10 saker om mig ni inte visste

1.  jag är 1.72
2.  jag behöver glasögon ;)
3.  jag är grym på matte
4.  jag har blivit klassens snille ;)
5.  jag har tinnituss
6.  jag opererart mig 4 ggr
7.  jag har aldrig haft ett föthållande
8.  jag älskar barn och djur!
9.  jag har jätte lockigt hår på riktigt
10.jag älskar långa killar men breda axlar och snygga ryggar !!


hemma nu

idag har det varit en underbart trevlig och lärorikdag i skolan och har tagit in all lädom jag bara kunnat! så otroligt välgörande! asså driver! e redan trött på allt! aja efter skolan drog jag till nackaforum o köpte ptesenter t min mamma för hon fyller somsagt år idag.. ca 23 år :) aja GRATTIS mamsen.
aja hon kommer hem snart o då ska vi handla mat :P orkar verkligen inte, men hon fyller ju så måste vara lite gullig! skippa t.o.m min och Linneas pluggonsdag för henne! du ska vara stolt över mig Mamma! aja uppdaterar sen



pappa fick också vara med.. men grattis mamma!



nöjd med mina köp faktiskt

svar

Annica om next: the bed:
Haha den lyssna jag på ganska mycket när jag var mindre. ;)



johanna
om next: the bed:
ellerhur em alla drogade den i typ fyran haha! ;)

svar: jaaa! men jag gick i en särkola då inte sånt förekom!! sådeså!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

hej nu är jag hemma och äter! massor av mat! helt hysteriskt med mat!! nee skoja äter typ restenr från igår.. aja haha på elevensval eller vad de nu heter så har jag matte/no och hamnade med i en gruppp med några och vi hade en ''5 min rast'' och då staae dom på sån här grej så allt man gör på sin iphone låter.. -.- asså o så på lektionen så skulle petter som han heter fixa då man hörde över hela klass rummet ''Iphone på'' ''iphones säkerhets kod skall skrivas'' ''1***'' ''nu är ipone upplåst'' ''du har klickat på inställningar'' då läraren sa stäng av! vi gjorde som han sa.. ''iphone stängs nu av'' åhhhhh ajg orkar inte!! men sen efter fick dom fixa tillbaka :P aja sen så drog jag o andreas och petter från skolan. andras gick hem åt ett annat håll och petter gick med mig till busstationen o väntade på min buss.. (han blev INTE ALS tvingad och typ dödshotad.. nejnej) ;)
aja snart träning så puss sålänge


next: the bed

nu ska den fantastiskt under bara, fiina, sööta jag sova lite! Linnea gick nyss- vi har kollat på Robinson och Svenska Hollywoodfruar :D och SÅklart lyssnat på dildon Sven som jag tänkte länka eftersom det är min drog!

asså så jävla skön! jag dööööör!

pluggar.. som vanligt



Nu pluggar jag och linnea som vandligt! börjar snart bli en vana att gå hem o tjocka sig ch göra läxor hos mig! haha vi har ätit ostbågar och något annat som liknat ostbågar men e reka o e starka! haha vi e för fan grymma! ;) haha vi har flummat mer än pluggar somvanligt och lagt till en sak till på våran ''vill ha lista'' men det tänker jag inte säga vad de e ;)  det blir lite privat :P

facrapen på fb gjorde hon när jag var på toa..

Den ska vara stor tjock och riktigt hård :D

Ring mig om du har den jag söker (A) ♥
0708446411

så de e inte jag ;) för er som fick förhoppningar :P

puss, lägger upp lite fina bilder..








Biologi

bu sitter vi och lyssnar på klassisk musik.. haha! vi ska börja med det för att tagga ner! ingen är serriös alla sitter med datorerna o gör INGET!! haha aja lägger upp 2 bilder ;)



serriösa alla e!


fiina Oliver och jag e :P

nu börjar den gammal Em komma tillbaka!

jepp nu börjara jag bli som vanligt igen! nu har jag somsagt försovit mig ;) åker snart haha ni får lite bilder på min morgon



FÖRE



plattar



vadå utväxt?



hann med en ego bild i allt plattande



EFTER





dagens outfit.
byxor-mango
tröja-USIMA
midjeskärp-gina
skor-converse



Dagens cp- Em

G-O-D-N-A-T-T

nu ska jag den lilla tyffingen sova! ;)



gammal som fasen!


en till pundering..

.. och ett svar

Asså jag stör mig verkligen på almänna toaletter! asså dom tillexempel på donken! man e jätte kissenödig o ska gå på toa.. & det är skiiiiiitlång kö -.- och inte nog med det! jag har komit fram till att det tar ca. 5-10 minuter för varje person! vad gör dom där inne!? bajsar? svar nej! jag har kommit fram till att hur många väljer att bajsa på en almänn toalett varje gång?
1. man e typ bara bajsnödig max2 ggr om dan o e på toa max6   så sanneroliken att varje person bajar som e före en själv e 0.
2. vem vill baja på en almän toa?
3. tänka vad piinsamt om det är en snygging efter i kön !!

neej så jag har kommit fram till att det inte kan vara så! så vad gör dom! jag vet fan inte nån borde ha ett svar! det tar ju en jädrans tid! så jag kom fram till att jag tror att 95%  sitter där med sina Iphones och checkar in på fb.. ''sitter på donken toan och blir kvitt mina behov..!?'' den teorin tror jag verkigen på! asså hallå alla checkar ju in 24/7 på allt dom gör.. iof har jag inte sett någon sån incheckning än.. men den dagen jag gör det ska jag be till gud och gör en soldans hade jag tänkt!!! 1 % bajsar och 4% är små fjortizar som tar massa egobilder! men inchekningarna e det som tar över!! enligt mina uträkningar 

så nu vet ni varför det tar en sån tid i kön på almänna toaletter!





ushhh




en sak jag funderat på..

..och kommit fram till!

läs detta det är ytterst viktig information!

nu på t.ex pendeltågen har det kommit små klisterlappar där det är en bild på en människa som  har fötterna på sätet! dom var inte där förut! såå det är säkert en sån här pensionär som inte har någon ting på dagarna att göra än att ,  göra sig iording i 4 timmar, rullar håret med en hundra årig gammal metod (pappiljotter), sminkar bort nån enstaka rynka så dom känner sig 10 år yngre fast det är ett hopplöst fall så det hjälper inte ett skit, väljer kläder, kläddar med läppstiftet en sista gång och åker in till stan! i stan har dom inga och möta upp eftersom alla dens kompisar redan dött och familjen har tröttnat på henne för länge sen så dom kommer på några ursäkter som ''neej kan inte idag, lillan sket på sig nyss o sket så mycket så det började brinna där bak, så vi ska till sjukan! men vi hörs älskade mamma! HEJDÅ'' *KLICK* innan hon hann svara..
väl på stan köper hon nån förvjävlig ful, kliande päls på en boutique på östermalm som kostar skjortan så hon får äta kattmat resten av veckan! för hon var juh bara ''tvungen'' att gå in där om ett hopplöst försök att få en vän. men det faila sönder! på utvägen pressar hon ner den i sin DraMat och och åker tillbaka hem för hon har ont i fötterna fast hon gått i beiga sjuksköterska skor, men det var ju sååååååå lång hon gick! påväg tillbaka (på pendeltåget) ser dom ett par tonnåringar sitta med fötterna på sätet mittimot! hon känner sig somvanlig ensam och deppig och arg, så hon måste sura på dom o säga ''TA NER FÖTTERNA SNORUNGAR! VEM VILL SITTA DÄR NU'' tonnåringarna orkar inte säga emot utan tar ner dom.. tanten går av nästa station då dom tar upp dom igen! tanten e halvt blind så ser de inte.. men är fortfarande ytterst upprörd! så hon ringer SL klagar på ett gnällit och tjajtit sätt som BARA tanter kan! och kan hålla på huuuuuur länge som hellst med telefonsamtalet med den stackas ungdommen på andra sidan luren som inte kan mer än att notera de här lite smått!!
detta händer eftersom tantjävlarna INTE har ett liv!! utan måste klaga för att ha något att göra!! och få prata med någon eftersom dom e så jävla gammal, fula och dissade! (ENSAMNA)
 
så nu när detta upprepats 10000023040403020201001002100032010,5 gånger med olika tanter så orkar inte sl med alla tanter så SL har tagit skattpengar på att klistra upp små lappar på pendeltågen! 
men tror ni vaffan det hjälpt? SVAR NEJ! tvärt om (iaf med mig) när jag ser lappen bara MÅSTE jag ta upp fötterna!
aa en tanke och ett svar från mig 

förstår om ni inte fattar några av dom hära ytterst svåra orden men kan ladda upp bilder på dem som jag tror kan vara svåra   



altså denhära lappen



Pensionär- gammal människa som sluat jobb och inte har ett liv utan bara väntar på att dö medans hon surar!


sjuksköterska skor- domhär fast beiga menade jag ! sånna som sjuksköterskor har o gammlingar har för att dom trore e porrigt!




dramat- denhär var ganska pimpad (kanske var med i ''pimp your dramat'' who knows?) men en sån tanter har för dom e för skruttiga för att bära..




papiljotter- ett sätt för tanter att få rin fula tantfrisyr
                                      ll
                                      V   

eller


eller



värsta sortens tanter!! -.-




Boutiqe- är en liten affär med JÄTTE, SVIN, ANUS dyra kläder. (en sån fast med tantigare fula kläder!)

allt för mig nu puss :)

uppdateringen..

inte sådär toppen uppdatering men men! bara för det ska jag bjuda på en bild från när jag var litren som jag hittade när jag STOR-städade mitt rum :') asså den e faktiskt söt.. hahaha aja idag somsagt har jag varit hemma o städat mitt rum inte sådär jätte kul men måste göras! hittade en hel garderob till under sängen x) hur kan dom hamnat där? (a) haha aja blev fint sen iaf ;)



asså jag orkar inte!!

