ska hjälpa enligt apoteket.
      l
     V



jaaaaaag dddöööööööör!

hur kan en männiksa vara så trög, stalka sönder och vara så sjukt J**** F****** irriterande!?
jag orkar inte tar snart självmord!



såå känner jag mig!!

en låt jag knarkar!

hon e så jäävla grym!
kanske ensam om att tycka de?
menmen, här får ni låten jag knarkar just nu


min ''underbara'' natt

jepp i natt har jag varit på akuten.. den här gången inte för jag trillade av någon häst utan för.. eller jag tar allt från början.

I torsdags innan träningen så hadejag lite ont i ryggen sen tränade jag o då blev den helt cp. så hade skit ont i den på kvällen och på fredan. på gympan, som var sista lektionen, kunde jag inte gå till varken gympan eller hem utan satt hela gympan + en timme till i soffrummet o samlade mig för att gå hem.

bäl hemma la jag mig i soffan o hade jätte ont i huvet och så somnade jag. när mamma kom hem hade jag skithög feber och lite ont i halsen. så hon åkte iväg o köpte iprem o alvedon och voltaren (gullit) så trckte i mig de käka o la mig. sen nästa dag mådde jag skit. låg med 3 täcken ´+ en pälsfilt och frös endå.. på kvällen kom mamma hem o sa att vi måste åka till akuten men jag var bara tvungen att kolla klart på ''fångarna på fotret'' eftersom Maria Montazamis döttrar Sara&Hanna var med men efteråt skulle vi åka in. gick in i mitt rum och sen kommer jag inte ihåg når förens jag hade en läkare upptryck i ansiktet o jag satt i en Rullstol!! snacka om jag kännde mig mongolid!!

jag hade altså svimmat och varit helt o kontaktbar så jag hadde typ legat bak o biledn o storgrinat x') aja

på sjukhuset så fick vi ta massa prover, vänta jävligt länge, ta fler priver, vänta, få tabletter, vääääääänta, få ta mer prover o aa.. tog blodtrycktror jag, tempen, blodproov, urinprov, en bommulstuss o halsen o så klämmde hon på hema mig o skit ;)

när vi skulle åka hem fick vi reda på att de var en slag körtelfeber som hadde typ satts sig på levern och mjälten eller nåt o såå ont i ryggen var typ samma orsak som dom 2 tidigare år bara att de blivit värre.

så fick åka hem fick typ nån karta över hur mycket övedoser jag kunde ta av alvedon o iprem. sen fick jag reda på de värsta JAG FÅR INTE TRÄNA PÅ EN MÅNAD!! trode jag skull slå docktor jäveln.. asså jag skulle bli frisk på 1-2 veckor men eftersom levern och mjälten var svulle så om jag fick ett slag på de så spricker dom. men serriöt kommer inte kunna hålla mig i en månad. vill ju lixom träna nu på tis ''/ så jag kommer säkert vara igång efter 2 veckor envis som jag e.

men men så nue jag hemma helt matt efter i natt och alla piller. så blir ingen kolla på DIF match idag ''/

stolt över er som tar er igenom hela inlägget ;) puss



förra gången jag var där ;)

det blev



tack de som komentera :)

G-star raw

asså killart men G-star jeans e så jääääääääävla snyggt! en kille i g-star kläger i huvud taget e snygg! spelar ''nästa'' ingen roll vilket fuckface dom har! g-star kläder e bah så sjukt snygg. typ dör när jag ser en sån kille på stan. aa de var bara de jag ville säga. så killar nu får ni bli lite smått rika o BARA köps g-star kläder för killar med de får en sjukt stor HISS










vilken ska bli min pp-bild på facebook


                                                     
                                              1.



                                            2.

GRAAAAAAAAAAAAAATTIS

idag så fyller min lilla groda år. älskar dig galet mycke o önskar jag kunnde vara med er ikväll första dag som fjortizzz o allt!! kommer komma o överaska dig någon dag lilla sockerpullan! ILY och ha en toppen kväll fast inte jag e med ;) <3













såå fiin!



lite mindre fiin!