Frukost

nu har vi ätit frukost! skiit gott var det! mozarella mackor o ugnen och obóy är inte fel asså! haha aja nu har linna avslutat sin virkning till veronica maggios satan i gatan! o hon sjunger med med ett STORT leende på lättarna! hahab ser skit kul ut x) aja sen på dan ska jag möta upp Johan.. vette fasen vad vi hittar på. menmen nu ska vi klä på oss
puss



fina <3



våra små mästervärk.. hahah!

natti!

nu ska vi sova! tänkte sova sked med henne men säg inget ;)



såhär ser viut när vi virkar haha!

Det är inga charmerande bilder dom lag upp från lägret nu..



otriligt vilka skills va?


asså jag ORKAR inte :')


här syns det att jag e bollrädd.


straffkungen..


jävla sär!! JAG KOLLAR PÅ NÄR HON SKUTER O GÖR INTE ETT PISS! haah asså ibland så vetja inte varför jag e målvakt.. x)


Tack Annette för du la upp den härara otroligt charmerande bilden..


''om du fångar bollen som om du klappar händerna så kanske du iaf tar en!''
neej men jag vill stå såhär!!


:)


alla e jätte söt o så kommer jag..
''hej jag heter em, jag e 14 år och behöver en extrem plastikopertation och lite smink''

the babes of St Trinian´s

har nu kollat på en skitrolig film! (kolla rubriken) haha garva skiit mycke när rektorn prutta x)
aja nu virkar vi och kommer snart dejta både sängen och varandra. har flummat som vanligt hela dagen.. det kommer vara en stor dag när vi börjara vara serriösa någon gång ibland ;) puss puss





 typ slut på godis :(


No

nu väntar vi på no lektion.. vi har hunnit med både spanska och so innnan! åhhhhhh! jag e så jääääävla trött! aja ikväll sover fialotta hos mig (Linnea) det lir vell film godis o mys! btw igår på träningen så gick jag ner i spagat när jag skule ta en boll.. o jag sträckte mig så in åt helvette!! gjorde så HÄÄÄÄR ont!! stackars mig! så nu kan jag inte gå normalt utan går med ett böjt knä och ett normalt ben så ser serriöst cp-störd ut!! asså mer än vanligt :O haha men men jag får leva med att bli mobbad ett tag nu. skriver sen puss


rubrik sökes

jepp nu e jag hemma efter en lång duskution med hänke och hustav om vad handtag e och efter ett långt snacka med fullis som tyckte jag skulle bli toy boy till 100% och sen när jag sa att jag ville plugga klart skaffa ett bra jobb o bli rik tyckte han att jag var underbar o smart.. haha åkte buss hem med en annan kille i min klass men han gick av orminge centrum o jag fortsatte till där jag bodde ;) så nu blire göra klart läxan,  laga klart maten käka!!! byta om, packa målvaktskaker och möta upp sofia hedberg (en tjej i mitt lag på slussen :) så puss o hejdå sålänge :)



för det är ju sååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kul att plugga


haha lektion

asså nu sitter jag på en lektion.. skiitkul.. nått NO ämne har inte fattat än vilken men något e de iaf ;) haha han jag sitter bredvid ha blivit tillsagt 10000000 gg o jag en r´´typ s´fast de e jag som börjara snacka eller bråka jämt ;) haha aja skriver mer d´sen :P <3

puss


lämnade linnea

vid bussen nyss :) asså fatt hur kuuuul vi hade! vi har varit så sjukt flummiga! aså skrattat åt ALLT!  hihii aja ni kanske märkte de lite på förra inlägget ;) mamma kom iaf nyss innanför dörren.. om ni undra ;) haha aja har inge och säga mer än att jag ska sova snart.. ni får några bilder
puss



min snygga kompis!!



nääära! närmare! nästa därr ochhh!



nähepp det blev långt ifrån ist..



och jätte långt ifrån! så drog en otroligt smickrande pose ist!!



virkningsklubben!

jag och Linnea ska fan gå med i virkningsklubben! haha neej men vi e hemma hos mig o har gjort både matte och Engelska läxan :) haha så nu virkar vi! vi e så jävla grymma! så jag tänkte att vi skulle skapa en virkningsklubb i faramtiden. nån som vill joina o gå in med lite pengar o stötta oss kanske ;) nej men aja.. vo käkar godis förfullt o tänkte inte sluta med det förend det e slut :D lägger upp lite bilder på oss :P



haha duktiga va?



snygga




haha ;)



såhär tjocka blev vi av allt godis



blev lite trötta på vi prova hundkorgen



smexiga? huh?



hihi

Biljardrummet

Nu sitter man här med Linnea och lyssnar på musik :) vi har käkat en underbar fiskgrattäng.. Mmmmm mm!!! Fan vad god den var.. Så var den inte det;) aja snart matte med min mentor som kan tävla om stelhet med en lycktwtolpe o han skulle fan vinna! Aja man får vell le lite fiint ;) nej men vaffan kännde att jag inte skulle bli Jarl Kent hos min mentor.. Men piinsamma är att jag inte ens vet vad han heter :p aja skriver mer sen. Puss

hemma från träningen :)

jepp, nue man hemma rå.. eller varit de ett tag.. men har käkat o dushat! ska sova nu så jag orkar att börja  8 och sluta 4 imorgon -.- ;) hehe aja puss på er




pp-bild på fb

videoinlägg



haha.. vet inte varför jag pratar så konstigt.. pratar jag så?

men hall`å?

är det bara jag som har missat den här new kid? eller vad han nu heter! ser nu att han e höverallt! alla bloggar, fb nån grej på tv.. asså serriöst! vet inte en enda låt med han och aldrig hört namnet förut! är jag helt jävla efter eller vad? haha men asså är han bra eller? eller e han som friday tjejen som bara blir hatad typ? haha verkar inte så på bloggarna verkar mer som nästa justin bieber fast lite mer man! haha aja jag känner mig sjukt efter ska faan söka på nån låt nu med han för att se vem fan skitungen e..



det här ska tydligen vara han? e han svensk eller?

15.07

nu är man hemm då o väntar på att man kan dra till träningen :) hehe idag så skulle vi få våra datorer på skolan.. men min funka typ inte :( haha så jag o linnea blev utan.. undra om dom valde oss för någon anledning? :O aja det har faktisk inte varit en sån jobbig dag.. ganska rolig fasktiskt.. gått in i fl spanska grupp och allt! x) hehe aja efter så drog jag och Lineea och käkade något eftersom vi båda var hungriga.. (som vanlig) men nu drog hon till stallet och jag väntar somsagt på träning :) längtar faktiskt eftersom jag kommer få träffa Grodan, Frida, Emma & klara och allá! <3
uppdaterar sen pöss




jag när jag stod i dif :)

@holywoodfruar

nu e det holywoodfryar-dags! de e så jäääääääääääääävla bra! 

men men, det var fan en nice dag. vi börja halv 10. asså värsta tajkonklassen. haha skiitroliga! vi snackade mest på alla lektionerna för man gick igenom allt.. men asså trot eller ej! den här klassen e VÄRRE på att snacka o driva med lärare än min gammal :O asså orkar inte! aja vi hade hemkunskap som sista lektion.. vi gjorde gröt x) haha jag tving killen jag va med diska ;) haha lika slö som vanligt.. aja efter drog jag och en SKIT gullig tjej som heter Linnea till hennes stall o fick rida på hennes söta lilla toto! medans hon red på sin kompis ena häst o kompisen red på den andra av hennes! vi red ut o var jätte mysigt! 

aja alla var skitgulliga. 

puss bloggfan!