älskar dig älra bästaVän

hejsan

jag har varit anus-dålig på att uppdatera. men jag har haft så ont i min rygg så jag har inte kunnat sitta vid datan. har gryymt ont fortfarande men kännde att jag e blggsugen iaf så gört endå.. japp iaf, jag har allt på en gång, feber, ont i huvet, o ont i ryggen. jag undrar lite vad de är eftersom allt kommer på en gång o jag dricker kopisödt mycket vatten. bara i natt var jag uppe 4 ggr o varje gång drack jag ur en flaska vatten som säkert var en liter.. o nu på morgonen har jag typ dryckit 6 glas vatten fast jag vakna för typ 45 min sen. o min rygg gör så fucking piss ont, kan inte stå, sitta eller ligga allt göt ont så jag typ dorgar ner mig själv med alvedon o iprem..
aja om nån känner igen diagnosen hör av er till 0708446411 hahahha ;)



neej men nu slut om klag här. igår var de ju skola.. skitkul.. haha aja tog friendfoto! O JAG FICK TÅ ÅT MIN GÅLIGA SIDA!!!! :'(((((((( så jag ser ut som en mongolid.. aja, jag ser nog snäll ut iaf.. hoppas jag. idag blire bara att vara hemma o försöka krya på mig. imorgon ska jag. (om jag kan) till nån innebandy-start-kickoff-match-intevetjag-grej. hoppas verkligen att jag kan för vill vara med där. hatar att vara sjuk o vara begrändad. har typ ADHD så kan inte bara ligga stilla o vara sjuk. men men är jag lika dålig som nu så kan jag inte.

uppdaterar mer sen pöss på er <3



jag bjuder stort på denhär

next stop, skolan

jepp nu drar man till skolan då. längtar inte men men.

slänger upp lite bilder på dagens outfit





klädbrist så slängr ihop något lite random ;)

nattinatti

nu ska jag sova + att jag har kommit fram till nu när jag e friends så ska jag
1.sluta svära
2.inte vara lika elak
3. alltid räcka upp handen.
4. prata i en sansad ton
5. stötta alla även fast man inte e kompisat
6. behandla alla likadant. man ska prata med alla lika mycket
7. ALDRIG  vara sarkastisk mot någon.
8. viktigast av allt. aldrig göra något dumt med flit.

såå det e de nya reglerna i mitt liv. såå hejdå med hammal em o hej nya jag.. så aa.. fast ne! jag kommer vara exakt lika dan bara att jag kommer få vara med på en sida till i skolfotokalendern, bli ricktigt fet av alla kakor o missa lite lektioner.. eller okej ska vell försöka att inte vara fullt så onskefull ;)

lite svar

ser att de e några som stört sig på mitt inlägg om Engelska läraren! ni skulle inte skriva så om ni var jag. o ja jag e helt jävla stört o cp jobbig ibland men då ska en lärare behärska sig.. jag gjorde endå inte mycket. hahaahahahaha, jag kommer inte dirrekt ändra mig om någon som tror hon/han e lite mogen o skriver att det var omgoet gjort. jaa jag e sjukt omogen, men de är så jäävla kul.



idag

idag har jag varit i skolan
slut.

neej men jag har vell varit i skolan som de flesta andra ungdommar i dagens samhälle. haha o sen blev jag friend eftersom ingen annan tjej ville vara! hahahaha jag var i sistahand o jag blev x') jaja jag tror jag kommer bli ganska bra faktiskt? :S jag e ju snäll bara att jag inte gillar vissa människor som säger emot mig ;) o som friends så måste man ha åskikter o säga vad man tycker för att alla har rätyt o uttrycka sin åsikt x) hahahahahahaha asså kommer typ bli sparkad.. men men jag vann på Wordfeud mot grodan *stolt*. efter skolan drog jag till Linnea, käkade lite nudlar o annat gott o sedan drog jag hem. o de e där jag befinner mig nu :P så puss.