 


linnea :)

skoja bah

jag har inte färgat håret!! jag är inte blondin o kommer nog alldrig vara heller.. eller joo om jag råkar ut för en olycka o tappar alla hjärnceller! men nu e jag lika smart som vandligt o det e inte dåligt! <3

next stop.. skolan -.-

whopwhop! nu så e de skola näst på tur.. jag orrrrrrrkaaaaar inte!! aja tänk positivt Em! dom kan inte mobba en fullt så mycket första dag ;) haha, nej men dom kan inte slajsa mig med en morakniv iaf.. men men nu måste jag verkligen gå.. kommer typ försent 1.a dan! bra Em! åhhhh, så typiskt mig
puss





wow vilekn smygging.. o e´n mamma i bakrunden

@sängen

nu ska den sööta lilla jag sova! e inte så trött om jag ska vara ärlig.. men men, ska avsluta skypeSamtalet typ nu o sen ska jag verkligen försöka!! puss på er o eftersom de flesta börjar skolan imorgon så hälsar jag alla välkommna tillbaka till helvettet..



em med enormt låna fingrar.. hihii fan vad sär

jag sket i vad ni tyckte..

jag färgade blont.. ser skit långt ut efter att hapermanentat de rakt då de inte e fluffigt längre :O kom hem för inte så länge sen. käkade kräftor med mamma. nu blire utgång med hunden i kylan ;) -.-












fiin kall tjej!

@långt långt LÅNGT hemmifrån

Haha, asså jag dör!! Jag e påväg o möta upp några i Sigtuna.. Aa o på bussen påväg till dom e det typ bara fält o lador o grejer.. O så lästa jah på en stor skylt på en lada som var ganska nära vägen.. "sofiaskolan" typ!! Så det var en skola i en lada x') jag döööööööör! Asså serriöst! Nej men jag går i en skola som är en lada.. De är jätte bra utbildning. Nej men jag orkar inte.. Vem kommer på idèn? "jaa vi startar en skola i en lada :D" asså åhh jag orkar inte! Skulle ni lixom vilja tå där? Aja puss hej uppdaterar sen?

nuså..

.. ska jag mot märsta vette riktigt faen var eller kanske inte riktigt än ska fixa mig först. där jag jag möta upp lite kompisar o så. :) ikväll ska jag o mamsen ha mysmiddag och imorgon e det skola.. första skoldan är så jäääääävla nervös!! sajk jag e inte ett dugg nervös :P aja tänkte svara på frågestunden här snart så förtsätt ställ fråger innan de e försent ;)
puss



asså förlåt men de här e så min humor ;)


blondin eller brunett?

shacha, imorgon ska jag permanenta håret och färga.. vet frf inte vilken färg så det får ni bestämma..
Blondin eller mörkt brunt!?
komentera vad ni tror jag skulle passa bäst i :) <3




Hårförlängning clips-on färg Brunt

Joko, Jakamonto, toto

jepp somsagt jag sitter o kollar på Joko, Jakamonto, toto på svtB :D asså så typinskt jag :P aja blir snart duchen och sen fixa sig för att möta GrodaN halv 6 vid slussen.. det har vi spikat på mig :P aja uppdaterar sen efter dushen pusspuss



 jag och grodan för över 1 år sen x)

måste bara lägga uppen video när Martin hoppar in i en buske..



haha så jävla kul!!

asså..

jag har paaaanik! vet inte vad jag ska göra! är så jävla splitrad så de e sjukt!
allt jag hade att säga :S

färdig

nue jag färdig med middagen. suuuuuuuuper söta är dom små barnen :D haha, Ella viktor och clara. det är en jätte mysig familj :) aja vi käkade tacos myste lite i soffan spelade lite spel ritade små gubbar o flummade lite! jag ääääällllssksssskar barn! :) aja imorgon e de the voice. kommer vara den enda i sthlm som kommer gå typ ;D

ajan puss hej och natti natti




världens sötaste lilla :)



haha, så dålig humor men jag tckte det var skitkul!



clara ville visa sina penntroll :)



sen när jag kom in i bilden blev det inte lika gullit längre



smexiga va?


nu ska jag på middag

jepp nu blire midag med 3 barn 2 hundar vuxna o blablabla! så jag den enda i min ålder men eftersom jag e så omogen som en 5-10 åring ibland så gär de inget :)
puss skriver sen om jag får tråkigt



pallar inte vara så fixad :P



snygging :O



jag o voven :P


11.45

shaa, jagg vakna nyss och önskar jag kunde sova längre ;) är skit trött asså :P aja idag vet jag inte riktigt hur det blir.. tror jag ska vara hemma bah.. för jag vet inte om jag pallar åka in till stan med HUND-JÄVELN (som igår var ganska sär men endå) nee så det blir nog bah hemma! sen på kvällen ska vi på midag till Pia och Kristoffer och deras 3 barn, ska faktiskt bli kul :) aja imorgon e de the voice! ska bli kul det ,med.
vi höres pöss



sorry att jag inte ringde tillbaka igår.. men ni försvann o sen träffa jag några som jag snacka meed en liten stun och sen ringde mamma att hon kunde hämta mig på slussen. puss älskling :)


Hemma

nu e jag hemma :) jag drog ju på träning och vi sprang.. hadde serriöst en nära döden upplevelse aja sen drog jag till david och duscha och fixa mig ;) sen blev de ung med Bianca, Josefin, Saga osv kan inte alla namn suger på det.. haha vi gick till ett tält där vi fick sätta på kondomer på en träpinne och sen lära oss om könssjukdomar och grejer.. fick kondom för att vi gjorde de x) haha sen så gick vi lite och sen tappa jag bort dom, träffade emmie, jeppe, david, osv (är serriöst sämst på namn) drog starx där efter för mamma villde de (i´m a good girl (a) ) aa david följde mig till slussen :) söt han e :D och mamma hämt mig slussen. aa så nue jag hemma och har käkat lite :P ska slagga snart :)
puss



haha, jag e alltid lika fin

nu blire träna för hela slanten ;)


fortfarande frågestund hörni så fortsätt ställa frågor!

jaa om ni tycker de är för långt ner så kan ni skriva era frågor här :)


ung08

tjaa, jag tror inte någon har missat att det är ung08 ;) ska lägga upp lite bilder från förrgår och berätta om igår eftersom att jag inte tog några bilder eftersom min mobil försvann typ bajsläng höll på att dö


förrgår

först mötte jag upp Elin och michel och några till och var ett tag :)


sen träffa bella, julia och rebecca då jag kom på den roliga idén haha
TITTA MUSEN ÄLSKLING.. sorry min humor :P



sen fick jag en grundlig lektion i millitärtjänst! snälla! han trode verkligen att jag i högklackat, smink och iof millitärjacka men sen e faan skit insydd och inte als en sån som han har! men han gav mig massa grejer så jag nästa år skulle söka in och göra de här -.- snälla asså!



sen träffa jag lulle, och vi tog lite fina bilder :P





haha jag ser ut som en sån här katt med platt ansikte :P





fiina ;)



haha



haha så jhävla kul.. han blev typ lite rädd för alla människotr som danska! han stod så typ i en timma!



sen mötte ja upp moltas och några



dom satt på understa trappsteget för att kunna se cheerlidarna (stavar som en kratta jag vet) under kjolen ;)



sen skulle dom visa hur man gjorde..



.. det gick inte så bra om man säger så ;)



sen flippa Alexander på moltas för något! jag garva som faaen!



påväg sen tog jag av mig skorna.. fötterna hadde vullnat liite ;)

aja det var iaf i förrgår, hände massa mer kul som jag intehade bildeer på men men ..


igår

jepp, Grodan och jag bestämmde att vi skulle dra till ung, GrodaN tröttna typ direkt så hon ringde douglas och mötta upp han, och eftersom jag hade ringt julia att komma så stannade jag :) så medans var jag md Emil, davis, mark och leon haha vi drog till donken och käka sen så gick vi ut och då började mark frysa ;)



haha, faen vad jag garva assåå, på bilden skulle han altså stå kvinnligt :P

aa, iaf efter så hade jula kommit så drog till dom, det var julia 2 tjejer till och 5 killar. vi drog runt lite, flumma skit kul var det.. tills jag märkte att min mobil var borta ;) leta som faan tills jag hitta sen i info disken. var kan en stund till och sen drog jag :P´kom hem vid halv 1

det var jag dom 2 senaste dagarna :)

shaaaa

skitdålig på att uppdatera? svar ja, men asså jag har haft sjukt mycke att göra ;) nu har jag iaf precis vaknat och ska vell gör frukost så jag orkar med träningen idag ;) jepp jag ska trana och pallar verkligen inte dét idag, känner mig som en död mobil.. den går verkligen inte o starta. men men venne vad som händer innan eller efter träningen, vi får e ;)
puss skriver mer snart och berättar om ung08



lite slitna jag just nu..

skojakt!

hej hej, det blev inte så igår att jag träffa griódaN så jag drog till ung och mötte upp skitroliga människor! lägger upp bilder i kväll på allt eftersom jag inte honner nu för jag ska träffa grodaN :O aa och jag e klar nu.. och så märker jag att min skor e borta!! har inte använt dom sen i vintras.. :( så jag ringde pappa och han hade lagt dom på lagret! så han vet inte om han kommer åt dom ''/ men han ska leta annars får jag gå barfota, nej men jag vill verkligen ha dom.. vet inte vrför bara e så. aja puss hörs sen



vette fan vad de e för skit på kameran :S



uppsatt eller utsläppt?

johanna dissarN

jahopp, jjohanna skulle vara med lukas jäveln aja jag drar in till stan, hör av er om ni vill ses :)



före


efter



the end på mitt ''bad depp''

nu har jag då badat klart!! var skit depp tills jag hitta.. ''DE LILA PARAPLYET'' :D nu e jag glad igen efer en lekstund med den



uu? handduken e av! porrigt..



och så var det inte så..



showa lite med det



smög med det



fightades med de..



var ovandligt ful med de..



trilla..



tummen upp på den asså!!

puss

hej hopp

nu har jag vaknat, ocg ska lägga mig i badet med ett glas... OBÓY :) och deppa för att sommarlovet e slut snart ''/ det  är helt sickt hur fort det har gått! ena dagen har man hel sommaren framförsig och tänker på alla planer för sommaren i badharet och hux flux ska man lägga sig och tänka på det som HAR hänt.. asså e fett depp asså. (jag tänker bäst i badkaret det e derför.. annars går det inte så fort för mig att komma fram till saker, grodan brukar hjälpa mig med den delen) aja slipper iaf gå tillbax till gammla rålis, utan ska t björknäs :) ska bli ganska kul endå med lite nytt.. :)
idag ska johanna och jag leka om att går som det ska, annars får jag hitta på en plan b puss haj!



fining jag e

cp-ryck

asså, jag får verkligen min cp-ryck några gånger om dan! och då blir jag verkligen konstig!! haah asså folk som känner mig och ''varit mrd mig'' ver verkligen vad jag snackar om! sen kan jag faktiskt vara helt normal i mellanåt men när jag får min cp-ryck så måste jag verligen försöka hålla kooll på vad jag säger.. hahahaha asså mm ville bara säga de! + en sak jag kom på när jag skulle sova en kväll på lägeret är att GrodaNs (johannas) lillnagel äe så jäääääävl liten! de är helt sjukt! konstig sak att tänka på men den e verkligen inte stärre än min hjärna.. nej men en .. snabbmackaron! eller en halv sån! haha asså jag garvar åt den för mig själv just nu.. aja de var bara det jag vill säga pusshaj





bilder på johannas lill nagel man ser inte så bra ''/


cp?



mer cp?



mest cp!!



här e när jag blivit normal igen :)

balkongen

nu ska jag sitta på balkongen och snacka med bästaste! lite kallt men jag har ju min filt-tröja-poncho-grej :D



det är faktiskt ett par shorts på mig! dom har bara åkte upp men men lite porrig e man ju med påsar under ögonen och helt jävla uteliggarstil ;) och jag gillar den ''jan'' mycket!

Frågestund

gjorde en frågestund innan jag åkte i fredags, men den verkade inte komma upp :O! aja så den kommer nu :)



så fråga på om allt svarar på precis allt! hur onödig den än är ;)
så fråga nue :P

puss

när jag kom hem..

.. så låg det KÖNSHÅR  i hand fataer uschh! nej jag bah skoja de gjorde de inte.. såg derimot ett städprogram där det gjorde de ushhhhhh! haha myysit o se när man åt mat (som jag lagat själv, pro eller vad?) aja idag åkte jag till rönninge :) hängde lite där o sen åkte hem! på penedltåget snacka jag med grodaN! har inte träffat henne på sjuuuukt länge :( höll typ på att börja grina! aa för att jag har sån sjuk humor :D haha aja nu ligger jag iaf i soffan och njuter av ''Real housewives of beverly hills'' så jävla bra (inte lika bra som svenska holywoodfrukar! som börjar snart btw!! haha

kommer bilder på lägret men pallar verkligen inte!! men fortsätt läs min blogg lika flitigt som ni gjort!

puss


sommaren 10

jag

deckar fan nu så puss bloggen



saknar min kära moder!! <3

hemmma nuuuw

jag e hemma och satt mig på balkongen med ett glas (efterlängtad) obóy :) shhiiieet nice ;)
jag palla serriöst inte packa upp idag om de e någon som undrar.. och imrogon kommer jag lägga upp lite bilder :D saknar alla fina tjejer grymt reda, hade det skit kul :) msk och 60 killar  och träningar heeeeela tid ;) haha, e lagom sliten nu asså men hade ingen lust att åka hem direkt ;) ska vell sova tidigt ;) aja efter tågresan hem som var ganska flummig med alla övertrötta tjejer drog jag och pappa till en sushi restaurang och åt sushi (aa för de e ju verkligen inte de man gör där) ;) aja puss puss skriver nog (inte säkert altså) ;) sen
puss



jag och pappi i midsommras ;)

''NYTT''

jag tännkte jag ska göra ett videoinlägg varje fredag ;) ni verkar tycka om dom så håll nu utkik varje fredag efter dom ;) ska försöka hitta på lite roligare saker än dom innan ;) haha btw ni får gärna komma med förslag vad ni vill att jag ska prata om i videoinläggen :) skulle vara lättare då lixom :P aja då vet ni de

puss


jagjagjagjagjagjagjagjagjagjag

jepp, blev nyss taggad i den här, tyckte faktiskt den var lite söt om jag får säga det själv ;P



jag e då tjejen där som kollar in i kameran om någon har missat hur jag ser ut ;D

shoping

jag ska lägga ut lite bilder på vad jag shopa i onsdags.. haha glömmde lägga upp :)




blus och en bikiniöver del





en till blus och bikiniöverdel :)



en kofta/tjocktröja/sjal/poncho vette faan vad de är men den var jätte skön :)



överpluppen :D tyckte den var mycke snyggare än dom vanliga silver´färgade :)

så de var allt inte överdrivet mycke men e nöjd :)


nu har jag packat klart..

..ska bara stänga väskan -.-



får nästan igen den 1.a väskan (a)

en sista

svar på lite komentarer innan jag åker :)

Anonym om dagens shoping:
fin blogg, fin tjej, fina saker ;)

svar: hehe tack du, man får skriva namn :)



nicenice om dagens shoping:
å, vart hardue köpt den?

svar: lyx butiqen hm ;)



Hampus om dagens shoping:
Fin mage o bh :D

svar: mupp ;)



Malin om dagens shoping:
guu vad fin :D

svar: tack hjärtat :)'



Anonym om sluta inte..:
Dont mess with the zoan :)

svar: jepp..?



lona om sluta inte..:
så fin design du har ^^
allt är bra med dej ???????????????

svar: tack du. bra,hur äre själv? :P



elin om sluta inte..:
vad heter den filmen? verkar jätte kul ;)
puss

svar: jiddra inte med Zohan ´, somsagt :)



Alexandra om sluta inte..:
Vad heter filmen?
Fin blogg, kram!

svar: kolla åvanför :)



Linda om shopa.. igen :D:
snyggingar :)

svar: tack, ska du säga ;)




heh om @rönninge:
ofta kan bor där? :O

svar: neej! tyckte bara att jag skulle varit sjukt skillad om de var de huset jag tog över ;)



statestisken

statestiken gick upp med med 96 besökare igår, bra fortsätt så :) och fortsätt komentera om ALLT! :)

puss



jepp, nyvaken o fiin ;) nu ska jag dusha och fixa mig sen blire Wallamns (mammas jobb) o därifrån till centralen :)

filmen igår..

.. de verkar som många vill veta vad den heter ;) den heter ''jiddra inte med Zohan'' så nu vet ni de ;)



var sjukt kul

sluta inte..