+



=


hahahahahahahahahahahahahahah!

asså jag går av! enskalärer e så sär x) linnea har gjort illa armen o ja undrade om hon kunde lägga upp armen på bordet o skriva på datan så.så förklarade hon vad hon hade aft av för muskler. så han sa ''ska du dela med dig nångonting till klassen?'' hon bah ''jag trorinte dom e så intresserade'' då jag började förklara hur de var då han skrek!! TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST! ASSÅ VÄRSTA PSYKBRYTET! då jag inte riktigt kunde hhålla mig! han e så jävla säääääär! hur kan man bli lärar om man e helt jävlaopedagoisk, fattar inte att alla inte kan enelska o inte klarar av att vi är ungdommar! nått måste lixom hänt vid födseln. så ska jag jobba nu. neej då får jag inte ha headset.. hahahahahah! asså han skapar ju så jag inte kan jobba i huvudtaget x') så från o med nu e jag fan fri från dom hära lektionerna eftersom han är så extremt dålig som lärare..

så lägger utbilder på lite fula människor som jag letar upp







min tråkiga humor men men

so

nu har vi so och jag har övertalat min so lärare att han ska göra en pompomdans sista lektionen på terminen :) stolt att han sa att det händer nog. lite innan kansje ag gö de :D haha skit nöjs e jag nu :P aja igår var jag på rålis! det var skiiiiiit roligta att få träffa dom :) sen var jag med grodan o så mös vi okring en massa! sen så kom grodans pojkvän Lukas.. o då pussades dom bara hela tiden. så jävla trisst. haha nej nej jag fick vara med på ett hörn.. nu tänker ni att jag kanske fick ge en kram.. men neej neej jag´fick prata om massa saker som har hänt mig. såå jag fick ite vara delaktid i deras förhållande! meen jag ska komma in på nåt sätt nån gång i framtiden. nu måste jag fortsätta jobba med den industriellarevulotionen sjik kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o så va de inte de :PPPPpppPPpPPPpPPP

puss hej



snusk! 


jag e sååå duktig

jag har varit i tid heeeela dagen! :D så jävla stolt! nu sitter jag på biologilektion! de e så jävla trisst! vill bara sätta mig på en filt o dööö!! idag ska jag iaf vara men min lilla Groda. åhhh vad ja ska pussa henne! ska nog dra o bada med henne. det är ´ju så otroligt fiint väder ;) aja uppdaterar sen då jag kanske kommit på någe kul o skriva om eftersom jag e sjukt boring nu :P



när vi var o bada o kte båt i sommras i norrland :)

jag ljög förut

svenska hollywooefruar är imorgon inte ikväll ;) ville bara säga de så ingen satt hemma o var sur för att jag ljög ;)

nu har..

..mamma och jag varit o köpt sushi o nu så sitter jag o trycker i mig en b&J. skiiiit gott! aja ikväll äre svenska hollywood fruar och Gunilla kommer få värsta dampen! så de får man verkligen inte missa! aja puss



min sötnos! så jäääääääcla god! man kan inte annat än älskart


asså jag orkar inte

sitter o kollar på tv3 paly o har sett massaolika program! o nu kollar jag på Ensam mamma söker.. (måste ju kolla efter att själv variy med i ensam Em väljer..) aa men iaf. En tjej har valt en kille som är MONGOLID!! haha neej men han ser ganska normal ut men han e såå efterbliven så jag dör! han måååste ha en bokstavskombnation!! -.- asså han skulle hålla ett tal! o jag klarar inte av o se sånna där saker! jag skäms lixom från hans ställe eller vad man nu säger.. aja ville bara säga att han var mongo



en av den blonda tjejens killar. som tyr var åkte han ;)

today

jag har ingen aning om vad jag ska göra! eller asså om jag inte ska träffa nån så e jag nog bara hemma, och det e ganska bra om jag e de. för då behöver jag inte tvätta håret :D nu tänker ni vad e de där för äcklig människa!? men såhär e de. de e skolfoto imorgon o om jag inte tvättar håret idag o låter de vara lite flåttigt så blir det skiiiiit snyggt imorgon! annars blire typ ingen skilnad. menmen! man ser endå ut som en jävla mongolid på alla skolafoton! haha!
aja ska se på spartacus nu eftersom jag inte såg de igår :P