.. komentera nu sötisar! ni var grymma så fortsätt :)

aja, nu kollr jag på en film där en kille börjat som frissör men kan inget om det så han ligger med tanterna och gör dom kåta o de funkar riktigt bra ;) haha nej men snart blire sova för mig :P och imorgon.. tutturutuuuuuuuuuu LÄGER ska bli så jävla kul att äntligen få träna, ska bli så jävla skönt har längtat som faaaen! så jag e glad nu :D nattti natti ska endå sova snart så säger gonatt nu, sorry för flummit inlägg.. men de är så jag e o hela bloggen e lite konstig ;)



helt normal.. inte als damp..



haha, alltid lika cool..



nej men jag gillar iaf att bära saker..



glad är jag iaf och det är huvudsaken.. eller? ;)

dagens shoping



rosa sport-bh :D





hunden ville vara med ;)



en ring till till min ringsamling :)

shopa.. igen :D

nu tänkte faktiskt mamma och jag dra till nacka forum och shopa glad? ohh yes! jag kommer aldrig tröttna på det lixom :P vilken tjej gör de ? haha aja puss hej



älskar dig mammi

svarar på lite komentarer nu rååå

felicia♥ om ghost wisper:
fin blogg! :)

svar:tack sötis :)



Hampe om @home:
Riktigt fräscht :)

svar: haha jaa ;)



Lisa om @home:
de var faktiskt snyggt Em :) saknar dig

svar:facktiskt!? :O din bajskorv ;) <3 skanar dig med



haha om nu har lilla jag vaknat:
mer video-inlägg! du är så jävla rolig. fattar inte vad du gör, men de blir så kul.. xd
krya <3

svar:haha jaa men försöker vell inte vara tråkig iaf ;) tack du



.. om Kebab mannen:
ofta du jonglerar? varför? vad är det bra föer? :0

svar: jaa du, det undrar jag också ;) nee men jag skulle typ lära mig det i sommar för att ha mer bollkontroll i mål serru ;)




mammilammi om videoinlägget som skulle kommit upp igår:
HAHAHHAAHA Einar "Dynamitharry" Mattson! SÅ RÄTT!
hehe men du är söt du gummsan :D <3

svar: hur många namn ska jag ha egentligen! Einar mjukrumpa dynamitharry mattsson.. haha jaa ibland så lyckas jag me de med ;)



Hampe om videoinlägget som skulle kommit upp igår:
hahah rökande dagisfröken bästa på länge ;)

svar: hiihii, ja ibland så lyckas jag faktiskt vara lite skojig, inte ofta men ibland!!


.. om videoinlägget som skulle kommit upp igår:
vad sör du är em haha wiskey drickande, rökande dagisfröken x) <3

svar: sött vet jag inte riktigt, men tack :)



så de var alla puss på er alla! <3


såhääääääär kul hade jag i stallet en gång.. helt onödig bild.. men gillar bilder som e lite fula på mig ;)




today babes

idag ska jag vara hemma, packa, fixa lite och träna.. haha rolig dag ;) -.- nej  men jag åker ju imorgon så måste vara klar med de.. annars blire trisst om man inte har kläder eller något med sig ;) stå naken imål.. inte bara att det skulle vara piinsamt utan det skulle göra ONT! haha aja vet inte vad jag ska skriva om.. fattar ni JAG (Em Maria Kristina Ståhl Lundstöm) har inget att säga :O aja ni får en roligar upppdaterning sen :)

puss '



en gammal bild på mig och GrodaN

(ring mig jag vill snacka lite (a) kanske hemlisar) :O



jag ''råkade'' somna

haha, jag pallade verkligen inte skriva igår så ni får de inlägget idag istället ;) haha


den mycket goda meren ;)!!



jag igår med smiglasögon.. asså jag fattar att inte man kan bli så ful med dom! :O





igår på tåget var det en jätte arg tant som stirrade superargt på några mörka killar som sprang omkring som faan! o när dom kolla bort kollar hon med ''killer eyes'' men när dom kollar på na kollar hon bort x) jag gick av!!




mamma hade gjort de myssigt :)

jag äter fiint som vandligt



vadå sugen :O ??



såhär kommer jag se ut om nåt år när jag har ätit upp mig till en riktig squachare.. för er som inte vet vad de är å e de kvinner som får betalt för att sätta sig på män och dom är alltid jätte feta! dom får ca 2000 i timmen :O snabba pengar asåå..



like this! mitt framtida jobb ;D '




mamma hadde en dansuppvisning.. -.- alltid så kul att se på.. vad e de för fel påhenne? den som tar henne ger jag 10 spän vem vill ha?

@bussen

Nu så sitter jag på sista bussen påväg hem :) köpte en mer dricka som c Var ny ! Smaka skit gott!! Var ju o shopade idag o ni får bilder på vad jag shopa imorgon :) pallar inte ikväll för jag e ju fortfarande sjuk och ont i huve :/ men ni får se drickan.. Den e intressant x) och sen ska ni få lite bilder som min mamma vill att jag ska lägga upp på mig x') då får ni garanterat se en annan sida av em ;) aja puss, så länge får ni en old one på mig :)

@rönninge

haha, jag ar tagit över johans lägenhet medans alla duchar o spelar spel oh sååå mohahhhaahhahahahaha! fett elak! aja kom hit myss o skypar med rh och någon annan random :D
puss
(a)

nästa, stan

nu ska jag till stan möta upp morsan som fixar naglarna, få pengar, köpa 2 saker på stan o sen blire mot rönninge bye bye babes



fiina kläde ;)



kolla vad jag kan :O

pöss snorisar

goden morgon

nu e vackra söta jag vaken.. jag försöker vakna till lite för snart e mamma hemma och ska kasta massa bollar på mig.. kan somsagt inte träna springning eller styrka eller något sånt eftersom jag fortfarande e sjuk! så det blir mord med bollar ist ;) aja sen ska jga nog till rönninge o träffa nån där ;) haha. ska hem ganska tidigt för att jag måste lägga mig tidigt för att försöka ställa tbx dygnet ;) men de e inte lätt asså. aja nu ska jag lyssna på musk o sen ska jag göra något annat så pusshej



frasse och jag i våras!

ghost wisper

nu sitter man o  kollar på gohstwisper medans man messar med bästase <3
ska sova sen och imorgon blire tecknik träning! ska bli skönt att böra med sånnt nu också! längt fan
puss på er

@home

nue jag hemma och trot eller ej men målvaktskläderna har kommit!! (inte hjälmen och handsaknar då -.- men men de klarar jag mig utan efter som jag har extra handskar hemma och fick låna en gjälm idag av laget :D var faktiskt coolare än vad jag trodde.. lite anorlunda jämfört med bilden.. aja ni får se bilderna nedanför.. ja jag var i stan med amanda, köpte en chilatte mums förtsatte lite på stan öpte en strass navelpiercring plupp orkar inte lägga upp en bild på den.. sen gick vi t kungsan påvägen fick vi en ''vasa mellanmål'' vi tog o blev nöjda.. vi trodde de typ var hallon och blåbäsryooghut med lite flingor.. men det var SYLT med flingor bläääääää skiit äckligt! jag inte gilla ;) men men den slängde jag då en tant satte sig bredvid migs som också hade gått förbi ståndet där dom delat ut.. hon var fet! och hon öppnade så hastigt (var vell hungrig som vanligt..) o de skvätte över hela mig uchh! lite surt gick vi iväg o kolla på skor! me like ! aja sen mötte jag upp Fabbe snacka lite, hämtade hjälmen och sen drog båda till slussen o sen hem. hemma fick jag målvaktsgrejorna somsagt, det var min underbara dag ;D

puzz


var tvungen o sudda ut ansigtet eftersom jag såg cp ut



här me ;)



yeeah ;)

stan

nu drar jag till stan.. orkade inte fixa mig så mycke så det gick ganska fort :)
herrå <3



mjukisar, 2 vita linnen och den gammal vanliga gröna ;)



otroigt fin..


jag tänkte..

.. börja men ''vecknas video'' det är en video som jag tycker e sjukt kul, eller som är bara värd att se! varje tisdag lägger jag upp en sån. hahah tänkte ju att man måste koma på lite nya saker på bloggen :)

så de e somsagt tisdag idag så jag lägger upp en fiin liten video som ni ska se!
det är ett julradioprogram, så ringer en jättte konstog kille in ''Erik'' och han e helt galet ball x) jaa kolla!

(det går inte att få upp det på ett normalt sett så jag måste länka! men kolla för den e såå värd att se!)

http://www.youtube.com/watch?v=DeA_WcG4zc8&feature=BFa&list=FL69nozTv9c34&index=2

kolla nuuuu!

nu duschad

jepp nu e man somsagt nyduchad! ganska skönt eftersom jag tycker man blir lite äcklig när man e sjuk.. så nu har jag bara smink, platta håre, väljakläder, och lite packning kvar.. -.- tar typ 2 timmar. mamma och Amanda är i stan, amanA fixar håret och mamma jobbar. amanda e juh klar snart så då ska jag möte na och shoppa.. men jag vet inte nnär fabbe hör av sig och kan ses så han ger mig en hjälm, så jag inte skadar mig när jag går ¨på stan (a) nej men den e juh t lägret.. jag tror ingen missat de.. aja puss uppdaterar sen

 

haha, fiin e man inte men vaffan.. jag gillar att vara ful!

Kebab mannen

nu har vi varit nere och käkat kebab, mumsigt men känner sig som en stor griiiiis nu ;) heh men ibland får man :)
aja, nu liger alla ink hunden i soffan och kollar på lyxfruar på bevelyhills (kan inte stava.. som ni vet/märkt)
det blir vell läggdags om ett tag. imorgon ska jag först möta upp fabbe (min nya tränare) och eftersom inte hjälmen hinner komma tills träningslägret så får jag låna en av msk :) sen blire shoping med Amanda, vet intte om det bara blir fönstershoping eller om något får följa med mig hem ;) puss på er och god natt. kommer nog inte blogga mer för ikväll.. men vem vet om jag inte kan somna kanske de blir så.. ni får lite bilder på dagen ;)





jonglerat



lekt med ollar ;D





dagens outfit till kebaben x)



tryckt i mig godis på de också.. bäst att lägga på sig innan träningslägret! :O

puss och god natt


nu

nu, så har jag ghort en ansiktsmask och ska kolla på herbie! barnslig som jag är älskar jag filmen.. speciellt när man e sjuk :D
vet inte när mamma och amanda kommer hem.. men vi får hoppas de e snart, börjar bli trisst. berättar planerna för imorgon efter filmen ;) inte för att de e så mycke att veta.. men endå ;)

 

fiin..




nu har lilla jag vaknat



jag sitter bara o snackar skit! men pallar inte skriva nu.

nu.

nus ska jag sova. bloggar lite imorgon vad som jag gjorde ilväll.. inge interssant.. men ni får nogra otroligt fula bilder mamma tog på mig. så natti natti och sov sött.
puss

amanda för något år sen när hon spelade in ''Hallelujah''



hon e så duktig så :)



fina amanda

vet ni vart jag har varit?!!!!!!!!!!?!??!!??!?????!!!

jo ICA MAXI :O fatta vad kul vilken tur jag har som har en sån snäll mamma att jag får åa dit med henne -.- ;) neej men det var inte så farligt eftersom jag fick hudrengöringns-saker och fundation -.- haha.. men de gick fort så det var inte så farligt. nu kollar jag på family guy, och de e lika bra varje gång.. snart ska morsan och jag ha våran egen kräftskiva på balkongen ;)







jätte bra fundation. lite dyrare men klart värt de 149:- tror jag



rekomenderas verkligen! hade ganska dålig hy och nu e den skiit bra om man tänker på hur mycket smink jag använder. billig e den också ligger runt 25-40 kr styck. o för mig fuckar det skitbra.




videoinlägget som skulle kommit upp igår



haha sliiiiten..
gillar att jag pratar i slowmotion ;)

parishiltons new bff

haha, asså det är så patetiskt! haha, kolla dom grinar över ALLT! ''paris i wanna do dis for you but i cant! please please forgive me'' asså vaffan! det är en liten kändis.. men det är för fan en helt vanlig människa och efter programmet.. hur mycket troru hon bryr sig om dig då? svar: 000,=0000000000 herregud! fast de e superkul att kolla på typ går av! aja vet inte vad jag ska säga mer.. men j<g ha skrattat 225 ggr ;)



hela gänget..




lite svar på komentarer

Julia om hajhaj:
krya på dig gumman <3

svar: tack vad söt due <3




David om utgång:
DU ÄR SÅ JÄVLA HET EM!

svar: ibland såå ;)



Anonym
om skolan: ¨
ska du bya skola? isf varför? :)

svar: det har jag skrivit innan, men kan ta de igen..
ja det ska jag, det är för att
1. alla bra lärare byts ut mot alla cp lärare,
2. det tar jätte lång tid att åka in dit..
3. lite privata skäl.
hoppas due nöjd



hej einar mattson om utgång:
DAAMN! SEXAPPEAL!!!!

svar: jaa, jag e verkligen det ;) <3 love you



... om telefon:
asså den där johan verkar feeett het :o

svar: hmm, vem han det vara? :O x)



anonym om utgång:
shit vad snygg du blivit Em!



svar: jaa, jag har mina stunder x)



the sexy one om fortsätt komentera nu sötisar:
fan vad fet du är em! så fucking äckligt! du tror verkligen du är något! fan vad vidrig du är. asso du fattar inte själv hur patetisk du är. tycker fan synd om dig.

svar: jaa, vad trokigt at du tycker så. men vad e meningen att säga de till mig, asså de känns inte så kul att du sitter och skriver så till mig och inte kan skriva ditt riktiga namn ''/ jag kan inte förstå vad de är för mening att skriva så? vad vill du ha sagt? vad lixom ger de dig att säga att jag e ful, fet och äcklig. du kan inte riktigt ha alla hästar hemma..




anonym
om länkar:
älskar den killen! är typ min idol <3
fin blogg <333

svar: visst e han kul!
tack, vad söt due :)




Anonym om svar:
Heeej :)
Är du kär i någon eller gillar du någon? :D

svar: haha, njaa inte direkt.. fast vem vet, snart kanske ;D



tyra om bestämmt:
gud va tråkigt att du byter skola eem :(
men lycka till i din andra1!
Puss på dig :) <3

svar: nawwie, vad sör du e, puss på dig med och kommer och komma och hälsa på :)<3



<3 om utgång:
har du tränat under sommaren? du ser smalare ut nu. du verkar alltid vara snygg, är du nöjd med ditt utseende?
kram

svar: jaa, vi fick ju ett chema av våra nya tränare hur vi skulle träna, men såå överdrivet mycke var de inte. njaa, asså vissa dagar tyckar man att man är huuuur snygg som hellst. och andra dagar gråter man av skratt för man e så ful, som tillexempel idag ;)



bjuder på en gammal nu :)




hajhaj

nu har lilla jag vaknat, det spöregnar och mamma sitter och berättar hur hon har varit klädd och hur håret har varit dom senaste dagarna.. lite kbry men vaffan. haha jag är fortfaranade sjuk och känner mig som en ledlös kanin.. vill göra massa saker men de går inte. men men, man får skylla sig själv om man börjar bli sjuk och fortsätter gör massa undliga saker. idag blire hemma för mig, har ingen ångest för de spöregnar här, ikväll ska mamma och jsg äta sbenska kräftor och västerbottenpaj :D ska bli mysigt



ni skulle bli rädda om jag tog bort händerna.

sleeptime

nu ska jag sova och bli frisk över en natt tänkte jag. får se hur jag lyckas med den saken.. tänkte videoblogga.. men vet inte hur man laddar upp. jag e lixom lika otäcknisk som en sko med hundbajs.. aja haha bloggar imorgon och får se om jag får upp videon imrg ist.. lite piggare då kanske
puss



lagom fin sådär.. grrr



fick jag i födelsedags pressent av finaste bianca :) love you <3


vet ni vad jag såg nu?

joo det är ''23:05 Spartacus: Blood and sand'' åhhhh! de e så bra i love it. det rekomenderas verkligen till alla söta bloggläsare som storbloggarna hade skrivit -.- ;) neej men det e jätte bra och han e skit sexig! inte bara för att han ser bra ut.. inte i ansiktet.. (altså ass nice kropp!, skojar inte) utan för att han e så fiin! han e som lixom.. jag vet inte men något fiint och bra! så kolla på de om ni inte ska göra något annat? för det är BARA skit på tv idag Förutom dehär!
nu ska jag laga mat tänkte jag.. de evell typ viktigt med regelbundna mattider när man e sjuk ocj äta bra eller? aja satsar iaf på den saken. pöss



okej, den blonda e snyggast, snyggast kropp! (a)  (men ni fattar grejen, halvt avklädda killar hela programmet)

btw glömde kanske säga.. men går på tv 6 23.05 glöm inte de ;)

omg

jepp, jag satte på tvn nu lite sjuk, trött och bara almänt låg. mm då sommarkrysset var på med karolina af ugglas!! JAG HOPPADE FAN UPP I TAKET! FATTA HUR RÄDD JAG BLEV ELLER :O de inte okej lixom de är något fel! var bara tvungen att skriva de.

 
man ser 0 så ni får en bättre





denhär godingen.. fyfan!

bilderna

nu kommer bilderna från igår+idag :) haha



magda, cod profse nr 1! haha jag derimot var nog den enda som satt inne på bubble trubble och sånna spela för barn under 10. haha klarade iaf ut allt (stolt)



magda är fokuserad ! (ante med i bakrunden, men han e juh datanörd från början) ;D



magda och jag när vi skulle hem och var överspidade och alla höll på att spy på oss eftersom inte dom var lika pigga och snygga som vi. vi hittade tillslut en vän iaf :D



helt serriösa bilder hahahahahahahahahhha x)



lagom sliten på bussen hem.. då e en sånhär skitbra! man kan inte spilla så lätt och det är inte ansträngande och äta :D perfekt Em uppfinning

de var inte så många bilder men men ;)




sha sha

nu e jag på io ;D haha, jag vet värsta no lifern haha enj men lite kul e de. det e jag, johan, magda, ante, robin, carl, lulle så lite nice e de. fast johan är ändå fett hetast! MM SÅÅ SANT.. aja går inte at ladda upp bilder sp ni fpr imorgon.

puss



bjuder på en gammal i8st :)

nu så..