 

haha vintras med bästavän! så jävla snygga vi e! hade helt glömmt bort bilden tills jag såg den på hennes blogg.
kommer aldrig glömma den dan! älskar dig

sämst uppdatering? ja jag vet!

menmen! har inte riktigt hunnit (glömmt bort) aja i fredags var de ju skola (som för de flesta andra snorungar) sista lektionen orienterar vi.. behöver inte säga så mycket mer än att jag HATAR orientering!! ska ladda upp en video sen o jag ser helt jävla uppstressad ut o tuggar på tuggummit som om det var det sista tuggummit på jorden! (lever inte utan tuggummi! ett stakt beroeende) aja efter det drog jag hem o sedan åkte jag typ t Johan, som jag skulle sova hos. när jag kom dit typ käka vi sen så mobbade vi hans lillebrorsa lite x) (sånnt tycker jag r kul, elak som jag e) sen drog vi ut med lulle o nån ting en liten stund. men sedan drog vi hem och jag var skit trött o johan ville se på film så jag sov o han kollade på transformers! dom e skiit bra :O men pallante se en typ skit lång film ;) sen nästa dag flummade vi järnet typ åt korv i mackor eftersom de inte fanns korvbröd, att jag tog hans svarat mjuktisar så han tog mina ROSA!  jag höll på att döö! aja senare skulle jag hem o jag var så sjukt trött så gjorde inge mer än att vara hemma . mama kom hem senare på natten med donken tjock som jag e.

aja de var mina senaste dagar ;)

här kommer lite bilder.



orienterings mästaren



hahah våra otroligt fiina korvar




asså jag orkar inte. de roliga var att dom passade ganska bra! x)

maaaat!

haha är så sjukt hungrig så sitter o söker på mat!! ingen här verkar fatta att ''KVINNAN BEHÖVER MAT!!' åhhhhhhhhhhhh! asså jag har tränat o skiit! jag behöver verkigen mat! nununnnununununununununnNU! inte nån jävla frukt vill jag ha! utan en riktigt extremt stor tjockismåltid!!!!! skulle serriöst kunna skriva en sång om mat just nu! asså jag e dsperat!! :'( asså jag kommer ödöööö! o fy faan vad alla kommer sakna mig!! tänk er! aja går in i kyen o leter efter en vitlök eller nåt att gnaga på!



den vill jag ha!!



eller ngon jvla tjockis burgare!



men nej då! de enda jag hitta är en ! vitlöksjävel!

efter träningen såå..

.. drog jag INTE hem.. utan drog till mammas jobb (wallmans salonger, fö et som inte vet ad de r lägger jag upp ett klipp nedanför) jaa iaf kolla lite genrep, snacka på alla, kolla in allt nytt oh drog in till datan. inte för ens nu insåg jag att jag inte kommer vara hemma för ens framåt 1 -.- asså orkar inte! har skola imogon o allt.. menmen.
medans jag väntar ut att få åka hem så tyker jag att alla ni med skola imorgon ska SOVA!! fatta sönt!! e så jävla avundsjuk att ni kan just nu asså! tänk vad skönt att få ta en dusch, ÄTA (de har jag inte gjort än *stackars mig*) o sen sooova! fatta nice! aja puss o godnatt på er

 

inte så jätte bra klipp.. men visar på ett ungefär.. o så e det massa olika numme och grejer.