..ska jag bege mig mot bussen :) ska bara packa de sista.. håret hinner inte bli plattat ordentligt så de får vara lite lockigt, hann lite.. men men de e bättre än innan. slänger upp bilder hur jag ser ut en dag som denna x)



randig slapp tröja
flätat skärp
ett par höga shorts, de syns inte att dom e höga men jaja, de blit bra ;)

 

sminket blev ockej.. och håret får funka ;)

awakewake

nu har jag vaknat :) o ska fixa mig. jag har hunnit med att duscha också btw men asså de e inte så intressant. jag ska till rönninge och möta upp Magda (Michaela), Anders (Ante) (Andreas) & johan som bara har ett namn :) aja, jag e lite nervös att inte håret hunnit torka tills bussen går 1 för att jag måste platta det för de ser förjääääävligt ut.. hehe aja i natt blire (trorJa) io -.- jag vet inte hur dom lyckats tvinga med mig till det lilla nördstället x) men men jag har Magda som e lika intresserad som jag så vi kan nog hitta på en hel del kul på stället :).. (jag får inbilla mig de för att inte totalvägra sen) haha. nu ska sminket på. och då blir det en annan Ém som jag känner igen i spegelen ;D 
puss på er söta!

 

bjuder spå en sjuuukt sliten bild men så ser jag ut just nu (mitt hår e rellativt rakt för de har inte krullat upp sig än)


nu..

.. så e jag hemma. ska ut och springa och sen laga lite käk ;) är ju mästerkocken själv asså ;) haha aja. ikväll blir det bára hemma och kolla på tv o chilla. kanske snacka lite i den lilla aparaten som jag är grovt beroeende av.min bäääääbis ;D ska kolla lite planer för imorgon. hehe det e en hemlis vad jag ska gör förstår ni.. a secret thing. kanske är jag en hemlig agent som ska spionera på min nakna granne som brukar ha nudistfester på dagiset kanske? :O haha nee de är jag inte ljög bah (suprise) fast de där med nudist grannen och dagiset är 100% sant, skit äckligt/super kul om ni frågar mig. har ni någon sån hos er? njaa inte riktigt va :O ? haha aja ska springa nu pöss!



barnvändligt



icce barnvädligt!

utgång

ska dra ut o träffa några nu :) blir inte så länge för jag e bajstrött.btw e det bara jag som älskar att ta drivbilder till topmodel och låssas som man har såå mycket problem.. haha de gör iaf jag när jag har tråkigt o kollar på topmodel. o sen garvar jag åt de i typ 25 min ;)  hahaha, jag lägger upp en bild på em the next ''BIG SISE MODEL FOR HM..''
(översättning= Em, nästa ''överviktsmodellen i hm katalogen'' typ bra översättning.



you wanna be on top? ohhhh yeeahh! nu vet ni vad jag gör på fritiden x')

jepp..

nu så har vi ringt målvakts skiten.. o fick reda på att salming inte ska ha vitt o turkost utan orange o vitt.. låter skitfult tyckte jag också först.. men tror att det kan bli ganska coolt :) aja allt kommer hinna komma utom hjälmen.. såå jag hoppas att jag kan låna någon annars blir det tråkigt för mig ;D haha aja lägger upp bild på de.. finns ingen bild på hjälmen menmen




lite konstiga men coola om du frågar mig :)

nue jah hemma

de var en jätte fiin skola! haha! jag ska få en egen data av skolan :O öhh, vaffan är de här täbkte ja ;) nej men det var en jättemysig skola. så byebye rålis and hello björknäs ;)
nu så ligger mamma o jag i sängen, hon läste typ en likabehandligsplan.. (fatta no life) o jag sitter me datan :)
ska snart ringa upp klubbhuset (dom vi beställt innebandymålvaktskläder av) o se varför inte resten av kläderna kommer ''/ börjar blir lite bråttom nu för om jag inte får den kan jag inte följa med på träningslägret men men de löser sig. ska kanske t priden en snabbis sen.. har inge bättre för mig eftersom min sötnos jobbbar ''/
uppdaterar senare puss





mamma e lite trött ;) jag e lite elak som laddar upp ;D

skolan

nu drar jag t nya skolan, ska berätte hur de var sen.. för er som undrar annars kan ni skita i att läsa de.
puss








hehe :) aja de har jag på mig, ser jag städad och fiin ut. eller?! :O

telefon

nu sitter jag o kollar på 2  1/2 men och snackar med Johan i telefonen :) ska snart sova puss




mongolder

haha, btw glömde säga, när Groda>N och jag satt på Donken så var de ett par brevid oss med en enorm kvinna på alla sätt och en pytte liten kille på alla sätt! o jag bröt ihop så äntligen när jag böra skärpa mig (och johanna med för den delen) så kollade hon lite till höger och började vrida huvet rakt fram samtidigt hon sa ''alla är olika'' och sen bröt hon i hop totalt!! o jag fatta juh inte varför för ens jag vände mig om.. där hadde hissen öppnats och 6 mongolider (med olika cp-störningar) sittade ut lite uppspelt ut ur öppningen ! jag bröt ihop jag med o vi garva typ 10 min !! asså de var så jävla komiskt!!.. okej skit elak jag vet! men de här är min humor! skadeglädje och sånt här! elakt men kan inte rå för de x)
haha aja puss



like this :D

fortsätt komentera nu sötisar

kom med förslag om vad jag ska blogga om, eller bara komentera något
puss bbys



1.a doppet iår ;)

länkar

nu länkar jag lite galna filmer ;D hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=oiYJIsqnQ0k

killen som dansar sååååå fiint.. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=j6Wnz6bjMZ4

när Grodan och jag var i Norrland såå fick hon inte igång motorn så börja jag filma ¨för hon var så failad mitt ute på sjön lixom.. o så , aa de får ni se själva.

http://www.youtube.com/watch?v=Zfj_LInKdno

jag och en Tjej i min klass som heter Andrea försöker få tag i Johanna och typ SKRIKER!!



aaja njut nu

hallå där

idag ahr jag och GrodaN hängt jöh :D först drog vi o sola o sen blev de pride där vi träffa lite folk. blev hemgång tidigt eftersom jag ska besöka nya skolan imorgon ''/ haha, btw på hemvägen såg vi den här killen som dansar till skumma låtar i stockholm! haha asså vi gick av! lägger upp bilder och en video snart. blir säkert några mer videos på andra lustiga saker :) aja, nu så kollar jag på tv och känner mig retan trött (wtf! derri kl är halv 10) men men. lägger upp lite bilder på han och någon på mig nu, sliten som jag e ;D tänkte börja videoblogga en gång i veckan. komentera om de e en bra ide, annars gör jag de inte ;) allt för er babe´s
puss



johannas o min fina sl-märken ;)



haha serriöst!



..



fiin pose ;)




hahahha










just när jag tänkte ''han kan inte ha några vänner''..






kom han!!




lagom sliten så var tvungen o ta hjälp av min tjockid kompis




jag vill bara säga..

att jag inte fattar vad de är med männniskor! dom har INGEN  humor :( när jag säger något o börjara as garva så garvar ingen med dom! kanske e ett ond varelse som förhhäxar alla med förhäxingen ''inte skratta åt ems klockrena skämt!'' jag blir så irriterad på varelsaen! bara de jag skulle säga puss



så ser  den troligen utg ''/ akta er!

whopwhop!

nu ska jag till stan, och möta GrodaN :D vi skulle typ sola någonstans så joina om ni vill hänga på o se våra otroligt smala, sexiga, värltränade kroppar.. hmm.. ;) haha aja nej men vi solar vell ett tag, tar kanske en fika och så ;) men nu hafr jag lixom ett stort jävla promblem! min plattång är spårlöst försvunnen :'( asså serri, vem har tagit den? jag använde den i söndags senart. min mamma har säkert städat bort den! ska ta ett snacka med henne! grrr... aja nu ska jag klä på mig ;) slänger upp en bild på mig ''in the moment''



såhär kan jag också se ut ;)


svar

ska svara lite på komentarer ;)

anonym om sorry..:
äter du p-piller? är de derför du har så stora bröst? vill gärna veta!

svar: neej de gör jag verkligen inte.. har ingen anledning x) så jag har inte gjort nån ting för att få min tuttar större,


bianca
om sorry..:
HAHAHA, em äter du p-piller så att du får så stora bröst? hahahaha

svar: haha kanske gör det i smyg endå x) nee de gör jag inte.




tjej om fattar inte grejen.:
em det är så jävla rätt! vaenda ord stämmer, fattar inte heller varför?
fin blogg :)

svar: ne vet, patetiskt. tack du :)



- om today:
du är snygg hur du än gör :$

svar: haha tack A****** , haha vad söt due ;)



lagret om skype!!!!:
HAHAHHA JAG ORKAR INTE LEIAS ÄR SÅ JÄVLA EFTERBLIVEN :')

svar:haha just nu tycker jag att de roligaste är att du skrev lagret x')


hoppas ni e nöjda :)


haha sitter fortfatande i pyamas



snygg chey!!..

bestämmt

nu e det bestämmt att jag ska byta skola :) jag ska byta till Björknäs skola. ska gå och kolla på skolan på Torsdag.
kommer sakna nästan alla SJUKT! mes min Groda, men jag kommer iaf och hälsar på måste lämna tillax dom jävla no böckerna -.- haha aja. ni undrara säkert varför? joo , jag bor ju så långt bort så orkar inte åka in + att vi byter alla bra lärare till cp-lärare och av några skäl som jag inte kan ta upp på bloggen :) neej men vill hålla kontakten med jättemånga så hoppas ni vill de med.
puss <3



byebye

allt planerat

hehe nu så e allt bestämmt om träningslägret med det nya laget msk f96 :) ska bli skit kul! såhär skrev dom,

Hej, nästa fredag den 12e aug åker vi till Västerås på träningsläger. Vi samlas på centralen 12.30 vid ringen för att ta tåget, åter i stan sön 14e 18.00 centralen. Vi kommer att bo i en skola så ni måste ta med luftmadrass o sovsäck eller täcke. Övrig utrustning är innebandykläder och allt som hör därtill obs matchtröja. På fredagen kommer det att bli spa så ta med det ni behöver för det. Om det är något ni undrar hör av er till mig. Alla föräldrar har fått mail om detta.

ska bli riktigt nice! spa och allt :O ska bli kul att få lära känna laget mer :) hoppas bara mina nya målvaktsklädder kommer :)






My name is lika a dick, allways in bitches mouth


upss..

nös så hårt nyss så jag trodde hela hjärnan skulle lossna, asså de kom inge snor mn de gjorde ONT!x') jepp de var bra de jag ville säga









4 mysiga snor bilder :D så de kan se ut om de kommer snor ist för att de bara gör ont :S

fattar inte grejen.

jag måste bara skriva av mig. jag förstår inte grejen med tjejer! att man tar kontakt med andra tjejer o försöker trycka ner dem! eller att man kanske träffar nya tjejer genom kompisar o när man hälsar drygar dom och kollar snett, eller på bussen att det är några tjejer som kollar snett, eller börjar bitcha, eller börjar garva helt utan anledning. varför? vad e det bra för? vad tjänar ni på det? är det för att man kanske är ett hot? kanske trycker man ner andra för att man själv ska se starkare och bättre ut? är det  avundsjuka? eller e de bara jävligt kul och se om självförtreendet på andra kan sänkas o se follk osäkra eller sårade? fattar inte grejen! killar, ja dom kan tycka det är kul att skriva taskiga saker eller jävlas. men det är killar dom är ju som dom är och har ett IQ på 3, men fattar inte att tjejer ska trycka ner andra tjejer! om att man kanske e tjock, eller har stor näsa, eller är kort, eller något annat helt onödigt! alla är vaffan olika! och det säger alla att det är bra och det ska ''accsepteras'' men när det verkligen händer så verkar det vara helt tvärt om att man ska hitta felet på någon och trycka ner den för de! och som slampa, ingen tjej vill bli kallad slampa, men de är hur lätt som hellst att få det rycktet.. man behöver inte ens göra något! man kan vaffan vara i oskuld och man är en slampa. och så ofta är det inte så att det är killar som startar rycktet! utan det är avundsjuka jävla fitt brudar! så snälla, lägg ner att bitchblicka en tjej 1.a gången ni träffas, eller skriva helt onödiga komentarer på facebook bara för att en tjej är snygg eller ett sitta och dryga mot en tjej som kanske e snyggare och poppulärare än dig! för du tjänar inget på det! se först hur personen är! för tjejen som ser jätte bitchig ut som du nyss träffat kanske är världens fiinaste människa, eller den snygga tjejen på facebook kanske inte har så bra självförtroeende som de ser ut! eller tjejen du bitchar mot på bussen kanske livet är helt åt hellvette hos och behöver inte mer skit! så tänk er för! ni är för faan tjejer allihopa och gå inte imot varandra för att ni tror en sak som kanske inte stämmer. så börja tänk lite nu brudar!



ingen är perfekt

today

idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra! funderar på att vara hemma hela dan och inte göra nån ting. no lifer som jag är ;) neej men skulle vara jävligt skönt. ska därimot imorgon vara men GrodaN som kommer hem imorgon! (glad? ohh yes) ska bli mysigt iaf whopwhop! hon ska kanske få en kram :$ blev lite inspererad av priden igår :$ :D haha, nu ska jag gör något riktigt kul som att ge hunden mat, göra en macka och slå på tv:n

puss på er



sov me sminket inatt.. vadå mascara i hela ansiktet!? :O

sorry..

sorry för att jag uppdatera bajs dåligt igår! men jag tänkte blogga när jag kom hem. men jag ladda upp massa bilder och balhbalhblah, då internet helt plötsligt sluta funka :( aja men nu funkar de :D

igår var jag först på hamburg börs (tagit reda på hur de stavas) och fixade med mamma, daniel och åsa inför en aoudition för personal som vill börja på antingen wallmans eller hamburg börs ;) aja var inte där så länge. sen drog mamma och jag och tog en sushi i väntan på att pappa skulle skriva klart kontraktet till nya lägenheten som ligger på bergsgatan/pipersgatan :) aja när pappa kom på gick vi upp och kolla. JÄÄTE FIIN! :) bianca ringde efter o frågade om vi skulle påä prieden tillsammans så så bläv de :) där träffade vi mycke undliga människor hahaha och kolla på upträdanden! jätte bra draghow nummer. de var en grupp från holland och en annan som heter dark ladies och den består av dom snyggaste conny och lillis :) jag tror nog att prieden förklaras bäst i bilder, så här får ni en bildbomb ;)



hamburger börs



såhär mycket gjorde jag på hamburge börs ;)



hahahahaha! pappegoj-tanten från sommar i sverige! kolla pappegojan! den hade kjol! x) I SAMMA TYG SOM HENNES KLÄDER!!



höll mig nästan för skratt..



.. och så kolla hon på mig så då kunde jag inte hålla mig als.



mina homies simon och thomas! haha Frank var ju med i byggslaget så jag och mamma var ju med i sista programmet o träffa dom där ;)  (haha simon dissa thomas på bilden såå de e derför han ser lite stött ut och jag as garvar)



aww fiina x)



jag och bianca



sööta chyer asså



ni förstår har juh tränat lite i sommar ;)



stylade mitt aCCess ;)













den holländska gruppen


        ^                                                                   ^
         l                                                                     l
vissa hade jävligt kul!!                          och andra inte!!




någonn tyckte de var högt och att jag skulle ha domhär.. ;)




















Dark Ladies (conny och lillis)



när jag kom hem :P



vah såhär sugen på obóy



och såhäääääär sugen på mat! ;)


vissa bilder blev väldigt små.. men aja ;)
puss


Sha,

Nu är jag på hamburgebush (ingen fucking aning hur de stavas) o typ fixar för audition i morgon ;) eller när de nu är haha sen vid 6 blide Pride :) aja uppdaterar sen ;) puss

skype!!!!!

hahahahahahahahahah! skypar med elias o wille, o snackar om vilka dom ska gå me på skolbalen o så sa jag nån t elias o sen sa jag till wille att att han kunde ha en längre då elias blev sur o sa lite bestämmt,

- men vaffan! de kommer juh ändras jag kommer typ bli... 1.10!!!
hahahahahah!!!



hahaha, elias vilken jävla lirare



wille ;)

svar på komentar

mamma om White party next.:
ååh vad fiin du äär! :D'

svar:jag hoppas verkligen att det inte är min riktiga mamma utan malin ;) men tack :D


Anonym om idag:
Vad har du för bh storlek?
Vilka sminkprodukter använder du?

As fin blogg och du är så otroligt snygg :D <3

svar: jaa, de tycker jag e lite privat då ;) så bad luck!
jag annvänder allt möjligt skiit! asså märkena är sjukt olika från prudukt till produkt, men jag har fundation, puder, kajal, mascara  mm aa ni fattar ganska mycke ;)


klara larsson om shoping:
shit vad fin ballerina klänningen var :O vilken affär?

svar: den e köpt på öland då, i någon liten skit affär. men tack älskar den ;)


lite svar då hoppas ni e nöjda :) 



bild från 1.a doppet i år ;)

RSS 2.0