@soffan

ligger i soffan och kollar på spartacus! asså serriöst de e så jäääävla bra jag dör! haha typ grinat ihjäl mig!
aja sen skare nog bli lite sömn puss.


pluggisarna

nu e jag o linnea hemma hos mig och pluggar! så jävla nice! fast ne.. aja vi käkar iaf 100 mackor o de gör faktiskt pluggandet lättare.. tror faktiskr linnea leder mackätandet än så länge ;)


de e inte kul..

att vara så pass frisk att vara i skolan men endå så sjuk att man inte kan träna -.-
aja var med martin och petter efter skolan.. noppade petters ögonbrym o sminkade han x) sen kolla vi på fiml :)

puss


mattelekton-matte=lektion+facebook=läraren har misslyckats

asså serriöst! här kommer jag på morgonkvisten! ganska glad, tänkta fan vad skönt matte som e så lätt de ska bli skitnice som 1.a lektion. kommer in i klassrummet, ser vi ska jobba i böckerna (fortfarande på bra humör) öppnar boken, sätter en hörlur i örat, påväg in med den andra hör jag en längre bak i klassen. ''får ma lyssna på musik?''
läraren ''neej det får man inte'' fortfarande lugn e jag o tänker dehär löser jag. räcker upp handen (duktig som jag e) han kommer, jag säger ''asså jag måste ha musik när vi jobbar tyst för jag har tinituss och det går inte att jobba utan'' tror såklart an säger jaa självklar.. ''Absolut........ inte'' jag ''VAAAAA?'' men hallå? jag kan inte jobba utan.'' han ''vad synd för du får inte..'' o så går han därifrån. asså VAAA? serriöst e de bättre att jag e intte på facbook, chattar, bloggar lite, smsar lite. lixom även om han sa nej för at han todde att jag skulle byta musik för ofta eller skicka något sms här o var så skulle jag iaf jobba åtminstone 1 tal! asså serriöst nu gör jag ingentin för de går inte o konsentrera sig + att nu när jag e förkyld slår de lite lock för mina öron o då blire värre.. är man inte ganska misslyckad som lärare då? man får eleven att inte jobba ett piss! en elev som annars tycker matte e kul o endå levererar resultat! vad tänker han med? som att neka en synskadad att ha glasögon på lektionen för han tror de kommer ta för mycke tid att peta upp dom när dom tillat ner på näsan. asså förlåt men han kan inte må bra! sånthär blit jag sjuuuuuuuuukt irriterad på.. aja om jag har ig i matte kommer ja faan stämma honom!



ful e han också!


nu e jag hemma

och det är så jäääääääävla skönt! kollar just nu på supernanny, chattar o messar lite! kommer säkert somna snart o de här e så sjukt jävla cp-skönt! aja tror ni fattarnu så

pusshej





mattelektion är kul

 jag skoja! hahahahahahhaha! ååh såå kul! menmen jag har ätit massa mat idag! pasta o sallad o ketchup! :D
aa jag var hungrig så vafaan! det här e så ointressant såå jag pallar inte skriva mer

hejdå!!



från pappas white-party ;)

hemma

nue jag hemma! har varit med GrodaN, Lukas och Elias! haha fyyfaan vad flummit de har varit :P haha aja orkar verkligen inte skriva så puss o god natt!

har verkligen torka på idér så ni får gärna komentera vad ni vill se/läsa mer om :)



trevligt va?

@ soffpotatis i soffan

hajhaj nu ligger jag i soffan har tryckt i mig 3 mackor och kollar på en film på 9.an. skit skönt att vara själv ett tag o barna chilla faktiskt :) ska möta uupp Johanna senare. aja igår så var ju Elin o jag hos Elin och kolla på film. mötte oscar, nelly o henne pojkvän påvägen (kommer aldrig ihåg vad han heter!) haha så jävla fummiga oscar och jag var x') aja! elin o jag hyrde en skräckis den var faktiskt ganska bra! men läskig. sen var det the cinderella story på tv så vi såg på den också! sen åkte jag hem! somnade på bussen o blev väckt av chaffisen på slutstation x') haha så fick åka tbx men men ;) sånt häner :)



fiina osociala Elin.. haha

film

så nue jag hemma har precis ducshat ocj klätt på mig, ska åka in till stan och möta upp elin. vi ska se skräckis :) aja det gick skit bra idag. vann mot tullinge 2-3 eller 1-2 kommer inte ihåg och huddinge spelade vi 2-1 så 2 vinster :) e faktiskt nöjd om jag ska vara ärlig. aja måste dra

puss


otroligt muppig bild men e osminkad så de e inte såå mycket jag kan göra åt saken :)

Gud vad man man mår bra

när man läser helt jävla cp saker! jag håller på o dö! asså det e så kul så jävla kul! jag kan inte andas! just nu e det en kille på facebook som är så jävla konstig!! hans statusar skulle jag betala för attt få läsa! jag kan tyvärr inte länka eller skriva nåt här eftersom han läser mi blogg menmen hahahahahaha x)

somnade i soffan

såså, nu vakmade jag o jag sov i soffan! så har en lagom nackspärr.. -.- bra bra em med matcher o allt idag!.. nej men jag får bada o försöka mjuka upp lite, de läser sig. jepp idag blire storängshallen med matcher mot.. ehh.. de kommer jag inte ihåg men det var ett par ganska bra lag i think.. pappa ska typ hämta mig kl 10 hära.. så ni kanske undrar varför jag inte sover? joo såhär e de! ja mitt säbarn kan bara somna om när jag vet at skolan väntar x') ;S aja ska göra en ny design.. eller inte jag! det ska jag låta Gordis göra eftert  som jag e ganska IT befriad ;)



e så frukansvärt ful så får bli en gammal ;P

right now

ligger jag i soffan och snacka skype ganska mysit faktikst! är skit taggad inför imorgon! hoppas bara jag e lika taggad just imorgon också! aja nu ska världens bästa säga god natt så puss o godnatt



otroligt sliten o fin :)

lite roliga klipp

såå jääävla min humor alltihop!

måste bah!

aså hon liknar verkligen mig för några år sen! upptäckte de förra sommaren men kom på den nu igwn aja hä-r har ni den! tycker ni det liknar ett yngre jag? tycker iaf jag

en blandning av den



och



den x)

god morgon!

jepp då har man fixat sig klart och har 15 min över :O? vad hände? aja! idag har vi tema dag på skolan.. FRIENDS tema typ! känns skitbra.. eller inte? varför inte nån rolig för typ astridlindgren eller godis eller olika länder så man får typ 100 olika sortes mat från olika länder.. men neej dom valde friends av allt! asså hallå? man kan ju vara snäll mot dom man vill vara det emot och dom man inte vill så kan man juh inte vara lika snäll.. de är ju inte direkt så att de ändras bara för att nån går upp på en scen och säger ''kärlek, respekt och var lika snälla mot alla! tänk såhär, behandla folk som du vill att dom ska behandla dig!'' serriöst.. aja! vi får sluta tidigare så de e ju positivt! ;) men men, ikvll blire nog bara hemma och ladda infö träningsmatcherna imorgon.. hafr varit så sjukt trött på sistone så trore e bra för mig. btw de är så sjuuuuukt fiint väder så tror jag ska hoppa ner i bibini och solbriller och springa några varv -.-
förlåt för långt och random inlägg ;)



dålig fantasi

träning snart..

.. JAG ORKAR INTE! e så jäkla trött och behöver sova. känner redan nu att de kommer gå åt helvette.. neej men nu ska jag vara positiv! aa jag e konstig jagvet men det har jag alltid varit! hejdååå



javet iaf hur man e emo!

Så jävla äckligt!!

Asså vÅran svenska lärare har samma tröja idag som igår.. Asså !! Bara jag ller lärare som svettas så mycke av alla barn borde byta. Aja min åsikt puss

RSS 2.0